Straszna historia z piwami mi i Jarlowi za każde słowo napisane dostaliśmy - piwa ale widać że Arosława bardziej lubi forum i jest tu świętością
Dostawaliście ich tyle na "minus", bo do pewnego momentu zachowywaliście się, jak upośledzone dzieci. Potem, gdy nabraliście więcej rozumu, sam interweniowałem u osób, które odbierały wam piwa na zasadzie "bo tak". Do tego porównajmy działalności waszą i jego -> cała trójka była karana za prowokacje i wyzwiska (to, że arosław ma więcej pkt, niż Ty, to kwestia tylko i wyłącznie tego, że Ty miałeś szczęście trafić wtedy na mnie - a ja miałem w zwyczaju dawać zdecydowanie za mało pkt), ale Ty i Jarl dodatkowo usuwaliście dopiski moderatorów, nie dostosowywaliście się do poleceń i udostępnialiście konta osobom trzecim (co jest surowo zabronione). Także sądzę, że nie ma co was porównywać. Zresztą Jarl do dzisiaj zbiera ostrzeżenia z tego, co widzę.
I wybacz, ale z tym, że Arosław jest świętością na forum, to dowaliłeś ostro i pokazałeś bardzo nisko poziom. Z całym szacunkiem dla niego, ale ja nie wiem nawet, kim on jest. Generalnie z dzisiejszej sceny NW kojarzę tylko tych głośniejszych, jak simskil albo tych, którzy mocno zaleźli za skórę (jak Ty, czy Jarl).
[..]
Nie śledzę waszych sporów, dlatego też nikomu nie blokujemy tej opcji teraz. Widzę jednak pewną powtarzalność ujemnych piw od tych samych osób względem tych samych osób. I ostrzegam, co będzie dalej. Każdy atakowany w ten sposób powinien zgłaszać to administracji. Nie jest to jednak równoznaczne z blokadą, bo najpierw taką sytuację badamy i dyskutujemy, czy zgłoszenie było słuszne, czy też nie.