Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Ankieta

Która edycja Pucharu Polski była twoją ulubioną? (w nawiasach podaję mistrzów i głównych adminów dla skojarzenia)

2010 (Wolves , IPL/Aron)
    3 (7%)
    2011 (Drunken Masters , Kamilllo/Warder)
    4 (9.3%)
    2012 (Polish Eagles , IvE/Rome)
    12 (27.9%)
    2013 (Saracens , Rome/IvE)
    2 (4.7%)
    2014 (Saracens , Dyktator/Rome)
    4 (9.3%)
    2015 (Sadboys , Dyktator)
    11 (25.6%)
    2016 (Polish Eagles, Dyktator)
    7 (16.3%)

Głosów w sumie: 32

Autor Wątek: Która edycja Pucharu Polski była twoją ulubioną?  (Przeczytany 4469 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    Odp: Która edycja Pucharu Polski była twoją ulubioną?
    « Odpowiedź #15 dnia: Grudnia 14, 2015, 01:14:36 »
    Jakby to rzec... Wydaję mi się, że Kamillo i Lygryss nie mieli wystarczającego posłuchu i ugięli się pod narzekaniami dwóch wiodących wtedy klanów tj. REF i WV.
    Przyznaję, że tak było. Nie ma co ukrywać - ja byłem jeszcze nie tak znany na scenie, Lygryss troszkę bardziej, jednak był ten problem, że w tamtym czasie nie było osób, co lubiła Lygryssa - jego albo kochano, albo nienawidzono XD Niemniej kompanem był dla mnie świetnym.
    Gdybym teraz organizował turniej, to na pewno bym wysłuchał pretensji, ale nie uginał bym się tak, jak wtedy. Plus twory jak DM nie miały by możliwości zagrać. Jednak, takie błędy były dobrym przykładem, jak nie należy czynić.

(click to show/hide)

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #16 dnia: Lutego 06, 2017, 11:09:01 »
    Może pora odświeżyć wątek ;) Dodałem ostatnią edycję, głosy można oczywiście zmieniać (wciąż każdy ma  2 do oddania).

W sumie to jest to dobry wątek, by podyskutować troszkę o PP. Mamy za sobą już siedem edycji, w tym roku czeka nas ósma. Ciekaw jestem, jak widzicie PP w przyszłości w świetle ostatnich zmian, jakie zachodzą na scenie (tryb rankingowy, WPL z dużymi nagrodami, pomysł na nowy mod kompetytywny przed NC17 itd).

Uprzedzając pytania - nie, nie jest to żadna deklaracja z mojej strony. Raczej nie planuję już kolejnych organizować. Chciałem tylko otworzyć jakąś dyskusję na ten temat.
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    « Odpowiedź #17 dnia: Lutego 06, 2017, 12:02:29 »
    Przyznaję, że tak było. Nie ma co ukrywać - ja byłem jeszcze nie tak znany na scenie, Lygryss troszkę bardziej, jednak był ten problem, że w tamtym czasie nie było osób, co lubiła Lygryssa - jego albo kochano, albo nienawidzono XD Niemniej kompanem był dla mnie świetnym.
    Gdybym teraz organizował turniej, to na pewno bym wysłuchał pretensji, ale nie uginał bym się tak, jak wtedy. Plus twory jak DM nie miały by możliwości zagrać. Jednak, takie błędy były dobrym przykładem, jak nie należy czynić.

(click to show/hide)

<3

Ten turniej, stał jednak na bardzo wysokim poziomie. Można powiedzieć, że elita sceny w nim zagrała. Po prostu jako organizatorzy, nie mieliśmy jaj, aby wywalić Dziooba, zwłaszcza, że początkowo to miała być drużyna Polaków z zagranicznych klanów. Wtedy nie było rosterów i podejścia, "jego klan nie gra, to nie gra i on". Tylko właśnie, dla tych którzy "chciałbym zagrać ale nie odejdę z klanu na ten turniej", formowano zarówno przy 1 pucharze jak i drugim, takie teamy. A, że Dzioob naściągał jakichś dzikich turków, to cóż. Islamizacja polskiej sceny.

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
    • Piwa: 937
    • PodPułkownik 1ppS, Cesarz THD, Giermek 21pp
      • datadream2004 コギ花
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #18 dnia: Lutego 06, 2017, 14:01:11 »
    Ktokolwiek będzie organizował następne PP, mam nadzieję, że nie wpadnie na pomysł z nowym modem jak w NC17.