Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [NW][7pp] Pułk 7. Piechoty Xięstwa Warszawskiego  (Przeczytany 44937 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline simskil

• Użytkownik
    • Piwa: 110
    Odp: [NW][7pp] Pułk 7. Piechoty Xięstwa Warszawskiego
    « Odpowiedź #120 dnia: Stycznia 05, 2017, 16:15:01 »
    Matinh znajdź mi jedno zdanie w którym mówie że 7pp jest lepsze od 16pp. GL&HF

Polecam czytanie ze zrozumieniem.

///Edit
    Znajdź zdanie w którym Matinh napisał: Arek uważa 7pp za lepsze. xD

Offline aroslaw46

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #121 dnia: Stycznia 05, 2017, 16:16:20 »
    Jeszcze mi ujemne piwo dajcie bo to już sie staje tradycją przy każdym moim poście na forum xD
    HAPKOMAH: If i am was polak , i am joined to you :D

Offline MrMatinh

• Użytkownik
    • Piwa: 13
    « Odpowiedź #122 dnia: Stycznia 05, 2017, 18:07:16 »
    Napisałem, że twoi ludzie twierdzą, że 7pp jest lepsze od 16pp, jak chcesz jakiegos dowodu to w tym temacie dałem już screena z wypowiedzi Miedziaka z waszego forum. A jeżeli dalej nie pamiętasz gfa z 16pp to zapytaj się swoich ludzi, co napisało "Montenegro" w ostatniej rundzie:)

Offline Eltarek

• Użytkownik
    • Piwa: 263
    • heyyeyaaeyaaaeyaeyaa
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #123 dnia: Stycznia 05, 2017, 18:52:36 »
    Czy to już odpowiedni czas aby napisać bezsensownego posta mającego Was zachęcić do zaniechania kłótni i rozwiązania problemu poprzez przyjacielską grę w Scrabble?
    "To nie jest karuzela śmiechu, lecz pociąg jadący w jedną stronę" - Jarl o dziale Klany

Offline 1husjan

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #124 dnia: Stycznia 05, 2017, 22:21:46 »
    Rozumiem, że jak powyzywacie się na tawernie to wam ulży i ostatecznie rozwiążecie kwestie, który pułk jest lepszy od drugiego. Zamiast zorganizować oficjalna bitwę albo gfa pomiedzy 7pp a 16pp i pokazać wyższość jednego pułku nad drugim i potem już nie dyskutować na ten temat to lepiej się na tawernie wykłócać nawzajem.

Offline MrMatinh

• Użytkownik
    • Piwa: 13
    « Odpowiedź #125 dnia: Stycznia 05, 2017, 22:27:27 »
    Husjan, ale zobacz, my proponowalismy wielokrotnie 7pp walkę, ale cały czas były odmowy...

Offline 1husjan

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #126 dnia: Stycznia 05, 2017, 22:31:11 »
    Wiem i tego nie rozumiem.

Offline Zahari

• Użytkownik
    • Piwa: 113
    « Odpowiedź #127 dnia: Stycznia 06, 2017, 12:05:11 »
    Husjan, ale zobacz, my proponowalismy wielokrotnie 7pp walkę, ale cały czas były odmowy...
    W sumie.. i co z tego, że odmawiali ? Zagraliście, wygraliście i tyle.(ale ta intryga z Montenegro :D dobre)
    (click to show/hide)

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #128 dnia: Stycznia 06, 2017, 15:06:54 »
    Widzę, że niektórzy zaczęli używać piw do prześladowania swoich przeciwników pułkowych. Zapowiadam, że kolejne takie próby będą kończyły się zablokowaniem możliwości dysponowania karmą dla wybranych osób, bo nie od tego ona jest na tym forum.

Osoby, które są w ten sposób traktowane proszę o zgłaszanie tego przez PW (ale oznaczajcie zarówno mnie, Rome'a, jak i Movarta, proszę), bo sami nie obserwujemy tych wątków 24/dobę. Od tego są moderatorzy klanowi, którzy jednak nie mogą z tym faktem nic zrobić na własną rękę.
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline simskil

• Użytkownik
    • Piwa: 110
    « Odpowiedź #129 dnia: Stycznia 06, 2017, 15:22:17 »
    O żadnym gfie nic mi nie wiadomo

Kłamstwo.

No widzę tutaj screena z gf-a z montenegro z dzisiaj chyba że jestem ślepy

Robi z siebie pajaca.

no bo ja nie wiem o czym wy mi tu mówicie, ustawiłem gf-a z montenegro, zagrałem z montenegro a wy mi tu jakieś niestworzone historie piszecie

Dalej w to idzie.

miło że wreszcie się do tego otwarcie przyznałeś

Już była o tym mowa i wyjechał z czymś co było oczywiste i widzę, że nadal nie zrozumiał o co chodziło.

Jeszcze mi ujemne piwo dajcie bo to już sie staje tradycją przy każdym moim poście na forum xD

Sam chciał. xD

Proszę bardzo blokuj tą opcję ale myślę, że każdy mógł dać mu tam ujemne piwko (bo przecież to tak boli).

Offline Fiszek

• Użytkownik
    • Piwa: -39
    « Odpowiedź #130 dnia: Stycznia 06, 2017, 16:08:09 »
    Straszna historia z piwami mi i Jarlowi  za każde  słowo  napisane dostaliśmy - piwa ale widać  że  Arosława bardziej  lubi forum  i jest  tu  świętością

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #131 dnia: Stycznia 06, 2017, 16:33:02 »
    Straszna historia z piwami mi i Jarlowi  za każde  słowo  napisane dostaliśmy - piwa ale widać  że  Arosława bardziej  lubi forum  i jest  tu  świętością

Dostawaliście ich tyle na "minus", bo do pewnego momentu zachowywaliście się, jak upośledzone dzieci. Potem, gdy nabraliście więcej rozumu, sam interweniowałem u osób, które odbierały wam piwa na zasadzie "bo tak". Do tego porównajmy działalności waszą i jego -> cała trójka była karana za prowokacje i wyzwiska (to, że arosław ma więcej pkt, niż Ty, to kwestia tylko i wyłącznie tego, że Ty miałeś szczęście trafić wtedy na mnie - a ja miałem w zwyczaju dawać zdecydowanie za mało pkt), ale Ty i Jarl dodatkowo usuwaliście dopiski moderatorów, nie dostosowywaliście się do poleceń i udostępnialiście konta osobom trzecim (co jest surowo zabronione). Także sądzę, że nie ma co was porównywać. Zresztą Jarl do dzisiaj zbiera ostrzeżenia z tego, co widzę.

I wybacz, ale z tym, że Arosław jest świętością na forum, to dowaliłeś ostro i pokazałeś bardzo nisko poziom. Z całym szacunkiem dla niego, ale ja nie wiem nawet, kim on jest. Generalnie z dzisiejszej sceny NW kojarzę tylko tych głośniejszych, jak simskil albo tych, którzy mocno zaleźli za skórę (jak Ty, czy Jarl).

[..]

Nie śledzę waszych sporów, dlatego też nikomu nie blokujemy tej opcji teraz. Widzę jednak pewną powtarzalność ujemnych piw od tych samych osób względem tych samych osób. I ostrzegam, co będzie dalej. Każdy atakowany w ten sposób powinien zgłaszać to administracji. Nie jest to jednak równoznaczne z blokadą, bo najpierw taką sytuację badamy i dyskutujemy, czy zgłoszenie było słuszne, czy też nie.
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Fiszek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #132 dnia: Stycznia 06, 2017, 18:50:22 »
    Nie ma co poròwnywać czyli scena dzieli się  na ròwnych i ròwniejszych  tyle chciałem wiedzieć  Dziękuje

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #133 dnia: Stycznia 06, 2017, 19:19:09 »
    Nie ma co poròwnywać czyli scena dzieli się  na ròwnych i ròwniejszych  tyle chciałem wiedzieć  Dziękuje

1) Poszukaj w internecie, czym są przecinki.
    2) Szkoda mi już słów po prostu. Nie interesuje mnie scena NW i nic o niej nie mówię. Od początku komentuję zachowanie na forum, więc idź wypłakiwać się z teoriami spiskowymi gdzie indziej.
    Co mianowicie porównuję? Za co ludzie dają minusowe piwa. Tutaj lecą piwa za domniemane (nie wnikam, czy to prawda, czy nie, bo nie śledzę dyskusji) kłamstwa i spory pułkowe. Tobie i Jarlowi za to ludzie dawali je za zachowanie w stylu dzieciaka + często nieczytelne posty (nawet teraz zobacz, że głupiej kropki nie umiesz postawić).
    A ostrzeżenie było do wszystkich. Jeśli Arosław zacząłby odbierać piwa od tak, bez powodu, również straci możliwość ich przyznawania.

Więc tak, według regulaminu są równi i równiejsi - równi to tacy, którzy nie mają skończonych 13 lat, więc nie powinno ich tu być (przypominam, że Warband jest 16+), a równiejsi to ci, którzy są trochę starsi.

Polecam się zastanowić, zanim znowu odpiszesz, bo jest to żenujące, Fiszek.
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Fiszek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #134 dnia: Stycznia 06, 2017, 21:49:49 »
    Po to jest forum by pisać :)