Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Nigdzie nie ma Księżniczek i książęt  (Przeczytany 1630 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kavebern

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Nigdzie nie ma Księżniczek i książęt
    « dnia: Marca 24, 2016, 13:02:47 »
    Witam.
    Po przegraniu około 150 dni w MB Warband stwierdziłem że chcę wziąć ślub. Wybrałem kandydatkę- przyjeżdżam do niej a tu pustka.Pytam się ludzi gdzie jest i odpowiadają że w tym zamku w który już sprawdzałem wiele razy ale stwierdziłem cóż może jakiś bug więc jadę do kolejnej i tak samo wkoło macieju. W końcu stwierdziłem że grę reinstaluje i dalej ten sam problem nawet jak zrobiłem nowy save to nie ma Księżniczek i książęt. Są tylko ich matki. Oczywiście chcę kontynuować stary save bo miałem rewelacyjny start ma ktoś jakiś pomysł jak to naprawić? byłbym szczerze wdzięczny.

Offline vtz

• Użytkownik
    • Piwa: 166
    • a.k.a. Rudy Karzeł
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Nigdzie nie ma Księżniczek i książęt
    « Odpowiedź #1 dnia: Marca 24, 2016, 13:50:02 »
    Również miałem taki problem. Nie jest to bug, a system gry. Księżniczki można chyba spotkać jedynie na ucztach. Wtedy musisz to takiej podejść i powiedzieć jej, że ją kochasz. Wówczas będziesz mógł spotykać się z nią poprzez panel miasta, w którym ona akurat się znajduje.
    Mam nadzieję, że pomogłem ;-)
    koło historii będzie kręcić się dalej zataczając koło ...

Offline Kavebern

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #2 dnia: Marca 24, 2016, 14:16:09 »
    Dzięki! Zaraz sprawdzę czy zadziała.

Offline adriankowaty

• Użytkownik
    • Piwa: 45
    • Osobnikom nie pożądanym przeze mnie nie odpisuję.
    « Odpowiedź #3 dnia: Marca 24, 2016, 15:44:36 »
    Spytaj tatusia/brata o zgodę na ślub - jeśli się zgodzi, to powinna ci wyskoczyć opcja "spróbuj odwiedzić damę".