Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Marszałek  (Przeczytany 2109 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Pienik

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Kto Kiełbasą wojuje od kiełbasy ginie
    Marszałek
    « dnia: Grudnia 28, 2008, 18:41:34 »
    Wiem że owy temat już był ale mam inne pytanie jeżeli już zostaliśmy marszałkiem to jesteśmy nim czy czas czy tak jak wcześniej po pewnym czasie znowu są wybory, i 2 sprawa teoretycznie król powinien rządzić państwem o okazuje się że robi to marszałek tzn Może dowodzić Lordami Królem, jedynie o rozdawaniu lenna nie posiada jako takiej władzy.

Jeżeli podobny temat był to przepraszam.
    Ta gra jest jebnięta

Offline Alkhadias

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 178
    • Push humanity forward
      • Serio Blogów
    Odp: Marszałek
    « Odpowiedź #1 dnia: Grudnia 28, 2008, 18:54:47 »
    Wiem że owy temat już był [...] Jeżeli podobny temat był to przepraszam.
    Zastanów się co piszesz. Jeżeli wiesz, że taki temat już był, to czemu go nie przeczytałeś lub nie napisaleś w nim? Ludzie opanujcie zasady panujące na forach. W każdym bądź razie marszałkiem zostajesz na pewien okres, a następnie znów są wybory. Czasem możesz wygrywać wybory i urzędować kilka kadencji, a czasem zostałeś marszałkiem raz i potem ktoś inny nim zostanie. W tej grze jest wiele wątpliwości co do "teoretycznych" rzeczy. Na świecie panowali królowie, w m&b rządzą marszałkowie. Dziwne lecz tak już jest.
    Father, forgive me not, for I have sinned!
    Now tremble and fear, and mercy have not upon me!  

https://alkhadias-rozrywkowo.blogspot.com/
    https://alkhadias-naukowo.blogspot.com/

Offline Pienik

• Użytkownik
    • Kto Kiełbasą wojuje od kiełbasy ginie
    « Odpowiedź #2 dnia: Grudnia 28, 2008, 19:01:44 »
    No bo szukałem i jedyne co było to jak zostać marszałkiem a reszta była pozamykana ale pewności nie mam więc dlatego to napisałem i dzięki za odpowiedź co do kadencji..
    Ta gra jest jebnięta

Offline ARGAIL

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Stycznia 16, 2009, 13:33:36 »
    ja właśnie zostałem marszałkiem u Khergitów fajna sprawa. Ale chcę zapytać o coś innego !
    Kto wie jak odzyskać honor w grze mój jest bardzo niski przez to że przetrzymywałem długo lordów w więzieniu.
    Jeden sposób znam-trzeba puszczać wolno po bitwie lordów którzy chcą się poddać.

Kto zna więcej sposobów niech mówi teraz albo zamilknie na wieki !!!
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 16, 2009, 13:38:02 wysłana przez ARGAIL »

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #4 dnia: Stycznia 16, 2009, 13:54:39 »
    http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=1091.0 tu masz temat i nie pisz do wątków, które mają inny temat, swoich przemyślań czy problemow, i radze przeczytać regulamin

Offline Calathar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Stycznia 16, 2009, 17:59:24 »
    a nie prosciej bylo mu poprostu odpisac...?

Offline Radh

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #6 dnia: Stycznia 17, 2009, 00:01:40 »
    W takim przypadku moderator powinien przeniesc temat w odpowiednie miejsce,zamknac lub skasowac temat.Wtedy napewno znajdzie sie kilku chetnych aby pomoc czy podyskutowac.
    Ps.Teamaty typu:Strategie,powinny dolaczyc do "sticky".Napewno cos by sie jeszcze znalazlo.Czy tez wlasnie sprawa Marszalkow itd.Wiem ze juz od jakiegos czasu cos sie zmienilo w tym kierunku na lepsze,gratki panowie moderzy.
    Z grami jest jak z sexem,single player sie nie liczy.
    R.