b3r3t, Twój powyższy dopisek mogę skomentować tylko tak:
LOL. Zwróciłem Ci uwagę, że napisałeś tutaj posta nie związanego z tematem, a Ty zaraz rzucasz takimi tekstami, że ręce opadają. Ktoś tu ma poważne kompleksy oraz zachowuje się jak ofukany dzieciak i na pewno nie jestem to ja. :P
Tak samo jak inni moderatorzy, jestem tu od pilnowania porządku, czyli m.in. od czuwania, aby użytkownicy nie offtopowali i nie nabijali sobie licznika pisząc posty nic do tematu nie wnoszące. A Twój post
nie jest na temat i nic do niego nie wnosi. Autorowi chodziło o
mod osadzony w czasach wojen napoleońskich, ewentualnie taki, w którym:
zatrudniamy granadierów, Kupujemy muszkiety, mundury....ITP.
Pisanie postów tylko po to, by podać link do każdego moda, w którym pojawia się choć jeden egzemplarz broni palnej, a który z wojnami napoleońskimi nic nie ma wspólnego, jest już przegięciem i statsiarstwem. A taki właśnie był Twój ostatni post.
Za głupią i niepotrzebną pyskówkę już dawno powinieneś dostać bana. Nagrabiłeś sobie wystarczająco dużo, jak na tak krótki pobyt na forum. Ostrzegam zatem, że jeszcze jeden taki wyjazd, głupi dopisek albo nie związany z tematem post, a nie będę się oglądał na innych moderatorów i osobiście Cię zbanuję. Choć pewnie i tak ktoś inny z administracji prędzej uzna, że ma już tego po dziurki w nosie i uprzedzi mnie, odbierając mi tą przyjemność.