Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: NWWC 2016  (Przeczytany 17851 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline simskil

• Użytkownik
    • Piwa: 110
    Odp: NWWC 2016
    « Odpowiedź #15 dnia: Stycznia 21, 2016, 18:10:49 »
    DeadlyWarrior nawet się nie znamy a ocenę już wystawiłeś nie chce nic sugerować ale każdy chyba wyrobi sobie zdanie czytając tak głupie wypowiedzi typu "16pp nie dorównuje staremu 8pp" sory ale 5pp wygrało z 8pp wręcz rozjebało, a 16pp ma sporo osób które były w 5pp i pokonywały nr.24 i 8pp, na razie mamy graczy, sukcesy jeszcze przed nami. Proszę nie staraj się wywoływać spiny bo miedziak jest bardzo dobrym graczem i na pewno będzie potrzebny w reprezentacji.

Offline DeadlyWarrior

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #16 dnia: Stycznia 21, 2016, 18:26:08 »
    DeadlyWarrior nawet się nie znamy a ocenę już wystawiłeś nie chce nic sugerować ale każdy chyba wyrobi sobie zdanie czytając tak głupie wypowiedzi typu "16pp nie dorównuje staremu 8pp" sory ale 5pp wygrało z 8pp wręcz rozjebało, a 16pp ma sporo osób które były w 5pp i pokonywały nr.24 i 8pp, na razie mamy graczy, sukcesy jeszcze przed nami. Proszę nie staraj się wywoływać spiny bo miedziak jest bardzo dobrym graczem i na pewno będzie potrzebny w reprezentacji.
    owszem nie znamy ale ja juz duzo o tobie slyszalem. Jak ja bylem w 8pp to mysmy byli najlepszym polskim pulkiem. Moze 5pp "rozjebalo" 8pp jak Index byl Plk, ale jak Miedziak byl Plk to mysmy wygrywali z 5pp. 5pp zawsze byl dobrym przeciwnikiem I DaPietro tez jest bardzo dobrym Pulkownikiem. Nie tylko Miedziak bedzie potrzebny...

Offline Tomato

• Użytkownik
    • Piwa: 36
    « Odpowiedź #17 dnia: Stycznia 21, 2016, 18:27:26 »
    Jak ja bylem w 8pp to mysmy byli najlepszym polskim pulkiem. owszem nie znamy ale ja juz duzo o tobie slyszalem. Jak ja bylem w 8pp to mysmy byli najlepszym polskim pulkiem. Moze 5pp "rozjebalo" 8pp jak Index byl Plk, ale jak Miedziak byl Plk to mysmy wygrywali z 5pp. 5pp zawsze byl dobrym przeciwnikiem I DaPietro tez jest bardzo dobrym Pulkownikiem. Nie tylko Miedziak bedzie potrzebny...
    Podaj namiary do Dilera pls.

Offline simskil

• Użytkownik
    • Piwa: 110
    « Odpowiedź #18 dnia: Stycznia 21, 2016, 18:27:35 »
    xD o kurka wodna jakbym widział ze taki rak to bym nic nie napisał szkoda czasu :D

Offline Baldwin

• Użytkownik
    • Piwa: 203
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #19 dnia: Stycznia 21, 2016, 18:28:34 »
    owszem nie znamy ale ja juz duzo o tobie slyszalem. Jak ja bylem w 8pp to mysmy byli najlepszym polskim pulkiem. Moze 5pp "rozjebalo" 8pp jak Index byl Plk, ale jak Miedziak byl Plk to mysmy wygrywali z 5pp. 5pp zawsze byl dobrym przeciwnikiem I DaPietro tez jest bardzo dobrym Pulkownikiem. Nie tylko Miedziak bedzie potrzebny...

Kisnę srogo XD
    https://youtu.be/WKfo9naU2Nw
    Uh, I'ma make sure they remember me
    'Cause I walk around with lot of enemies

Offline SuchaSzmata

• Użytkownik
    • Piwa: 27
    • If your profile picture is from an anime, your opi
    « Odpowiedź #20 dnia: Stycznia 21, 2016, 18:29:46 »
    Dobra rozbawiłeś mnie trochę ale teraz na serio jakim mianem uważasz że byliście najlepszym pułkiem jeśli nie wygraliście z nami wtedy meczu ani wcześniej to tak jakby 16pp uznało że jest najlepszym polskim pułkiem a nie rozegraliśmy jeszcze meczu z teraźniejszym najlepszym.
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 21, 2016, 18:35:52 wysłana przez Lew »

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    « Odpowiedź #21 dnia: Stycznia 21, 2016, 18:35:45 »
    + Zdaniem organizacji jesteś Niemcem.  - Roma locuta, causa finita

Offline DeadlyWarrior

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #22 dnia: Stycznia 21, 2016, 18:58:39 »
    niestety nie mam tylko 4 screeny z 2300 godzin M&B  xD. Ale znalazlem u Okry jednego screena z sparingu:

- Roma locuta, causa finita
      Amen

Offline Warder

• Użytkownik
    « Odpowiedź #23 dnia: Stycznia 21, 2016, 19:28:59 »
    1. Gdy umówiliście oficjalny gf, to 5pp wygrała.
    2. Wstawianie screenów ze sparingu <3 Najlepsze czasy sceny wracają dzięki Tobie.
    3. Póki, nie ograliście kogoś, w normalnym meczu, nie twierdźcie, że jesteście lepsi - pro tip.

+ 8pp, tak w gruncie to niczego na scenie zagranicznej nie zdołało osiągnąć. W porównaniu do 14pk czy 1ps, które wygrywały turnieje w swoich "profesjach", to nic. No a na gruncie piechoty, to też 5pp ograła nr24 xD Gdzie 8pp w 1 lidze nie wytrzymało nawet kilku tygodni.  No taka prawda, z całym szacunkiem do tego, że kilku graczy tam grało bardzo dobrze.

Offline Mr.Copper

• Użytkownik
    • Piwa: 53
    • Mężny bądź, chroń pułk twój i sześć flag
      • Strona Ósmego Pułku Piechoty, zapraszamy ! ("www.8pp.pl")
    « Odpowiedź #24 dnia: Stycznia 21, 2016, 19:39:06 »
    Skromnym zdaniem. Stare 8pp przegrało z 5pp na bitwie liniowej 8:2 (To nie był powód rozpadu 8pp...), a jeśli chodzi 5pp vs stare 8pp na gf(nwwc to gf...) to wynik był 27:3 dla 8pp(mam screnna). Po za tym, robicie tu strasznie sztuczny tłum i wypowiadają się osoby, które słabo grają(przynajmniej nie na poziom reprezentacji). Ja rezygnuje z gry w reprezentacji i życzę wam powodzenia!

(click to show/hide)
    Pułk 8. Piechoty Xięstwa Warszawskiego forever and ever!

Offline Okra

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    • Bonjwa
    « Odpowiedź #25 dnia: Stycznia 21, 2016, 19:41:54 »
    12pp też radziło sobie całkiem dobrze w 1 lidze. Powodzenia dla reprezentacji, może w tym roku pod wodzą simskilla coś ugracie :)

Offline Warder

• Użytkownik
    « Odpowiedź #26 dnia: Stycznia 21, 2016, 19:44:08 »
    12pp też radziło sobie całkiem dobrze w 1 lidze.
       Oczywiście, że nie. Ale dograliśmy do końca, walcząc o każdą rundę, gdzie 1/3 teamu to byli ludzie zebrani z serwerów, bez jakiegokolwiek zaangażowania. Można? Można. Zwłaszcza, wywalczyć remis z pułkiem Crumpeta, czy 63e które wtedy słabe nie było. Mecz z 33rdem przegraliśmy na własne życzenie. 2lhr ograliśmy. Reszta, to nie ma o czym gadać inny poziom zaangażowania.
        Ale nie twierdzę, że 12pp było da best - a Deadly co najmniej sugeruje, że 8pp takowe było.

Stąd, jeśli są dwie drużyny, dwie wizje, to niech potencjalni kapitanowie zagrają między sobą i tyle. Tak byłoby najlepiej.

Dodatkowo, przypominam, że to o czym dyskutujemy to coś co miało miejsce ponad pół roku temu. Miedziak w tym czasie stał się oficerem 5pp, które na 13 meczów ugrało 8 rund w NWLu. Czy jakoś tak. I jeśli organizacja nie zlituje się, to spadną do drugiej ligi. A z tego co gadałem z Brotem, pierwsza ma zostać ograniczona ilościowo, więc nie jest to wykluczone, że litości nie będzie :P

A jeszcze dodatkowo, spinają się wszyscy jakby to była walka o złote kalesony, gdy czeskie 66p ograło 77y, które samymi maczetami zjechało 5pp w ostatniej rundzie. Najlepsi gracze 77y to Czesi. Raii i Buda (poza Aximusem). Stąd, serio radzę wszystkim wyluzować, bo jak co roku to będzie walka o wyjście z grupy i modlitwa "byle nie Niemcy potem".

Offline Mr.Copper

• Użytkownik
    • Piwa: 53
    • Mężny bądź, chroń pułk twój i sześć flag
      • Strona Ósmego Pułku Piechoty, zapraszamy ! ("www.8pp.pl")
    « Odpowiedź #27 dnia: Stycznia 21, 2016, 19:52:51 »
    Warder nie jestem oficerem w 5pp, tylko zwykłym pionkiem. Po za tym, każdy pułk ma swoje dobre i złe chwile, na wakacje 8pp było całkiem dobre. Prawie remis ze spartanami(długa historia) i 6:4 z 15th.

(click to show/hide)
    Pułk 8. Piechoty Xięstwa Warszawskiego forever and ever!

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    « Odpowiedź #28 dnia: Stycznia 21, 2016, 20:03:02 »
    Jako, że jestem z nejtiva ogłaszam się kapitanem bo z automatu jestem lepszy. Bo Wy się nigdy nie zorganizujecie. Niech się chętni zapisują. Pozdrawiam.

(click to show/hide)

Offline Rivet

• Użytkownik
    • Piwa: 128
    • Terror belli, decus pacis
    « Odpowiedź #29 dnia: Stycznia 21, 2016, 20:26:20 »
    Jako, że jestem z nejtiva ogłaszam się kapitanem bo z automatu jestem lepszy. Bo Wy się nigdy nie zorganizujecie. Niech się chętni zapisują. Pozdrawiam.

(click to show/hide)

nie nie nie kolego. Paszoł won !

Rivet uczy, Rivet bawi. Jeśli masz pytania odnośnie Epoki Napoleońskiej wal do Riveta