Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Problem z podbojem zamków  (Przeczytany 2542 razy)

Opis tematu: We have no possibility of doing this. Men want to devastate this site and leave , my lord

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline AwGan

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Problem z podbojem zamków
    « dnia: Stycznia 11, 2016, 03:54:45 »
    Witam.
    Kiedy uda mi się przełamać opór obrońców zamku wyskakują mi trzy opcje wyboru:
    mogę złupić zamek
    mogę złupić i zniszczyć zamek całkowicie
    oraz przejąć go.
    Problem polega na tym ,że kiedy wybieram trzecią opcję za każdym razem wyskakuje mi komunikat
    "We have no possibility of doing this. Men want to devastate this site and leave , my lord"
    Męczę się z tym dłuższy czas, robiłem już wiele rzeczy i nic nie pomogło, aż się grać odechciewa.
    Proszę o pomoc ,będę wdzięczny za wszelkie sugestie dotyczące rozwiązania tego problemu.

Offline AdamAdam1

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Problem z podbojem zamków
    « Odpowiedź #1 dnia: Maja 01, 2017, 00:08:05 »
    Ja też mam to samo. Czy ktoś zna rozwiązanie?

Offline Cygan.

• Użytkownik
    • Piwa: 13
    « Odpowiedź #2 dnia: Maja 01, 2017, 08:57:49 »

"We have no possibility of doing this. Men want to devastate this site and leave , my lord"  Jest tu napisane czemu nie działa

Offline Garedyr

• Użytkownik
    • Piwa: 75
    • fear the bonerlords
    « Odpowiedź #3 dnia: Maja 02, 2017, 19:14:57 »
    Jaki typ kampanii rozgrywacie?

Jeśli jest to kampania typu "storyline", to nie będziecie mogli tego zrobić do pewnego etapu w fabule.

"Szukaj po omacku ch*ja w cieście" ~Prußak
    "Jakbym miał pasztet to bym zjadł kanapkę z pasztetem ale nie mam chleba" ~Mat Berserker
    "Bieg na kilometr w ramach biegania, to jak picie piwa bezalkoholowego w ramach picia alkoholu" ~Dyktator