Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: witam  (Przeczytany 2230 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline rezxd

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    witam
    « dnia: Marca 30, 2016, 22:43:10 »
    Witam, jestem rez. Lubię grać w gry i tostować cenzo. Mogę się pochwalić przynależnością do tak elitarnych społeczności internetowych jak wykop.pl, czy też forum insomnia.

Offline Bloomy

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    Odp: witam
    « Odpowiedź #1 dnia: Marca 30, 2016, 22:44:41 »
    O witam, witam! Mam kilka pytań do Ciebie zanim zaczniesz tostować tutaj

1. Ile bierzesz na klatę
    2. Czy to prawda że w Warszawie handlujesz kremem do twarzy
    3. Czy będziesz obchodził święto narodowe 2 kwietnia

Offline Lejba Goldszmit

• Użytkownik
    • Piwa: 65
    « Odpowiedź #2 dnia: Marca 30, 2016, 22:48:24 »
    Jakie cenzo lubisz ? Bo ja np. lubię cenzodudy i cenzopapaizm.  Ai jaki masz stosunek wobec jebawczanu ?
    Ja osobiście jestem (Jarl) za ideą łączenia pułków Legia Nadwiślańska która była między 4pp a 5pp była dobra albo inne korpusy. Jak przedstawiciel polskich pułków są za proszą o komentarz.

Offline rezxd

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Marca 30, 2016, 22:59:05 »
    Cieszę się tak dużym odzewem z Waszej strony. Dzisiaj na treningu z kolegą Jaglakiem wyciskałem 120, ale to dlatego, że krem do twarzy dostał mi się do oczu i musiałem się zawijać z siłki (hehe pozdrawiam wariaty z Herkulionesa 10000). 2 kwietnia wyczekuję z niecierpliwością, jest to zdecydowanie moje ulubione święto.

Offline Bloomy

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Marca 30, 2016, 23:02:08 »
    Cieszę się tak dużym odzewem z Waszej strony. Dzisiaj na treningu z kolegą Jaglakiem wyciskałem 120, ale to dlatego, że krem do twarzy dostał mi się do oczu i musiałem się zawijać z siłki (hehe pozdrawiam wariaty z Herkulionesa 10000). 2 kwietnia wyczekuję z niecierpliwością, jest to zdecydowanie moje ulubione święto.

Dobra muza i dobre nastawienie na trening to jest to! I prawidłowo, ja otwieram szampana igrostoje gdy tylko wybije ten moment na naszych polskich, biednych tajmeksach.

Offline Lejba Goldszmit

• Użytkownik
    • Piwa: 65
    « Odpowiedź #5 dnia: Marca 30, 2016, 23:02:58 »
    2137
    Ja osobiście jestem (Jarl) za ideą łączenia pułków Legia Nadwiślańska która była między 4pp a 5pp była dobra albo inne korpusy. Jak przedstawiciel polskich pułków są za proszą o komentarz.

Offline Bloomy

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Marca 30, 2016, 23:05:00 »
    2137

Bojnk 2137 to najlepszy samolot.

Offline rezxd

• Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Marca 30, 2016, 23:07:37 »
    Przy okazji opowiem wam historię, szedłem sobie ostatnio z ziomeczekiem i wpadł na latarnię, no niezły krejzol z niego ;)

Offline Bloomy

• Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Marca 30, 2016, 23:10:25 »
    Przy okazji opowiem wam historię, szedłem sobie ostatnio z ziomeczekiem i wpadł na latarnię, no niezły krejzol z niego ;)

Haha! Ale się uśmiałem koleżko, dobra historyjka :))))))))))) Patrz jaki przepis na kasze jaglano https://www.youtube.com/watch?v=3UvQ63paAG0

Offline rezxd

• Użytkownik
    « Odpowiedź #9 dnia: Marca 30, 2016, 23:26:13 »
    Haha, no dziękuję Ci serdecznie kolego, z pewnością podzielę się przepisem z kolegami z siłowni (pozdro krejzole).

Offline Bloomy

• Użytkownik
    « Odpowiedź #10 dnia: Marca 30, 2016, 23:29:58 »
    Haha, no dziękuję Ci serdecznie kolego, z pewnością podzielę się przepisem z kolegami z siłowni (pozdro krejzole).

Pozdrawiam sportowy świrze! Co tam porabiasz obecnie? Jak tam krem schodzi?