Mogę prosić o namiary, w której minucie trafia kilku wrogów jednym machnięciem? Bo nie chce mi się od nowa tego filmiku oglądać.
I mam nadzieje, że to nie będzie jakoś tak skopane, że biorąc zamach bronią z lewej strony na prawą trafię we wszystkich niczym nóż w masło lub jak kto woli, niczym w duchy - i wtedy niby każdy dostaje obrażenia. Przecież broń zatrzymywać się mogła na pancerzu, jak nie pierwszym przeciwniku, to na drugim z rzędu,; podobnie jest z kośćmi. Rozumiem, że to powinno zależeć od punktów siły, pancerza przeciwnika oraz od rodzaju broni bo mieczem, który używali chrześcijanie, a który nie był zbyt ostry po bokach, nie dałoby takiego wyniku jak zamach ciężką halabardą. Podobnie nie wyobrażam sobie strefowych obrażeń samym kijem czy małą maczugą. Mam nadzieję, że będzie to sensownie zrobione, ale boję sie, że to moje pobożne życzenie i będzie jak dla przykładu w Gothicu 3, gdzie toporem mogłem ciachnąć wszystkich wokół niezależnie od siły i też od tego, że przeciwnicy mieli metalowy pancerz.