ok rozumiem czy ten wpis jest poprawny ? oby tak :(
["ak_miecz_a", "DziwnyMiecz", [("ak_miecz_a",0),("ak_miecz_a",ixmesh_carry)], itp_type_one_handed_wpn|itp_primary, itc_longsword|itcf_carry_wakizashi|itcf_show_holster_when_drawn, 321 , weight(1.25)|difficulty(0)|spd_rtng(108) | weapon_length(65)|swing_damage(43 , cut) | thrust_damage(20 , pierce),imodbits_sword ],
["items_end", "Items End", [("shield_round_a",0)], 0, 0, 1, 0, 0],
]
pisało tak Na samym końcu (przed wpisem ["items_end",) dodajemy nowy item tak zrobiłem więc chyba powinno działać i wreszcie dodam swój pierwszy przedmiot do gry z małą pomocą oczywiście :D ehh w sumie to i tak prowadziliście mnie od początku do końca dziękuje wam za cierpliwość do mnie w tych trudnych początkach.
udało się w itemkids1 w folderze MS pojawił się wpis z moją bronią :D
-haha oczywiście nie ma go w sklepie dodam ścieżkę brf do modules może zadziala.
-dodałem i nadal nie ma go w sklepie podaj coś na częstotliwość występowania w sklepie czy coś bo ja nie wiem co już robić. :d
-dobra dodałem wpis abundance(150) na częstotliwość wystepowania tej broni teraz powinno się udać. :(
-no pięknie najpierw wywalało z błędem ze sklepu a teraz nawet nie ma go w sklepie czyli jest jeszcze gorzej ...