Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Zawarcie pokoju z frakcją  (Przeczytany 2218 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline bungerpl

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Zawarcie pokoju z frakcją
    « dnia: Marca 16, 2016, 21:28:33 »
    Mam własna państwo, nie wiem czemu ale prawie wszystkie frakcje wypowiedziały mi wojnę z wyjątkiem Chanat Khergicki. Ze wszystkimi frakcjami miałem stosunki na plusie ( nie licząc Królestwo Swadii i Sułtanat Sarranidzki) a nagle wypowiadają mi wojne. Jak mogę zawrzeć pokój (możecie napisać które "wontki"  mam wybrać np. 1 4 2) Z góry dzięki :> 

Offline Guzarow

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    • Master of Puppets
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Zawarcie pokoju z frakcją
    « Odpowiedź #1 dnia: Marca 17, 2016, 07:20:37 »
    Dawno nie grałem w Warbanda, ale musisz chyba najpierw troszke z nimi powalczyć, powygrywac pare bitew, może jakiś zamek im zabrać, i wtedy sie wysyłało emisariusza chyba, bo wcześniej to napewno by nie dał rady, bo przeciwnik czuje się na początku mocny. A jak jestes przy kasie, to chyba można samemu podbić do takiego władcy, lub wasala i wręczyć mu pewną kwotę, by zawrzeć pokój.
    Pierwsza zasada każdej wojny - zabij, albo zostań zabity.

Offline Eltarek

• Użytkownik
    • Piwa: 263
    • heyyeyaaeyaaaeyaeyaa
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Zawarcie pokoju z frakcją
    « Odpowiedź #2 dnia: Marca 20, 2016, 11:14:52 »
    Dyplomacja w Warbandzie to coś tak niesamowicie olanego przez twórców że opcji nie ma za dużo.

Jedyną możliwością w wyniku której król postanowi zakończyć wojnę jest po prostu mocne skopanie mu dupska. Dopiero jak frakcja będzie znacząco przegrywała jej przywódca stanie się skory do rozmów. Polecam więc skupić działania wojenne na jednej frakcji, zawrzeć z nią pokój i przerzucić się na następną.

Oby w dwójce rozwinęli nam możliwości ;_;
    "To nie jest karuzela śmiechu, lecz pociąg jadący w jedną stronę" - Jarl o dziale Klany