Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Na pohybel Chowańskiemu - problem z zadaniem.  (Przeczytany 1608 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline eagle

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Na pohybel Chowańskiemu - problem z zadaniem.
    « dnia: Stycznia 02, 2016, 15:27:18 »
    Otóż moim problemem jest to iż szanowny pan Kniaź Andrzej Chowański jest więziony... od 112 dni. Pytanie brzmi jak go znaleźć, porwać / cokolwiek? Użyłem nawet cheatów by patrzeć kto jest więziony w zamkach, było ich tak wiele, że nie dałem rady. Byłbym wdzięczny jeśli ktoś by mi pomógł, mogą to być też sposoby poprzez cheatowanie, mi to obojętnie.
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 02, 2016, 15:47:24 wysłana przez eagle »

Offline Chmurix

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • "Gloria Fortis Miles"
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Na pohybel Chowańskiemu - problem z zadaniem.
    « Odpowiedź #1 dnia: Stycznia 02, 2016, 19:12:43 »
    Miałem bardzo podobny problem kolego. I poddałem się. Możesz poszukać nie tylko w zamkach ale też w oddziałach. Wytrwałości Ci życzę, inaczej pomóc nie potrafię.

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    Odp: Na pohybel Chowańskiemu - problem z zadaniem.
    « Odpowiedź #2 dnia: Stycznia 03, 2016, 02:11:33 »
    Najgorszy problem, że przez liczne błędy w "fabule" ukończyć tą grę niezwykle ciężko. Ja odpadłem na jakimś innym zadaniu i przymierzam się ponownie podejść do tematu :D Jak wspomniał kolega, nie ograniczaj się do twierdz (miast) i zamków, ale także do oddziałów będących w trasie.