Czyżby coś nie tak, Fiks? Rozumiem, że wszystko było w porządku, gdy za plecami nam gadałeś i manipulowałeś ludźmi, ale gdy się coś o Tb powie, to już wielce pokrzywdzony? Bądź najpierw fair wobec innych, zanim zaczniesz od kogokolwiek coś wymagać. Generalnie mam o Tobie więcej faktów, które już faktycznie są upokarzajace, jednak nimi się nie dzielę. Jeśli chorobę (o ile faktycznie ją masz) za taką uważasz, to polecam zmienić trochę nastawienie, inaczej ludzie wykorzystają to przeciwko Tobie. Jednak może powinni, skoro sam wyśmiewasz ludzi, gnębisz ich, wykorzystujesz udając ich przyjaciela, by użyć do swoich celów (taki AKO wlaśnie, którego zacząłeś gnębić, gdy wszystko wyszło na jaw) i spiskujesz za plecami, dbając głównie o swój interes ze szkodą innych.
A depresję przytoczyłem, bo użyłeś tego argumentu jako obrony, gdy pytałem, czemu naskakujesz bez powodu na Moontoora, kiedy zabierał głos w dyskusji administracji. I nie było tam merytorycznej krytyki, tylko "XDDD", a potem seria dowalania się. Na moje oko to większym problemem u Ciebie od domniemanej depresji jest przerośnięte ego i brak szacunku do innych ludzi.