Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Nie kończąca się opowieść - Edycja 2.0  (Przeczytany 20534 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Nie kończąca się opowieść - Edycja 2.0
    « Odpowiedź #120 dnia: Lutego 12, 2016, 12:36:10 »
    ..zażenować się tym, że ludzie nabijają sobie bezkarnie posty a gdy on to robi jawnie i szczerze to się do niego przypierdzielają w każdym razie, ignorując ich kompletny brak dystansu i spine o nic, włączył filmik na youtubie o tym jak otwierać w prawidłowy zachodni sposób banany - czyli od ogonka, uzbrojony w tę wiedzę udał się do hipermarketu..

Offline adriankowaty

• Użytkownik
    • Piwa: 45
    • Osobnikom nie pożądanym przeze mnie nie odpisuję.
    « Odpowiedź #121 dnia: Lutego 12, 2016, 12:47:52 »
    ... pójść do najbliższej oberży i umoczyć swe gardło dobrym piwem. Oberża okazała się pełna po brzegi, a nasza bohaterka wzbudzała swoim jestestwem nie małą konsternację, powodując, że niektórzy z wrażenia przestali pić, myśląc, że wypili za dużo i mają przywidzenia. Nasza bohaterka zamówiła...
    _______________________________________ ________________
    Nikt tu się nie spina Ive. Jeśli chcesz wbijać posty/pożartować w tym temacie proszę bardzo (do tego nam służy), ale bądź łaskaw pisać zgodnie z historią, bo nieco wybijasz nas z rytmu...
    Peterov - bardzo proszę, zedytuj listę punktów. Lekko się zdeaktualizowała.

Dziś wieczorem//Peterov
    « Ostatnia zmiana: Lutego 12, 2016, 12:57:32 wysłana przez Peterov »

Offline Peterov

• Użytkownik
    • Piwa: 104
    • Die for the Emperor or die trying
    « Odpowiedź #122 dnia: Lutego 12, 2016, 13:01:21 »
    Moderacyjną przepalarkę, która miała moc ignorować posty Ive^go zwalania z nóg największych nawet pijusów. Tak więc wychyliła kilka kufli, po czym zataczając się wyszła z karczmy, by wpaść prosto na...

Offline adriankowaty

• Użytkownik
    « Odpowiedź #123 dnia: Lutego 12, 2016, 13:12:03 »
    ... swego ukochanego, który wyczuł od niej alkohol. Sądząc, że będzie to dobra okazja do spędzenia wspólnie nocy, nasz bohater zabrał ją z powrotem do oberży, zakupił pokój z łóżkiem dla dwojga i zaniósł tam ukochaną. Po spędzonej nocy okazało się, że mutacja, która dotknęła dziewczynę jest zaraźliwa i to do tego właśnie przez wiadome sprawy. Chcąc nie chcąc, nasz bohater (teraz równie gumowy jak jego ukochana i również świecący na zielono) zabrał swą (trzeźwą już) ukochaną do znanego maga, w nadziei, że ten usunie mutację...

Offline Peterov

• Użytkownik
    • Piwa: 104
    • Die for the Emperor or die trying
    « Odpowiedź #124 dnia: Lutego 12, 2016, 13:28:04 »
    I post zaktualizowany

Offline Eltarek

• Użytkownik
    • Piwa: 263
    • heyyeyaaeyaaaeyaeyaa
    « Odpowiedź #125 dnia: Lutego 12, 2016, 15:30:23 »
    ...Mag ten uznał że jego wiedza nie wystarczy i wyśle ich do swojego mistrza. Gdy do niego dotarli usłyszeli to samo, gdy dotarli do kolejnego również, i tak dalej. Kilkadziesiąt wizyt u magów później nasi bohaterowie stwierdzili, że ci sławni magowie nie są jednak specjalnie rozgarnięci. Postanowili więc...
    "To nie jest karuzela śmiechu, lecz pociąg jadący w jedną stronę" - Jarl o dziale Klany

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
    • Piwa: 937
    • PodPułkownik 1ppS, Cesarz THD, Giermek 21pp
      • datadream2004 コギ花
    « Odpowiedź #126 dnia: Lutego 12, 2016, 15:47:43 »
    ...wrócić do Białego Getta i odnaleźć Marka i Oktawiana, jak przykazał Maciejowi Mistrz Miecza Błażej. Gdy powrócili do owego miasta jednakże...

Offline adriankowaty

• Użytkownik
    « Odpowiedź #127 dnia: Lutego 12, 2016, 18:08:32 »
    ... zastali zainteresowanych w stanie niekontaktowym, najprawdopodobniej byli oni pod wpływem jakiegoś specyfiku, potocznie "na haju". Chcąc nie chcąc, nasi zmutowani podopieczni postanowili...

Offline Eltarek

• Użytkownik
    • heyyeyaaeyaaaeyaeyaa
    « Odpowiedź #128 dnia: Lutego 12, 2016, 18:56:55 »
    ...uciekać z tego miasta gdzie pieprz rośnie. Do wyboru mieli kilka wioch porozsiewanych wokół Praven i znajdujące się najbliżej miasto Suno. Postanowili....
    "To nie jest karuzela śmiechu, lecz pociąg jadący w jedną stronę" - Jarl o dziale Klany

Offline adriankowaty

• Użytkownik
    « Odpowiedź #129 dnia: Lutego 12, 2016, 19:02:33 »
    ... wybrać się do Suno, gdzie planowali przystanąć do stowarzyszenia magów skupiającego osoby zmutowane. Podejmując tą decyzję wyszli z założenia, że jeśli nie można pozbyć się mutacji, lepiej przystać do sobie podobnych. Po przybyciu do siedziby stowarzyszenia zastali magów wykonujących dość ciekawy rytuał. Spytawszy jednego z nich, nasi protagoniści dowiedzieli się, że to rytuał przyjęcia. Muszą w nim uczestniczyć, jeśli chcą dołączyć do stowarzyszenia. Rytuał polegał na...

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
      • datadream2004 コギ花
    « Odpowiedź #130 dnia: Lutego 15, 2016, 09:19:34 »
    ...podskoczeniu trzy razy na prawej nodze, następnie raz na lewej i krzyknięciu: "Jak trzymasz tarczę patałachu?!" Maciek miał w tym niejako doświadczenie, więc poszło mu całkiem nieźle, lecz jego luba nie była wprawna w takowych rzeczach i nie podołała inicjacji. W kodeksie magów był to zły omen, któremu by zaradzić, należało pechową osobę...

Offline adriankowaty

• Użytkownik
    « Odpowiedź #131 dnia: Lutego 15, 2016, 10:12:29 »
    ... wykąpać w oleju i posolić, a następnie umyć w czystej wodzie. Po dokonaniu tych czynności oboje nasi podopieczni zostali członkami stowarzyszenia. Już pierwszego dnia po przyjęciu zaczęły się szkolenia magiczne. Ćwiczono:

Offline Eltarek

• Użytkownik
    • heyyeyaaeyaaaeyaeyaa
    « Odpowiedź #132 dnia: Lutego 15, 2016, 11:13:32 »
    ...rytuał mający na celu wyeliminowanie mutacji którą dotknięci byli wszyscy członkowie. Okazało się że jest to banalnie proste i już po kilku dniach całe stowarzyszenie było zupełnie zdrowe i rozeszło się do domów. W tej sytuacji nasi protagoniści..

Offline adriankowaty

• Użytkownik
    « Odpowiedź #133 dnia: Lutego 15, 2016, 12:13:40 »
    ... postanowili uczcić wyleczenie w pobliskiej tawernie. Niestety, okazało się, że napitek nie był szczególnej świeżości i wrócili do stanu wyjścia. W tej sytuacji...

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
      • datadream2004 コギ花
    « Odpowiedź #134 dnia: Lutego 15, 2016, 13:18:35 »
    ...postanowili udać się do miejscowego znachora. Tak spotkali innych pacjentów. Ich szczególną uwagę zwrócił, mężczyzna przed nimi, który cierpiał na chroniczny ból głowy i brzucha. W kółko powtarzał on pewien zwrot, mianowicie: