Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Kobiety w internecie  (Przeczytany 5689 razy)

Opis tematu: czyli gimbusy udajace plec piekna....

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    • Piwa: -38
    Kobiety w internecie
    « dnia: Stycznia 30, 2016, 02:23:14 »
    Co sadzicie o ludziach ktorzy w internecie podszywaja sie pod przedstawicielki plci zenskiej?
    Nie rozumiem o co chodzi kolesiom ktorzy rozpoczynaja dziesiatki a nawet setki... znajomosci z nieswiadomymi chlopaczkami ktorzy (zacytuje): "Znajduja w nich swoje lustrzane odbicia" ? No i tradycyjnie cos polecam: http://www.wykop.pl/link/111278/facet-przez-4-lata-udawal-dziewczyne-na-forach/
    (...) W sumie fajny sposób żeby dostawać szybko odpowiedzi na forum, wystarczy mieć damski login i już załatwione. (...)
    I przyznam ze wyprobowalem taka metode w kilku miejscach w internecie. Co innego gdy jestes plci brzydkiej, a co innego jesli masz nick: Zuzia21, Magda... itp Wtedy od razu znajda sie chetni na dlugie rozmowy :P W tym pierwszym wypadku tez mozesz z kims normalnym porozmawiac, ale w drugim masz 100% szans :D

W ogole, gdy na ts jest dziewczyna (ostatnio byla to Lucy) to wszyscy: "lusi, lusi hej, lusi"... Bez paru minut przerwy. Jak dla mnie to chore...
    Zeby osiagnac rzeczy trudne potrzeba czasu. Zeby osiagnac rzeczy niemozliwe potrzeba go troche wiecej.

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    Odp: Kobiety w internecie
    « Odpowiedź #1 dnia: Stycznia 30, 2016, 02:45:03 »
    Ty się chyba dziewczyn boisz skoro tak asekuracyjnie do nich podchodzisz nawet w internecie...

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Stycznia 30, 2016, 03:04:07 »
    Widzisz problem polega na tym ze tych dziewczyn.... Tutaj... Po prostu nie ma.
    Zeby osiagnac rzeczy trudne potrzeba czasu. Zeby osiagnac rzeczy niemozliwe potrzeba go troche wiecej.

Offline Alkhadias

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 178
    • Push humanity forward
      • Serio Blogów
    « Odpowiedź #3 dnia: Stycznia 30, 2016, 04:12:18 »
    Teraz to i na ulicy czasami jest ciężko odróżnić mężczyznę od kobiety, a Ty się przejmujesz internetem...

EDIT: Tak na moim przykładzie. Kiedyś szedłem sobie nocą przez miasto, autobusy już nie jeździły, więc miałem spory kawałek do przejścia. Idąc niedaleko centrum handlowego, spostrzegłem 2 dziewczyny na przystanku, paliły papierosy, po czym zaczęły zmierzać w tym samym kierunku co ja. Idąc za nimi w dosyć niewielkiej odległości patrzę, mierzę wzrokiem i myślę sobie... zgrabne są. Moją uwagę zwróciła dziewczyna po lewej.... punkowy styl, tatuaż na ramieniu, agresywnie pofarbowane włosy, niesamowicie zgrabna, niezły tyłek i śliczne delikatne ręce. Pomyślałem sobie, że jest noc, ale nigdzie mi się nie spieszy, co tam. Zacząłem się powoli zbliżać, myśląc że zaproszę panie do knajpy w pobliżu gdzie będzie można posłuchać muzyki, napić się piwa i pogadać przy fajkach. Albo że po prostu pójdzie się do parku lub gdzieś dobrze spędzić czas. W momencie gdy podszedłem do dziewczyn, zaczepiłem je... i okazało się, że punkowa dziewczyna o ślicznych rękach, zgrabnych nogach oraz tyłku- to facet, który odprowadza dziewczynę.

Przez całą resztę drogi do domu szedłem jak pijany, myśląc o tym zdarzeniu...
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 30, 2016, 04:38:59 wysłana przez Alkhadias »
    Father, forgive me not, for I have sinned!
    Now tremble and fear, and mercy have not upon me!  

https://alkhadias-rozrywkowo.blogspot.com/
    https://alkhadias-naukowo.blogspot.com/

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #4 dnia: Stycznia 30, 2016, 09:28:07 »
    No cóż Alek, hahahhahaha. Tak to jest w tym kręgu. Mi też jak byłem brudecjuszem zdarzało się kminić.

Największy problem ponoć jest w Tajlandii :D

Ponoć można poznać po dłoniach i po płaskich tyłkach ale właśnie Alek napisał, że jak jest się pijanym to niekoniecznie się ogarnie.

Wniosek Rapo jest prosty nie poznawaj dupeczek w internecie tylko się umawiaj :P

Offline beanshee

• Użytkownik
    • Piwa: 175
    « Odpowiedź #5 dnia: Stycznia 30, 2016, 10:14:04 »
    Aha. To dlatego mnie tak męczyłeś na privie. I poddawałeś w wątpliwość moją kobiecość.
    Trochę to... chore.
    Łowy zaczęte! Bij, kto w Boga wierzy!
    I grzmij: "Bóg, Anglia, król i święty Jerzy!"

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
    • Piwa: 937
    • PodPułkownik 1ppS, Cesarz THD, Giermek 21pp
      • datadream2004 コギ花
    « Odpowiedź #6 dnia: Stycznia 30, 2016, 10:30:48 »
    Aha. To dlatego mnie tak męczyłeś na privie. I poddawałeś w wątpliwość moją kobiecość.
    Trochę to... chore.
    Czyżbyś Rapo rozpoczął na naszym forum krucjatę przeciwko fejkowym kobietom? :D

Offline Alkhadias

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Push humanity forward
      • Serio Blogów
    « Odpowiedź #7 dnia: Stycznia 30, 2016, 10:51:10 »
    No cóż Alek, hahahhahaha. Tak to jest w tym kręgu. Mi też jak byłem brudecjuszem zdarzało się kminić.

Największy problem ponoć jest w Tajlandii :D

Ponoć można poznać po dłoniach i po płaskich tyłkach ale właśnie Alek napisał, że jak jest się pijanym to niekoniecznie się ogarnie.

Wniosek Rapo jest prosty nie poznawaj dupeczek w internecie tylko się umawiaj :P

Po pierwsze, nie wracałem pijany.

Dlatego do kobiet, czy to w internecie, czy to na ulicy, zawsze trzeba odpowiednio i ostrożnie podchodzić.
    « Ostatnia zmiana: Marca 06, 2016, 16:55:36 wysłana przez Alkhadias »

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Stycznia 30, 2016, 11:17:40 »
    Cóż Alek po prostu chciałem usprawiedliwić Twojego faila i zasłonić to lekkim stanem wskazującym no ale sam się wkopałeś :P

Co z tymi Tajkami nie tak?

I co Ci ta parka powiedziała finalnie?

Co do Rapo i nękania baenshee no to cóż :D A nawet gdyby okazało się, że baenshee to facet a ja to kobieta to co? Zmieni to coś? XD

Offline Claudie

• Corleone
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    « Odpowiedź #9 dnia: Stycznia 30, 2016, 11:19:32 »
    [...]Po drugie miałem pewne zajścia z dziewczyną z Tajlandii[...]

Bangkok? :D

Offline beanshee

• Użytkownik
    • Piwa: 175
    « Odpowiedź #10 dnia: Stycznia 30, 2016, 11:47:59 »

Co do Rapo i nękania baenshee no to cóż :D A nawet gdyby okazało się, że baenshee to facet a ja to kobieta to co? Zmieni to coś? XD

Dla mojego faceta na pewno...
    Łowy zaczęte! Bij, kto w Boga wierzy!
    I grzmij: "Bóg, Anglia, król i święty Jerzy!"

Offline Alkhadias

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Push humanity forward
      • Serio Blogów
    « Odpowiedź #11 dnia: Stycznia 30, 2016, 12:04:30 »
    Cóż Alek po prostu chciałem usprawiedliwić Twojego faila i zasłonić to lekkim stanem wskazującym no ale sam się wkopałeś :P

Co z tymi Tajkami nie tak?

I co Ci ta parka powiedziała finalnie?

Ja się z niczym nie wkopałem. To nie o mnie (jako facetowi, który uwielbia kobiety) źle świadczy fakt, że w słabym świetle jakiś chłopak wygląda lepiej i zgrabniej od swojej dziewczyny. Może to przez rurki.

W świetle latarni aż tak dobrze nie widać szczegółów. Wychodzi na to, że nie tak dobrze jakbym chciał je widzieć. A co mi powiedzieli? W momencie gdy się odwrócili, ja już odruchowo powiedział "Hej Wam"... i chciałem dodać "drogie panie", gdy w tym samym momencie przekonałem się, że tylko jedna z nich to kobieta, w dodatku nie taka urodziwa, jakbym oczekiwał. Na chwilę zamarłem i co chyba wyglądało dosyć dziwnie, nie wiedząc co powiedzieć, zapytałem czy mają papierosa i ognia użyczyć. Poczęstowali mnie, zapaliłem i odszedłem z wyraźnym obrzydzeniem. Od tamtej sytuacji zawsze, upewniam się 3 razy ze wszystkich stron nim podejdę do jakiejś kobiety.

A co z Tajkami nie tak? Nie mówię że coś jest nie tak z nimi wszystkimi, tylko z tą jedną oraz jej jeszcze piękniejszą koleżanką, aktywnie włączoną w znajomość. Jednak tyle wystarczy Ci do wiadomości, przynajmniej na chwilę obecną. Wiedz, że być może pewne "sprawy" kulturowe w ludziach nie giną.

Offline Bojar

• Użytkownik
    • Piwa: 354
    • A proper wife should be as obedient as slave
    « Odpowiedź #12 dnia: Stycznia 30, 2016, 13:10:13 »
    U nas jest jedna kobieta. Nazywa się Remar i używa modulatora. Co prawda nie chce się do tego przyznać, ale wszyscy znają prawdę :P

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #13 dnia: Stycznia 30, 2016, 13:13:46 »
    Dla mojego faceta na pewno...

:D

To na pewno ale co by to dało Rapo :D Świat by się załamał?

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    « Odpowiedź #14 dnia: Stycznia 30, 2016, 19:52:51 »
    Teraz to i na ulicy czasami jest ciężko odróżnić mężczyznę od kobiety, a Ty się przejmujesz internetem...
    W nocy moze i tak ale nie przesadzaj.

Jestem na wygnaniu i ciezko o jakas Polke wiec gadam glownie przez internet. Ale o to sie nie martw, w zeszlym miesiacu poznalem jedna i w poniedzialek znowu sie z nia spotkam ;) Powiedzmy ze jestem umowiony:D

Trochę to... chore.
    Watpliwosci mam dopiero teraz, po tym jak sie wymigalas/es z przyjscia na ts :D Jestem po prostu ciekaw Twojego glosu. Czy to znaczy ze jestem chory psychicznie?
    No i jeszcze beka z takich typow :P
    PS: Szczerze - jesli dla Cb sytuacja w ktorej ktos wykaze zainteresowanie Twoja osoba jest dziwna to niezly z Ciebie cudak.

Czyżbyś Rapo rozpoczął na naszym forum krucjatę przeciwko fejkowym kobietom? :D
    Wolalem "krucjaty" przeciw nauczycielkom w gimnazjum ktore mnie z wzajemnoscia nie lubily. W sumie nie oszukujmy sie, droczylem sie takze z tymi ktore wzbudzaly moja sympatie ;) Ale to inna sprawa.

Co do Rapo i nękania baenshee no to cóż :D
    (click to show/hide)
    Co ty wiesz o rapie (to znaczy o nekaniu :P )

(...) a ja to kobieta to co? Zmieni to coś? XD
    Mam Twojego fejsa, a po za tym slyszalem Twoj glos 1,5 roku temu. Niemozliwe :P
    ]A nawet gdyby okazało się, że baenshee to facet (...)
    Byloby wesolo ;p

To na pewno ale co by to dało Rapo :D Świat by się załamał?
    https://www.youtube.com/watch?v=UM71HptoIng