Witam. Mam trzy takie problemy do rozwiązania. Otóż pierwszy: Gdy podbijam zamek lub miasto sam bez moich lordów (jestem królem własnej frakcji) to normalnie przejmuje i jest ok, ale jeśli to mój lord prowadzi oblężenie i wygramy bitwę to zamek przechodzi na moją frakcje ale gdy do niego wchodzę to właścicielem nadal jest wrogi wasal chociaż mam go w niewoli. Idę do Ministra i mam opcje ''Chcę aby zamek XY należał do mnie''. Klikam na to, to mi się pojawia po lewej stronie masa czerwonych napisów i nadal zamek należy do wrogiego wasala, tylko jak przydzielę któregoś z moich to jest ok. Drugi problem pojawił się przed chwilą. Mam wojnę z królestwem Nordów, chce najechać jeden Zamek i nie mam opcji oblężenia, jest tylko żeby się przekraść lub poproszenie o spotkanie. No ale pomyślałem sobie ''trudno'', wyśle mojego lorda. Tak zrobiłem, było oblężenie, wygraliśmy bitwę, lecz zamek nadal należy do wrogiej frakcji... Nie ma tam jednostek a zamek nie należy do mnie. Trzeci problem to taki że jak pomogę jakiemuś lordowi swojemu lub z zaprzyjaźnionej frakcji to po bitwie on dziękuje i wgl ale nasze stosunki nie zawsze się poprawiają. Moja wersja gry to 1.110, czy to w Tym problem ? Proszę o szybkie rozwiązanie, pozdrawiam.