Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Mount and Blade Narnia Mod [SP]  (Przeczytany 3126 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Numendir

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • The Vampire Lestat
    Mount and Blade Narnia Mod [SP]
    « dnia: Stycznia 25, 2016, 17:29:06 »
    Uwaga ! Ostatnio pojawił się nowy mod osadzony w realiach "Opowieści z Narnii". Na razie trwają nad nim prace.
    Link do moda ---> http://www.moddb.com/mods/mount-and-blade-narnia-mod
    A tu krótki opis twórców:
    I'm making a Narnia mod for Mount and Blade: Warband. I am not really great at modding so it could be a disaster. It will have new races such as Centaurs, Dwarves, Fauns and Talking Animals only I am a really bad 3d modeler so if any one out there is good at making models for mount and blade and wants to help p.m. me. I need someone to rig my centaur and make animations for it cause I tried and I can't do it. The scenery I'm working on doesn't look to great cause I don't have any good narniaish scene props. I also kinda need someone to make a intro video. And any artists out there can help me on the menu art. Suggestions will be welcomed gladly. Help will be welcomed wholeheartedly.

Also if you want to help but don't have time or skill I do need a new pc so you can P.M. me or email (lazygemco@gmail.com) me amazon gift codes.
    Ten wiek był spadkobiercą ziemi w każdym sensie. A niemałą rolę w tym niemożliwym do przewidzenia cudzie odgrywała specyficzna niewinność tych ludzi, tkwiąca w samym centrum ich wolności i bogactwa. Chrześcijański Bóg był równie martwy jak w XVIII wieku. A żadna nowa religia nie powstała by zastąpić starą. Przeciwnie, najprostsi ludzie tego wieku kierowali się świeckimi zasadami moralnymi, równie silnymi jak jakakolwiek moralność, którą kiedykolwiek znałem.
    Lestat dziwuje się światu w wieku XX

Offline Magnat

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Odp: Mount and Blade Narnia Mod [SP]
    « Odpowiedź #1 dnia: Stycznia 26, 2016, 19:00:43 »
    Oryginalny pomysł. Mimo wszystko wątpię, że ów człowiek da radę to zrobić.

Offline Dymitr

• Użytkownik
    • Piwa: 14
    • [NTS]Дмитрий™
    « Odpowiedź #2 dnia: Stycznia 26, 2016, 23:08:54 »
    Also if you want to help but don't have time or skill I do need a new pc so you can P.M. me or email (lazygemco@gmail.com) me amazon gift codes.

Orginalna to jest ta linijka hihi, w sumie zastanawiałem się nad pobraniem tego moda ale jakoś klimat Narnii do mnie nie przemawia a i sam mod od strony technicznej raczej jak to się mówi? D*py nie urywa...

Offline Peterov

• Użytkownik
    • Piwa: 104
    • Die for the Emperor or die trying
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #3 dnia: Stycznia 27, 2016, 14:14:39 »
    D*py nie urywa...

Cierpliwości...

Offline Numendir

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • The Vampire Lestat
    « Odpowiedź #4 dnia: Lutego 10, 2016, 00:01:38 »
    Kilka nowych screenów:
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    « Ostatnia zmiana: Lutego 10, 2016, 00:36:28 wysłana przez Lew »
    Ten wiek był spadkobiercą ziemi w każdym sensie. A niemałą rolę w tym niemożliwym do przewidzenia cudzie odgrywała specyficzna niewinność tych ludzi, tkwiąca w samym centrum ich wolności i bogactwa. Chrześcijański Bóg był równie martwy jak w XVIII wieku. A żadna nowa religia nie powstała by zastąpić starą. Przeciwnie, najprostsi ludzie tego wieku kierowali się świeckimi zasadami moralnymi, równie silnymi jak jakakolwiek moralność, którą kiedykolwiek znałem.
    Lestat dziwuje się światu w wieku XX

Offline Filcefix

• Użytkownik
    • Piwa: 148
    • Średniowiecze, zabawy tarczą i mieczem.
    « Odpowiedź #5 dnia: Lutego 10, 2016, 18:28:03 »
     Ale mi nowość. Już dawno to było i to jeszcze w linku ta tą stronę.
    Ja bym banował za takie eciepecie.

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
    • Piwa: 937
    • PodPułkownik 1ppS, Cesarz THD, Giermek 21pp
      • datadream2004 コギ花
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #6 dnia: Maja 19, 2016, 12:51:25 »
    Ten mod zdaje się być najporządniejszym ze wszystkich zalinkowanych przez Numendira. Myślę, że warto mieć na niego oko.