Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [NW][7pp] Pułk 7. Piechoty Xięstwa Warszawskiego  (Przeczytany 44787 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline AKO

• Użytkownik
    • Piwa: -51
    Odp: [NW][7pp] Pułk 7. Piechoty Xięstwa Warszawskiego
    « Odpowiedź #255 dnia: Maja 05, 2018, 15:01:02 »
    Ale fajnie! Łał chłopaku zawsze wiedziałemm, że archeolog z ciebie jak talala.
    Zanim nim zostanę trochę czasu potrzeba.

Offline Fiksiu

• Użytkownik
    • Piwa: 52
    • Non omnis moriar
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #256 dnia: Maja 05, 2018, 15:04:09 »
    Skoro zacząłeś studia tak młodo to raczej szybko się uwiniesz xD

Manipulator polskiej sceny NW XDDDD
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline JerzyBurza

• Użytkownik
    • Piwa: 41
    • 18pp_Flb_JerzyBurza_Haze
    « Odpowiedź #257 dnia: Maja 05, 2018, 15:07:38 »
    XDDDDDDDD
    MP17
    FS Cup
    LDP18 Dyw.B
    MP18 Cav

Cytat: Rivet
    Do tego śmiecie tykać nasze święte tagi. Won od tego hołoto śmierdząca. Paszli won, nie godni miana bagneciarza nawet.

Offline Ejsun

• Użytkownik
    • Piwa: 72
    • 7pp to czarny koń tego turnieju
    « Odpowiedź #258 dnia: Maja 05, 2018, 15:09:19 »
    No trochę to potrwa, jeszcze jakieś 5-7 lat.
    « Ostatnia zmiana: Maja 05, 2018, 15:16:12 wysłana przez Ejsun »

(click to show/hide)

Offline AKO

• Użytkownik
    « Odpowiedź #259 dnia: Maja 05, 2018, 15:09:30 »
    Skoro zacząłeś studia tak młodo to raczej szybko się uwiniesz xD

Gdybyś ty wiedział czemu jest jak jest to byś tak nie pisał. Zapraszam na steam każdego kto chce pogadać,  jerzy na tawernie wyszczekany przy waszym wsparciu ale na steam mu coś nie wychodzi.

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #260 dnia: Maja 05, 2018, 15:12:23 »
    Jak patrzę na te ostatnie posty to mam przed oczami to:

Mianowicie, już tłumaczę obrazek: Otóż Panowie gnoicie tego Ako ciągle jednym tekstem. Weźcie się przełączcie na coś nowego, bo gnębicie go z tą archeologią i jest nieśmiesznie już. Przeforsowane, przeforsowane
    Fiks, nikt Cię nie zapraszał do MOJEGO wątku, idź na steama bo depresji dostaniesz.
    Burza, gnębisz tego Ako, a ten Twój PSL i skład 2 kompanii 10ph wcale lepszy nie od niego nie był
    Ejsun, Indian wy jesteście zabawni, to macie taryfe ulgową

Nie żebym bronił Ako, ale można się zabawić jego kosztem w dużo bardziej twórczy sposób dzieciaki

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline AKO

• Użytkownik
    « Odpowiedź #261 dnia: Maja 05, 2018, 15:18:12 »
    Ja nie wiem jak to jest że takie dziki które mnie hejtują na steamie nie mają mi nic ciekawego do powiedzenia (jerzy burza).

Offline Laalaa

• Użytkownik
    • Piwa: 118
    • Tumulec Kamil Adrian
    « Odpowiedź #262 dnia: Maja 05, 2018, 15:20:52 »

Mianowicie, już tłumaczę obrazek: Otóż Panowie gnoicie tego Ako ciągle jednym tekstem. Weźcie się przełączcie na coś nowego, bo gnębicie go z tą archeologią i jest nieśmiesznie już. Przeforsowane, przeforsowane
    Fiks, nikt Cię nie zapraszał do MOJEGO wątku, idź na steama bo depresji dostaniesz.
    Burza, gnębisz tego Ako, a ten Twój PSL i skład 2 kompanii 10ph wcale lepszy nie od niego nie był
    Ejsun, Indian wy jesteście zabawni, to macie taryfe ulgową

Napisał gość co cały czas wyzywa byłych członków 16pp o przegranie finału xDDD To fajnie się bawisz

"Liczyć zwycięstwo przez walkower jako realną siłę drużyny jest jak podawanie długości penisa razem z kręgosłupem."~Kradus

Offline Ganczo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #263 dnia: Maja 05, 2018, 15:23:24 »
    Napisał gość co cały czas wyzywa byłych członków 16pp o przegranie finału xDDD To fajnie się bawisz
    Bo ten finał dalej was trzepie, swoją drogą jak to jest z twoim zapotrzebowaniem na atencję, że tutaj tak skaczesz a jak cię w GoNie tyrałem to prosiłeś Szekla żebym przestał BO NIE ZNIESIESZ TEJ ATMOSFERY xD? Eldorado Lalka, try harder
    Ja nie wiem jak to jest że takie dziki które mnie hejtują na steamie nie mają mi nic ciekawego do powiedzenia (jerzy burza).
    Gościu, odinstaluj przeglądarkę internetową bo wszyscy mają z Ciebie OSTRĄ BEKE. Przyznaj się do błędu i zawijaj walizy z tawerny na dłuższy czas, dobrze radzę

Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Laalaa

• Użytkownik
    • Tumulec Kamil Adrian
    « Odpowiedź #264 dnia: Maja 05, 2018, 15:31:57 »
    Bo ten finał dalej was trzepie, swoją drogą jak to jest z twoim zapotrzebowaniem na atencję, że tutaj tak skaczesz a jak cię w GoNie tyrałem to prosiłeś Szekla żebym przestał BO NIE ZNIESIESZ TEJ ATMOSFERY xD? Eldorado Lalka, try harderGościu, odinstaluj przeglądarkę internetową bo wszyscy mają z
    ta wmawiaj sobie tak dalej xDDDDD
    w GoNie bylem wczesniej i powiedziałe szekiemu jak sytuacja wyglada  tzn jak bardzo skaczesz na mnie za (xD) sprawy sprzed ponad roku i to szeki powiedział że Cie uciszy (o nic go nie prosiłem :>) w sumie to asmo i chyba dawar Ci powiedzą jak było bo gadałem o tym przy wszystkich xD
    Coś jeszcze masz ciekawego do powiedzenia internetowy kozaczku do dodania?  Chętnie poczytam twoje żałosne wypociny mijające się o jakiś kilometr z prawdą :)

"Liczyć zwycięstwo przez walkower jako realną siłę drużyny jest jak podawanie długości penisa razem z kręgosłupem."~Kradus

Offline JerzyBurza

• Użytkownik
    • Piwa: 41
    • 18pp_Flb_JerzyBurza_Haze
    « Odpowiedź #265 dnia: Maja 05, 2018, 15:33:23 »
    Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, że ja mam całą rozmowę zescreenowaną. I część osób widziała screeny kiedyś. Także jedyne co TY masz ciekawego do powiedzenia to cytując"
    [9kpg]AKO: :( biedny żyd
    [9kpg]AKO: Ma problemy z pamięcią
    Czy:
    [9kpg]AKO: W szkole cie gnębią że musisz komuś w necie dowalić?
    [9kpg]AKO: Czy coś z rodziną nie tak
    Resztę opublikuję by znów nabić wyświetlenia, oczywiście w wypadku sporu by nie łamać regulaminu. ;v
    MP17
    FS Cup
    LDP18 Dyw.B
    MP18 Cav

Cytat: Rivet
    Do tego śmiecie tykać nasze święte tagi. Won od tego hołoto śmierdząca. Paszli won, nie godni miana bagneciarza nawet.

Offline Ganczo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #266 dnia: Maja 05, 2018, 15:36:29 »
    ta wmawiaj sobie tak dalej xDDDDD
    w GoNie bylem wczesniej i powiedziałe szekiemu jak sytuacja wyglada  tzn jak bardzo skaczesz na mnie za (xD) sprawy sprzed ponad roku i to szeki powiedział że Cie uciszy (o nic go nie prosiłem :>) w sumie to asmo i chyba dawar Ci powiedzą jak było bo gadałem o tym przy wszystkich xD
    Coś jeszcze masz ciekawego do powiedzenia internetowy kozaczku do dodania?  Chętnie poczytam twoje żałosne wypociny mijające się o jakiś kilometr z prawdą :)
    Intrygujące jest to, jak bardzo próbujesz wszystkim pokazać jak to nie jesteś ponad to, chociaż wszyscy doskonale widzą, że gdzie bym nie napisał lecisz z śliną. Otóż zaskoczę Cię, twoje plucie się totalnie nie robi na mnie wrażenia, wielokrotnie na TSie siedziałem sam, wchodziłeś i uciekałeś jak tylko zauważałeś, że jestem, więc jak masz coś do powiedzenia to śmiało, a na tawernie się odczep, bo wielokrotnie takich jak ty już publicznie błaźniłem, Ciebie w sumie też kilka razy. Swoją drogą chaotyczność tej wypowiedzi mówi sama za siebie "xDDDDD" "xD". Swoją drogą BEKA Z 16PP ŻE PRZEGRAŁO TEN FINAŁ XDDD

W kolejnym odcinku:
    Lala nadal napiera na Gancza żeby ktoś go w końcu zauważył
    Ako i Burza wymieniają się ciosami mieczy, czy dojdzie do końca tej piekielnej batalii?
    Ejsun obserwuje wszystko czujnym okiem gotowy poprosić o zamknięcie wątku
    Fiks nadal z depresją
    To wszystko już dzisiaj na TFW

Offline Laalaa

• Użytkownik
    • Tumulec Kamil Adrian
    « Odpowiedź #267 dnia: Maja 05, 2018, 15:43:11 »
    Intrygujące jest to, jak bardzo próbujesz wszystkim pokazać jak to nie jesteś ponad to, chociaż wszyscy doskonale widzą, że gdzie bym nie napisał lecisz z śliną. Otóż zaskoczę Cię, twoje plucie się totalnie nie robi na mnie wrażenia, wielokrotnie na TSie siedziałem sam, wchodziłeś i uciekałeś jak tylko zauważałeś, że jestem, więc jak masz coś do powiedzenia to śmiało, a na tawernie się odczep, bo wielokrotnie takich jak ty już publicznie błaźniłem,
    Nie powiem kto ostatnio uciekł z kanału i się zmutował jak tylko się do tego kogoś odezwałem xDD Próbuj dalej pawełkuu. Mówisz o wchodzeniu na tsa  a ile razy siedziałem na tsie VIe/LV sam na kanale i jakoś się nie pokusiłeś na choćby poke xDD

Jeszcze jedno: to nie ja spamuje w każdym wątku baitami, żeby ktokolwiek mi odpowiedział

Podsumowanie:
    Ganczo wciąż się wywala na własnych słowach i pokazuja jakim to nie jest hipokrytą.

Baju baj
    « Ostatnia zmiana: Maja 05, 2018, 15:46:48 wysłana przez Laalaa »

Offline Ejsun

• Użytkownik
    • Piwa: 72
    • 7pp to czarny koń tego turnieju
    « Odpowiedź #268 dnia: Maja 05, 2018, 15:44:15 »

Ejsun obserwuje wszystko czujnym okiem gotowy poprosić o zamknięcie wątku

Wypraszam sobie, takiego ruchu tu nie miałem od miesięcy!

(click to show/hide)

Offline Evolusin

• Użytkownik
    • Piwa: 25
    « Odpowiedź #269 dnia: Maja 05, 2018, 16:04:48 »
    Lala nadal napiera na Gancza żeby ktoś go w końcu zauważył
    Dobre dobre naprawdę uśmiałem się. Ganczo moim zdaniem ty jesteś taką instagierl co potrzebuje milona lajków i atencji. Dosłownie jeszcze chyba nie było tematu na nw w którym byś nie próbował zdobyć choć trochę atencji i chęci pokazania się. Przyganiał kocioł garnkowi w stosunku do Lali i innych osób typu Jerzy Burza. Unosisz się, że ktoś chce więcej atencji oraz chęci by go zauważyli a sam wcinasz się w każdy temat i piszesz głupoty by tylko ktoś zwrócił ci uwagę. Dorośnij ziomek :)