Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: To jest k**** dramat - hacki  (Przeczytany 8626 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Bojar

• Użytkownik
    • Piwa: 354
    • A proper wife should be as obedient as slave
    Odp: To jest k**** dramat - hacki
    « Odpowiedź #15 dnia: Marca 20, 2016, 11:33:06 »
    Ive specjalnie wczoraj z tobą  sprawdziliśmy tego "aima" i sam powiedziałeś, że "słabo działa". Nie dość, że nawet jak was dwóch było w drużynie (aimtester + ty) to grając na serio nie miałem większych problemów z zabiciem was. Po za tym ten aim trafiał mnie mniej więcej raz na dwa strzały z 10 metrów + trzeba go było kalibrować... Po za tym na większej bitwie się to podobno buguje i zmienia cele w trakcie celowania, i własciwie nie da się tego kontrolować.  Innymi słowy to może działać na dzikich polach, albo NW, ale z tego wczorajszego testu jasno nam wynikało, że aim działa co najmniej "do d**y". Po za tym argument, że łucznik stoi i celuje jest absurdalny... Oczywiście, że łucznik o ile nie jest pod odstrzałem to w momencie oddawania strzału będzie stał w miejscu i się nie ruszał. Ale nadal obstajesz przy swoim, że aim robi grę...  Może po prostu ludzie ogarniają strzelanie. Co innego wh czy javsy... To może pomagać, ale raczej wątpię, że jak ty zrobisz sobie pink javy czy wh to od razu będziesz strzelał niczym rayden... Więc może po prostu trzeba przyjąć, że niektórzy ogarniają to strzelanie i tyle...

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    « Odpowiedź #16 dnia: Marca 20, 2016, 11:34:13 »
    pewnie Żydzi sponsorują AE
    A sugerujesz, że tak nie jest?

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #17 dnia: Marca 20, 2016, 11:56:54 »
    A sugerujesz, że tak nie jest?

A zapomniałem o ISR_Michael, przepraszam :<

Według mnie wiekszość sceny jest czysta, zdarzają się przypadki osób które albo posiadają wyostrzony słuch albo mają instykt drapieżnika. Dwa przykłady.

1) Wallhack przy dowodzeniu - nie wiem jak to jest możliwe, ale co drugi Ruski, Ukraiński gracz który posiada mikrofon, jest bratem lub samym Kaszpirowskim. Pierwszy przykład z brzegu - trening Polski z Rosją, mapa Verloren i Ruscy bez używania cav potrafili dostrzec samotnego piechura lub strzelca w tunelach lub w wieży. Sokole oko lvl hard

2) Menethil - widziałem już sporo sytuacji gdy ktoś zachodzi go od tył, on celuje w drugą stronę i gdy zawodnik już jest za nim to albo zmienia łuk na broń białą albo nagle odwraca się o 180 stopni i strzela w przeciwnika. Pamiętam mecz z Freelancers w PE i koleś walnął mi banie gdy zachodziłem go od tył i nikt nie mógł mnie zauważyć bo reszta teamu (cav również) walczyły w innym miejscu na mapie. A koleś jest pewny że idę na pewno z tej strony, jakbym rzucał po drodze javsami i krzyczał że już prawie jestem.

A co do tych infów którzy potrafią walczyć ale już nie mają żadnego rozumu i wyczucia - to nie są cheaty, to po prostu Ludus się odzywa. Przykład? Grałem po wakacjach razem z RE (taki twór Apollo i Kragena) i tam był Grey Warden. Koleś bardzo dobry jeśli chodzi o 1vs1, bardzo dobrze blokujący itd. A na bitwie to już ameba, najlepsza mapa to było Reveran Village, wtedy bodajże grał również Matafiks, i ten koleś pod flagami 3 rundy pod rząd ginął jako pierwszy, dostając nachyloną w plecy. Albo wpieprzanie się we wrogą inf niczym berserker, to jednak nie działa. Skilla dużo, mózgu mniej.
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    « Odpowiedź #18 dnia: Marca 20, 2016, 12:07:24 »
    Wideo obrazujące czity. No ale Prusak jak zwykle wylał pomyję i nie myśli. Nie zgrywaj rozsądnego bo nim nie jesteś. To są fakty dokonane. Cheaty istnieją i są używane na masową skalę. Nie mogę podać linka, jednak wpisz sobie na youtube:

usunięte i przestań ich tam odsyłać, bo zamnkę wątek // Dyktator i zobaczysz.

To nie jest podawania linka A więc powinno być ok.

Pisałem sto razy, że z połowa pewnie jest czysta. Jednak większośc na pewno sobie pomaga.

Aimbota za krótkie testowaliśmy. I nic nie mówiłem ostatecznie.
    « Ostatnia zmiana: Marca 20, 2016, 12:21:23 wysłana przez Dyktator »

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    « Odpowiedź #19 dnia: Marca 20, 2016, 12:14:27 »
    Grając przeciw ruskim teamom trzeba zawsze założyć że mają co najmniej jednego wallhackera - zwykle łucznika, często też samego dowódcę. A nawet jak dowódca nie czituje to dostanie info od czitera. Nie można rozdzielać drużyny bo was zpushują, nie można próbować zaskoczyć kogoś z nachyloną bo dostaniesz heada, nie można wyjechać/wyjść zza rogu bez trzymania tarczy bo head itp. Jak się tych zasad przestrzega żaden cheater nam nie straszny.

Offline Kradus

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 463
    « Odpowiedź #20 dnia: Marca 20, 2016, 12:19:12 »
    Grając przeciw ruskim teamom trzeba zawsze założyć że mają co najmniej jednego wallhackera - zwykle łucznika, często też samego dowódcę. A nawet jak dowódca nie czituje to dostanie info od czitera. Nie można rozdzielać drużyny bo was zpushują, nie można próbować zaskoczyć kogoś z nachyloną bo dostaniesz heada, nie można wyjechać/wyjść zza rogu bez trzymania tarczy bo head itp. Jak się tych zasad przestrzega żaden cheater nam nie straszny.

Czyli w skrócie udajmy, że wszystko w porządku i róbmy swoje? Ruscy aż taką mają władzę na TW, że nikt im nie pokiwał paluszkiem?

Offline Bojar

• Użytkownik
    • Piwa: 354
    • A proper wife should be as obedient as slave
    « Odpowiedź #21 dnia: Marca 20, 2016, 12:27:25 »
    Serio nawet na TW temat założyłeś?

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    « Odpowiedź #22 dnia: Marca 20, 2016, 12:29:57 »
    Czyli w skrócie udajmy, że wszystko w porządku i róbmy swoje? Ruscy aż taką mają władzę na TW, że nikt im nie pokiwał paluszkiem?
    Nigdy nic nie wygrali i nie wygrają. Są po prostu za słabi żeby cheaty im pomogły nawet ze średnimi drużynami więc każdy ma głęboko. RUS na NC zawsze dostawało poza nic nieznaczącym NC 2010 i NC 2014 z którego zostali dyskwalifikowani a najlepszy ruski klan Inquisition dostawał po tyłku od każdego lepszego teamu EU.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #23 dnia: Marca 20, 2016, 12:40:27 »
    Oczywiście założyłem temat na TW bo może to coś pomoże. Do tego może będzie drama i się pośmieje. Jakbyś mnie Łukasz nie znał.

Offline Blast

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #24 dnia: Marca 20, 2016, 12:52:46 »
    Serio ludzie do tej gry potrzebują wspomagaczy i cheatów? 4-5 lat temu gdy jeszcze w to grałem nazywano mnie cheaterem i wtedy nawet na myśl by mi nie przyszło, że są takie rzeczy w WB. Gdy grałem znane było mi tylko "macro" w czasie duela ale to pomagało głównie na serverach takich jak bodajże Nditions. Gdy już kończyłem grać z tego co pamiętam wchodziło WH. Po tylu latach ludzie dalej nie potrafią opanować tak prostej (dla mnie) gry i potrzebują cheatów żeby coś osiągnąć? Fakt, faktem jak sobie ostatnio chwilę pograłem to wiele ludzi potrafiło chamberować, ale myślałem, że ja jestem już tak słaby (bo jestem XD) i poziom tak wzrósł, jak widać niestety nawet nie wiadomo czy to było normalne czy na wspomagaczach :P
    Mam nadzieję, że w Bannerlordzie takich rzeczy nie będzie.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #25 dnia: Marca 20, 2016, 12:55:17 »
    No akurat Blast to rzeczywiście cheatujesz. Gdybyś teraz zaczął grać albo z rok temu to na pewno bym miał Cię za cheatera :D

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #26 dnia: Marca 20, 2016, 13:10:47 »
    Taki Lezard na IG po kilku godzinach grał już jak prawie najwyższy level, więc to zależy od gracza ;)
    Ludzie chamberują bo się nauczyli też tego przez tyle czasu, sam siedząc na ludusie jakiś czas potrafiłem zrobić około 30 chamberów z tarczą pod rząd, a to że dla mnie jest to gorsze bo później nie mogłem się od tego odzwyczaić to już inna sprawa. A tutaj IvE wielka tragedia według niego, już na IG nie wbije bo nie będzie mógł spojrzeć drugiej osobie w oczy, a może to jest cheater. Wielka strata, lece po znicz.
    Już nie mówię o ostatnim WNL - przekręt na przekręcie, AE, IR, Unity, Wonwokie, KURWA, Freelancers, FTW, IG, wszyscy cheaterzy. Jedynie DAM i THD były czyste ale przecież nie miały szans wygrać bo cheaterzy opanowali scene.
    NC 2016 również jedna wielka patologia, Polska przegrała z Turcją tylko dlatego, że mieliśmy gorsze cheaty, Turcja w końcu wygrała NC, tzn NC w cheatowaniu, Ruscy odpadli szybko bo Maxowi i innym wywalało Warbanda z nadmiaru zainstalowanych cheatów. WB 2K16 IvE
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
    • Piwa: 937
    • PodPułkownik 1ppS, Cesarz THD, Giermek 21pp
      • datadream2004 コギ花
    « Odpowiedź #27 dnia: Marca 20, 2016, 13:20:06 »
    THD wygrać nie mogło, bo de facto w WNL nie grało :D

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #28 dnia: Marca 20, 2016, 13:23:15 »
    To już jest całkowicie dramat, widzisz IvE?
    THD nie wzięło udziału bo zbojkotowało ten śmiechu warty turniej, nie chcieli się babrać w tym gównie, a ty tego nie zauważyłeś??? Nagroda fair play ivego ląduje w rękach THD, jedynego uczciwego klanu na polskiej scenie, w PP 15 też nie dali rady być na podium bo znów wszyscy dookoła cheatowali, oszuści. A to ja też, przepraszam, znikam już ze sceny i wszystkim radze zrobić to samo.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #29 dnia: Marca 20, 2016, 13:24:19 »
    Napisałem, że połowa nowych graczy po 2013 pewnie się czymś wspomaga w większym czy mniejszym stopniu. Jednak scena kompetywna według mnie w większej części jest czysta. No ale czego się spodziewać po Tobie Prusak. A sprawa jest poważna bo czity jak widać na czarno na białym istnieją i są niewykrywalne. A więc rżeć to sobie możesz jednak poważną grę to wyklucza. Jak można być takim ignorantem to nie wiem. Fakt dokonany i rży. No ale Ty nigdy nic nie osiągnałeś poza banem na tawernie to nie ma co gadać.