Widze że ktoś mnie tu próbuje obrażać a wiec wyjaśnimy sobie to raz na zawsze po 1 Odszedłem bo zaczeła się robić atmosfera jak w przedszkolu (śmiechy chichy nazizm socjalizm krzyczenie heil hitla itp.) po 2 Słuchanie się Mikołaja najwiekszych delibi w klanie bo byli jego przydupasami po 3 Ja najwięcej byłem zaangażowany w życie grupy ale jak miałem słuchać debili typu Tullius czy innych jak krzyczą Heli hitla i inne dla mnie dziecinne słowa to wolałem się nie ingerować a co do treningów czy integrowania się Zawsze (kiedy mogłem) byłem na treningu który prowadziłem pomagałem chłopakom w nauce walki byłem na bitwach i jest wiele osób które może to poświadczyć także Kappaniero twoje słowa są tak chujowe jak stał się ten pułk NIE POLECAM PPŁK PŁK i MJR to sami debile największe wrzody dawnego 2pp.
Widzę, że wzięło się na wspomnienia. :) Co Ty możesz wiedzieć, co teraz dzieje się w pułku? Nie panują, żadne Komunizmy, Nazizmy itp. itd. i to już od dawna. Za twoich czasów, to Ja byłem szeregowcem, a potem na Kapralu, byłem Kapralem Furierem, ale przez ciebie, połowa ludzi w Pułku dostała Degrady, o jeden stopień. XD Co było najgłupszym wyborem, ale mniejsza. Jedyną osobą, która byłą przydupasem i leciała na rangi to Alex'ey, nie było mowy, o tym nawet, żeby ktoś dostał awans, bo marudził Pułkownikowi, czy jakoś go przekabacił, dla fikcyjne rangi, ponieważ to gra. :) Ja do takiej rangi wspiąłem się sam, jak należy, nie lizałem dupy Mikołajowi, nawet przez połowę mojego czasu bycia w pułku, byłem cichy i mało co się udzielałem, ba nawet bałem się prowadzić linii, ale jednak postanowiłem, to zmienić, jestem ogarnięty, prowadzę linie, pomagam Bonzowi i staram się jak najlepiej, żeby wszystkim w 2pp, grało się dobrze i była miła atmosfera. Teraz nikt, sobie do gardeł nie skacze. Jest jak powinno być, oczywiście są żarty, ale do pewnego stopnia, a jak ktoś się wyzywa bardziej "hardkorowo", ale dla żartów, to, to są osoby której znają się bardzo długo w pułku. Co było, to minęło, nie drążcie już tego tematu. A jak coś się nie podoba, to zapraszam na ts, można spokojnie pogadać, albo zobaczyć, jak to teraz u nas wygląda. Bo się zmieniło dużo i po części na lepsze. Mikołaj wrócił, wie jak to wygląda i nie ma żadnych zastrzeżeń, ponieważ staramy prowadzić, tak żeby były Pułkownik 2pp_LN, był zadowolony i my byśmy byli zadowoleni i nasi ludzie, co spędzają z nami czas. Jeśli coś by było nie tak, to Mikołaj nas powiadamia. A jeśli się trzymamy już 3 lata, to znaczy, że nadal jest okej. Pozdrawiam i życzę miłego dnia.