Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Złe wyświetlanie daty  (Przeczytany 1017 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline xxKoMiSxx

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Mount & Blade is my life..
    Złe wyświetlanie daty
    « dnia: Stycznia 03, 2009, 14:27:40 »
    Otóż raz zmieniłem jedną kwestię w Mount&Blade\Modules\Native\languages\pl z "Jesteś teraz moim więźniem" na "I po co ci to było, teraz będę cię więził ahahah" [lubię zmieniać kwestie w grach na swoje teksty]. Włączam grę, ... pojmałem jakiegoś Lorda, kwestia jest po mojemu ok. Po jakimś czasie zobaczyłem, że nie zamiast daty jest takie coś:

Więc przywróciłem kopię zapasową tego pliku i nic. Dalej tak jest. Czy będę musiał reinstalować grę? A może jest jakiś inny sposób na ten problem? A może to nie przez zmienianie kwestii się tak stało?

Pozdrawiam

Offline Daedalus

• Użytkownik
    • Piwa: 143
    Odp: Złe wyświetlanie daty
    « Odpowiedź #1 dnia: Stycznia 03, 2009, 14:46:59 »
    Spoko, to chyba błąd w nakładce spolszczenia i prawdopodobnie był zanim zmieniłeś ten swój tekst. Wyszukaj te "reg1} listopada" w plikach spolszczenia (prawdopodobnie jest w quick_strings" i dodaj "{", by zamknąć reg1 w ładnym nawiasie - powinno wyglądać tak "{reg1} listopada". Będzie działać poprawnie.

Offline xxKoMiSxx

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Mount & Blade is my life..
    Odp: Złe wyświetlanie daty
    « Odpowiedź #2 dnia: Stycznia 03, 2009, 18:32:23 »
    Dzięki, działa ;)