Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: To jest k**** dramat - hacki  (Przeczytany 8583 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Hubtus

• Użytkownik
    • Piwa: 174
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: To jest k**** dramat - hacki
    « Odpowiedź #45 dnia: Marca 20, 2016, 15:08:41 »
    Jednak główny grupa używających według mnie cheaty to grupa nowych graczy na DTM, Siegach i sporadycznie na bitwach. Do nich ten temat się głównie odnosi. I o to mi głównie chodzi. Nie dziwię się, że bierzę się mnie za dramaturga. Ktoś jednak musiał to poruszyć.
    Serio? Na oblężeniach? Osobiście głównie gram na siegach i tam rzadko kiedy są ludzie na haxach. Na tego typu serwerach grają głównie niedzielni gracze i rzadko kiedy znajdą się tam cziterzy. Nawet, jeśli jest tam grają cziterzy to muszą IQ poniżej 70, bo do tej pory może z kilku graczy tam spotkałem, których mógłbym posądzić o aimboty. Jak tak czytam twoje psoty w tym wątku ^IvE to mam wrażenie, że zdecydowanie tutaj wyolbrzymiasz.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    « Odpowiedź #46 dnia: Marca 20, 2016, 15:14:32 »
    Takie są moje osobiste doświadczenia. Ja grałem jednak głównie tylko i wyłącznie na ZHG.

Offline Hubtus

• Użytkownik
    • Piwa: 174
    « Odpowiedź #47 dnia: Marca 20, 2016, 15:25:57 »
    To ciekawe, bo ja również gram wyłącznie na serwerze ZHG i mam zupełnie odmienne zdanie. Dobrych graczy tam jest naprawdę niewielu. Zalewie dwóch lub trzech z  ZHG, Tapio i pewnie jeszcze kilku innych. Rzadko kiedy się zdarza, że nie jestem tam w top 3 na serwerze,a  graczem wybitnym nie jestem, bo na IG to jestem w top 5, tyle tylko, że od końca  listy :P. Nie mam zielonego pojęcia skąd to przeświadczenie, może późnym wieczorem kiedy tam nie gram nagle jest wysyp cziterów. Ja tam ich jak już mówiłem sporadycznie widuje, a na tym serwie pewnie mam z 300h wbitych.

P.S Chętnie pogram z kimś z tawerny na tym siegu :P.

Offline Murzyn Waleczny

• Użytkownik
    • Piwa: 25
    • Taki swój swojski Murzyn.
    « Odpowiedź #48 dnia: Marca 20, 2016, 15:53:29 »
    Sam w sumie nie wiem, po co ta dyskusja. Cheaty zawsze były "od zaorania" gier sieciowych i będą, a walka z nimi to jak z wiatrakami. Bo co można zrobić? Karać? To nic nie pomoże, będą przypadki, że uczciwi gracze będą banowani, a oszuści nadal będą hulać tak, by nikt ich nie wykrył z tym. A anti-cheaty? Też na nic się nie zdadzą, bo zawsze znajdzie się ktoś, który znajdzie metodę by to ominąć. Wydaje mi się jedynie, że musimy się niestety z tym pogodzić i tyle.
      Szlachta murzyńska

Offline Oktawian

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 96
    « Odpowiedź #49 dnia: Marca 20, 2016, 16:28:23 »
    (click to show/hide)
    Grałem ostatnio z tobą oktawian do 3-4 nad ranem i ty byłeś największym wyzwaniem ;P
    Jednak to prawda, tak zwane hacki niszczą całą przyjemność z gry.  Teraz jak został poruszony ten temat, osobiście będę miał kilku łuczników na oku.  Mam nadzieję że w bannerlord będzie dobry, działający antycheat.

To musiałeś też widzieć kolesia, który strzelał ciągle z łuku, kompletnie się nie ruszał. Jak się do niego podchodziło to był mistrzem manuala, jednak sam kompletnie nie potrafił atakować. Może na tej arenie był ustawiony autoblok? Niestety, zauważyłem, że całe te moje starania w WB ostatnio to walka z wiatrakami. Pierwsza rzecz to ping, który z 29 skacze ciągle do ponad 600, potem szybko spada. Kilka minut normalnej gry to jest luksus. Cholera wie o co chodzi, za jakiś czas się przeprowadzam więc nie kombinuje z wymianą routera. Większym problemem jest to, że mam ciągle 100% obciążenia dysku. Próbowałem już wszystkiego, żeby to naprawić, ale nic nie daje. Koniec końców moja gra wygląda jak pokaz slajdów- z jednej strony niby 60 fps a z drugiej strony skaczące animacje, które ciągle zwalniają żeby po chwili w ułamek sekudy przeskoczyć tak, że nie jestem w stanie zareagować. Jednym słowem beznadzieja.

Offline Bojar

• Użytkownik
    • Piwa: 354
    • A proper wife should be as obedient as slave
    « Odpowiedź #50 dnia: Marca 20, 2016, 20:22:23 »
    Beka z Ivego... Siedzi na tsie i tylko się drze:
    (click to show/hide)

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    « Odpowiedź #51 dnia: Marca 20, 2016, 21:34:32 »
    A Twój idol piękny Ryszard, delfiny i tańce KoDu też były w tej bajce?

Offline Bojar

• Użytkownik
    • Piwa: 354
    • A proper wife should be as obedient as slave
    « Odpowiedź #52 dnia: Marca 20, 2016, 21:51:20 »
    To powiedz co tu się nie zgadza, bo lewciu potwierdzi najpierw wiarygodność sytuacji z Raydenem i późniejszych twoich wypowiedzi :P

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
    • Piwa: 937
    • PodPułkownik 1ppS, Cesarz THD, Giermek 21pp
      • datadream2004 コギ花
    « Odpowiedź #53 dnia: Marca 20, 2016, 21:55:25 »
    Ja nic nie wiem, przeglądałem tylko dowody posiadania czitów przez pewnego gracza.

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #54 dnia: Marca 20, 2016, 22:53:53 »
    Jedno mnie jedno zastanawia po co Ci WH na Siegu :D
    Jak napisałem, chciałem przetestować jak się gra z wallhackiem, stąd zainstalowałem go. Gdybyś czytał ze zrozumieniem to dostrzegłbyś tą część "Jednak nigdy w życiu z takim cheatem nie wyskoczyłbym na IG, czy inny poważniejszy serwer, a już na pewno z takimi "dodatkami" omijałbym czy to polskie, czy europejskie turnieje."
    Trudno, żebym z WH szedł na The_Ludus, bo wtedy już w ogóle nie miałbym okazji go przetestować. Pobrałem go tylko i wyłącznie dla sprawdzenia jak działa, a że przynajmniej połowa graczy na serwerach typu Siege podchodzi do tej gry jako możliwości odreagowania i gra 2-3 oblężenia i wychodzi, a nie łupi po 8h dziennie, to z łatwością można tam przetestować ten zakazany środek jakim jest WH i w przypadku zagalopowania się, nikt nie będzie płakał, że "HPS" (mój nick na Siegach) oszukuje.

Offline Oktawian

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 96
    « Odpowiedź #55 dnia: Marca 22, 2016, 18:03:22 »
    Nie chce robić listy osób, które są podejrzana o takie wspomagacze, ale...F_Rainbow na 90% używa tego gówna. Kursor dziwnie przeskakiwał mu pomiędzy 2 przeciwnikami...

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    « Odpowiedź #56 dnia: Marca 24, 2016, 01:16:43 »
    Dziwię się, że kody wyszły tak późno. Brak zaangażowania twórców mnie nie dziwi, im to sprzyja bo "hurr durr bannerlord bez kodów!"

Offline Bloomy

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #57 dnia: Marca 31, 2016, 22:30:27 »
    I bardzo dobrze, młot boguf na tego tumor kejka.