Potem dziwota, że izoluję się od polskiej sceny. Tego teatrzyku nie da się słuchać ani oglądać a o uczestnictwie nie wspominając. Ragen pokaż jak bardzo cię zwyzywałem na steam, napisałem, że się tobą brzydzę co jest prawdą. Nie zamierzam się wdawać w dyskusję z osobą o takim podejściu do życia a nie innym, idź sobie tam marzyć o komunistycznej polsce i wysyłaj sobie leniny gdzie chcesz bo na prawdę twoje istnienie przejmuje mnie tak bardzo, że bardziej zmartwił mnie krzywo przycięty żywopłot sąsiada niż to co się z tobą dzieje. Simskil, pod twoim tematem celowo wywołałem gównoburzę celowo, żeby ci pokazać na ile ułomny jesteś robiąc w tamtym czasie to co robiłeś (czytaj - bycie sobą). A jak cokolwiek mówię na kogokolwiek to proszę pokazać co, bo sam jestem ciekawy co takiego na was mówię.
EDIT: Poza tym kanały pokazane na screenie, nie należą do mnie tylko do moich ludzi co pokazuje jakie ONI mają stosunek do twojej osoby a nie JA. No ale tobie może być ciężko coś takiego zrozumieć prawda?
Nie wysyłaj dwóch postów pod rząd, tylko edytuj stary // Lew