Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Głupim Backspace'em zepsułem grę  (Przeczytany 1464 razy)

Opis tematu: Prosze o szybką pomoc

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Garro13

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Głupim Backspace'em zepsułem grę
    « dnia: Kwietnia 14, 2016, 20:17:03 »
    A więc, wchodzę sobie do M&B Warband i klikam backspace gdy byłem na mapie i nagle tak dziwnie gra zwolniła, nie że mam słaby komp czy coś ale kurde jeszcze wczoraj wszystko grało jak powinno więc stwierdziłem "W d*** mam tego Warbanda idę na zwykłego M&B". Włączam i wszystko gra
    wchodzę do gry i tak z ciekawości klikam tego backspace i nagle tak nw nawet skąd gra zwalnia jak w WB i nie wiem o co chodzi. Jeszcze wczoraj grałem sobie na luzie i troche jestem zły (wiem że już nie te lata M&B ale jakoś ta gra mi została w pamięci i gram sobie, 400 dzień 27 lvl 2 zamki moje :d, a i mam pytanie co to znaczy że zamek jest "Rebeliancki" bo szukałem odp na to pytanie i nie znalazłem). Z góry dzięki za odbowiedzi :d.