Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: To jest k**** dramat - hacki  (Przeczytany 8592 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    To jest k**** dramat - hacki
    « dnia: Marca 19, 2016, 22:32:11 »
    [usunięte wideo] - zawierało linki do downloadu tego gówna // Dyktator

Wiecie co ja to mam w pi**** kuffa. Od 2k12/13 zauważyłem wylew pseudo pro graczy. I możecie się ze mnie śmiać. Po prostu jednak nie uwierzę, że jakieś Unity vel LCDH, które dostawało do 2 czy inne nołnejmy w grze, która dawno swoje najlepsze lata miała za sobą po 2013 po prostu nauczyli się grać na takim poziomie. Rzygać mi się chcę i bojkotują tę grę dla mnie to już koniec. Nie widzę sensu grać w tak zczitowaną grę. I nie uwierzę, że te wszystkie płaczki z Taleworlds z tego nie korzystają. I jestem potrójnie zażenowany bo ja się uczyłem manuala na tutorialu na becie. Biegało się do trainera przez pokój z około minutę potem trainer Cię bił i jak zginąłeś musiałeś powtarzać to wszystko a padało się na hita. Zajmowało to okrutnie dużo czasu, długie tygodnie. A teraz jakieś nołnejmy nagle się naczyły grać. Okej jestem zardzewiały i nie mam skilla jak kiedyś. Jednak cmon. Skąd taki wylew tylu dobrych graczy. Nie uwierze po prostu nie uwierze, że przynajmniej połowa tej sceny nie ma czitów. Jedyni którym ufam to są Ci których znam od bety a i oni też pewnie częściowo prześli na ciemna stronę. A reszta to dla mnie obvious haxy.

Jestem głęboko dotknięty. I w sumie dobra okazja aby o tym podyskutować. Keep drama i śmiech on. W sumie częściowo też napisałem takim tonem aby ruszyć dyskusję.
    « Ostatnia zmiana: Marca 19, 2016, 22:37:06 wysłana przez Dyktator »

Offline Warhammer

• Użytkownik
    • Piwa: 52
    Odp: To jest k**** dramat - hacki
    « Odpowiedź #1 dnia: Marca 19, 2016, 22:46:24 »
    A konkretnie jakie chity XD. Wallhacka ma sporo osób, ale oprócz tego to tylko pink javy. Wbrew pozorom łatwo jest nauczyć się grać na przeciętnym poziomie jak się obserwuje dobrych graczy.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Marca 19, 2016, 23:02:54 »
    Na filmie było ale Dyktator usunął. Gram w to od początku to wiem jak to wszystko przebiegało a więc po kolei.

@Na filmie jest narzędzie do wspomagania chamberów - Często stosowane przez co niektórych. A w normalnych warunkach bitewnych nie da się tego w rozsądny sposób zrobić.

@Autoblock. Kolejne sterydy. Nie trzeba się uczyć blokować tylko od razu uczą się zmyłek.

@Aimbot. Nie działa idealnie ale wspomaga strzelanie gdy się stoi w miejscu. Ile razy widziałem łucznika, który strzela stojąc w miejscu i zdejmuje ludzi z bliska i ze średniego dystansu. Przytrzymując jakiś czas łuk.

@Wallhack. To na pewno ludzie mają. Na filmie sobie koleś może to też wyłączyć w każdym momencie. A więc nawet jak sędzia każe zrobić screena to dupa. I to wszystko się zgadza.

I nie oskarżam WSZYSTKICH. Jestem po prostu przekonany, że gruba sądzę, że nawet koło połowy graczy część po latach 2012/2013 zaczęła używać cheatów. Dlaczego tak sądze?

Po pierwsze wtedy te cheaty tak na dobrą sprawę wyszły to 1.

Po drugie gram od początku i zawsze widziałem wyrażną przepaść skillować między graczami. Od tych lat właśnie dziwnie wszystko zaczęło się równać. Jednak nie wiązałęm tego z cheatami.

Po trzecie jak się przejrzy te forum z czitami i coraz to nowe cheaty widać korelację z latami. Z roku na rok coraz lepsi gracze. Ja sam wchodząc ostatnio na deatmeacha męczyłem się z co drugim graczem na manuala. Co w dawnych latach było oczywiście nie do pomyślenia.

A więc sądze, że koło połowa sceny kompetywnej jedzie na jakiś wspomagaczach na bank. Jest to praktycznie niemożliwe, aby było inaczej. Twittery oni zakładają i postują głupstwa a by cheatów nie mieli.. błagam Was.

Nie ma sensu w to grać.

Offline Bojar

• Użytkownik
    • Piwa: 354
    • A proper wife should be as obedient as slave
    « Odpowiedź #3 dnia: Marca 19, 2016, 23:06:23 »
    Z tego co wiem takiego 100% aimbota jak w Csie nie da się zrobić, ponieważ po pierwsze strzała/bełt chwilę leci więc strzelając musimy uwzględnić ruch i czas, żeby przewidzieć w jakim gdzie znajdzie się przeciwnik za sekundę. Po za tym masz opadanie strzał/bełtów, więc to też utrudnia zdecydowanie aimbotom rozgrywkę. Po za tym strzelanie w tej grze w dużej mierze opiera się na losowości to znaczy pocisk może ci polecieć w każde miejsce w obrębie celownika. No i teraz piszesz aimbota, który może trafić nieruchomego gracza z niewielkiej odległości samemu nie będąc w ruchu... Sorry, ale większość "nowych" graczy będzie to potrafiła, bez aima :P

Co do autoblocka to tu jest inna kwestia, bo to możesz włączyć i wyłączyć i nie masz zupełnie jak tego sprawdzić, ale to jest cholernie idiotyczne bo odbiera to całą frajdę z duelowania się... Na meczach i tak to nic by nie robiło, bo rzadko kiedy zdarzają się sytuacje kiedy musisz, rzeczywiście popisać się tym zaginonym "manualem", a nawet auto nie pomoże jeśli będziesz miał dwóch przeciwników.

To samo wh czy zoom, czy inne pierdoły...

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Marca 19, 2016, 23:13:52 »
    Napisałem wspomaganie strzelania..

Jak to działa było widać na filmie. Celownik podąża za graczem przeciwnym tak? A więc tak jak napisałem jest to wspomaganie strzelania jak się stoi w miejscu bo wtedy jest najmniejszy celownik. I działa gdy się strzela z bliska lub ze średniego dystansu bo dalej nie ma to sensu bo strzała właśnie opada i wtedy te wspomagania jest do niczego bo one celuje tylko w ciało. O tym napisałem. A widziałem szereg łuczników co właśnie tak strzela dlatego sądzę, że jadą na wspomaganiu.

Offline ZdzisiuDywersant

• Użytkownik
    • Piwa: 26
    • Nie było ziemnioków, jeno tylko głód i mróz
    « Odpowiedź #5 dnia: Marca 19, 2016, 23:22:45 »
    Ja się otwarcie przyznam, że jestem totalnym noobem w tą grę, ale dużą rację ma IvE. Ostatnio nastąpił "wylew" mistrzów chameberowania. Ja sam to jakoś na singlu ogarnąłem, ale na MP jest to strasznie ciężkie i też wątpię, żeby każdy "xXXPUSSYSLAYERXXx" to umiał.
    Suprajs, podpisu brak!

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    « Odpowiedź #6 dnia: Marca 19, 2016, 23:24:40 »
    Co do aimbota to się zgodzę bo też był wylew mistrzów łuku którzy w zwarciu padali raz dwa i nie mieli pojęcia co zrobić z kawalerzystą ale heady czasem hurtowo rąbali. Przykład - RD z Wonwokie. Gość był kompletnym kiepem, nagle wrócił po roku nieaktywności i super grał w WNL5. Kiedy sędziowie poprosili go o zrobienie screena to gadał że "przez przypadek usunął".
    Niech se czitują i tak ich jadę.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Marca 19, 2016, 23:26:45 »
    Ufam tylko Norbertowi bo go znam. Faith in Trebron. Jednak i tak w Twoim klanie te turki i ruskie czitują na bank.

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    « Odpowiedź #8 dnia: Marca 19, 2016, 23:28:22 »
    Rayden nagrywa mecze więc widać że jest git a Bendetto za głupi żeby czitować :D

Offline PriNce17

• Użytkownik
    • Piwa: 74
    • "Każdy szermierz dupa, kiedy wrogów kupa."
    « Odpowiedź #9 dnia: Marca 20, 2016, 00:21:23 »
    Ja to tu zostawie, a wy płaczcie dalej :D

(click to show/hide)

Offline Oktawian

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 96
    « Odpowiedź #10 dnia: Marca 20, 2016, 01:20:59 »
    Od jakiegoś czasu grywam sobie na IG i faktycznie można spotkać idiotycznie wręcz grających graczy z perfekcyjnym manualem. Z miejsca mogę wytypować kilku łuczników, którzy korzystają z takich wspomagaczy. Po prostu ciężko jest im czasem nie trafić w przeciwnika, chociaż już samą inteligencją w grze się w ogóle nie wykazują. Jeśli ktoś chciałby się przekonać na własne oczy jak to działa to zapraszam na nocne granie na jednej z aren. Tam co chwila można spotkać snajpera stojącego w miejscu, idealnie broniącego ataki, ale już kompletnie niepotrafiącego atakować. 

Offline Zahari

• Użytkownik
    • Piwa: 113
    « Odpowiedź #11 dnia: Marca 20, 2016, 09:17:57 »
    Problem, że nie ma żadnego dobrego programu wykrywającego "czity". Jest to coś od Valve ale to nic nie da skoro autoblock jest jakby wbudowany w gre i można to w ustawieniach zmienić.
    (click to show/hide)

Offline Mr.Copper

• Użytkownik
    • Piwa: 53
    • Mężny bądź, chroń pułk twój i sześć flag
      • Strona Ósmego Pułku Piechoty, zapraszamy ! ("www.8pp.pl")
    « Odpowiedź #12 dnia: Marca 20, 2016, 10:28:36 »
    (click to show/hide)
    Grałem ostatnio z tobą oktawian do 3-4 nad ranem i ty byłeś największym wyzwaniem ;P
    Jednak to prawda, tak zwane hacki niszczą całą przyjemność z gry.  Teraz jak został poruszony ten temat, osobiście będę miał kilku łuczników na oku.  Mam nadzieję że w bannerlord będzie dobry, działający antycheat.

(click to show/hide)
    Pułk 8. Piechoty Xięstwa Warszawskiego forever and ever!

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #13 dnia: Marca 20, 2016, 11:05:45 »
    Ja osobiście wiedziałem, że jakieś tam hacki są. Jednak nie wierzyłem w to po prostu, że to na taką skale. Jak wróciłem to dostawałem regularny łomot. I myślałem, że to z powodu przerwy. Jednak jak się cofnę czasem przed to rzeczywiście. Sporo było takich pseudo gwiazdeczek, które pojawiały się znikąd a atakować nie umieli za nic. Tego aimbota np. trzeba kalibrować na odległość i działa tylko jak przeciwnik się zbytnio nie rusza i na wprost. Od groma dobrych graczy pewnie tego nie używa albo wspomaga się pink javsami tylko. Co nie zmienia faktu, że wzmaga to podejrzenia, że przynajmniej z połowa sceny komptetywnej a na bank nowi po 2012 jakieś sterydy mają. Nie ma kompletnie sensu w tę grę grać. Na poważnie. A ja głupi myślałem, że WB jest czyste.

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    « Odpowiedź #14 dnia: Marca 20, 2016, 11:11:03 »
    Ale ty głupoty pieprzysz, wszędzie spiski i cheaty, pewnie Żydzi sponsorują AE i ruscy sztuczną mgłę na IG rozpylili która ogarnia specjalnie ciebie i nie pozwala ci grać.
    Wszędzie są cheaterzy, ale to jest zdecydowana mniejszość, no chyba że według ciebie większość cheatuje (jak na przykład niektórzy z Unity) to polecam wizyte w Gnieznie na ulicy Poznańskiej.
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...