Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Problem przy odpalaniu lapka  (Przeczytany 1684 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    Problem przy odpalaniu lapka
    « dnia: Stycznia 16, 2016, 17:26:51 »
    Witam, wczoraj podczas próby uruchomienia Fify 16 (swoją drogą nie polecam tego dziadostwa) wyskoczył mi komunikat, że jest błąd ze sterownikiem ekranu czy jakoś tak. Zresetowalem laptopa i pojawilo sie to, co pokazane jest w spoilerze. Nacisnalem f8 i wcisnalem "7" po czym laptop sie odpalił. Potem go wyłączyłem, dziś go włącza, a tu znowu ten sam błąd. Uruchomiłem go tak jak poprzednio,czyli f8 -> 7. Jednak jak zrobić, by to się nie pojawiało bo irytuje mnie :/
    (click to show/hide)

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    Odp: Problem przy odpalaniu lapka
    « Odpowiedź #1 dnia: Stycznia 16, 2016, 17:55:10 »
    Masz płytę z Windowsem? Jeśli tak to użyj revocery tool z instalatora.
    W ogóle możesz wejśc do pulpitu?

Jak nie możesz - uruchom komputer i przyciśnij F8, masz tam u góry Napraw Komputer wbij w to i uruchom przywracanie systemu. Możesz też uruchomić z jednej z opcji wiersz poleceń i wpisać sfc /scannow

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Stycznia 16, 2016, 18:16:50 »
    Zrobilem przywracanie systemu i sprawa wyglada tak, że jak wylacze kompa i wlaczam, to jest git. Ale jak go uruchamiam ponownie (ta opcja) to blad sie powtarza. Wczesniej normalnie wciskajac f8 i naciskajac np. "7" z dostepnych opcji wchodzilem do pulpitu i korzystalem z lapka :) Tylko strasznie irytuje mnie ten komunikat jak np. uruchamiam ponownie komputer po zainstalowaniu jakiegoś oprogramowania.

Offline Peterov

• Użytkownik
    • Piwa: 104
    • Die for the Emperor or die trying
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #3 dnia: Stycznia 18, 2016, 07:41:04 »
    Zarzuć mi treścią komunikatu, bo zdjęcie mi się nie ładuje.

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Stycznia 18, 2016, 10:33:22 »
    Ok problem już rozwiązałem :) A w zasadzie to sam się rozwiązał :P Dzieki za pomoc.