Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Poszukujemy redaktora sztuk 1!  (Przeczytany 3989 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Puzonix

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Constable Hater
    Poszukujemy redaktora sztuk 1!
    « dnia: Sierpnia 29, 2006, 09:54:44 »
    Poszukujemy jednej osoby, która wyraża chęć współpracy oraz spełnia ponizsze wymagania:

1. Bardzo dobrze zna grę Mount & Blade i jest w stanie o niej dużo napisać/powiedzieć (to chyba oczywiste :))

2. Lubi pisać krótsze i dłuższe teksty, robi to z nienajgorszą stylistyką i zwykle nie robi błędów ortograficznych (nie będę każdego tekstu 5643 razy czytał i poprawiał)

3. Nie boi się cięzkiej pracy i dotrzymuje danego słowa (nie ma nic gorszego niz nieoddany na czas obiecany artykuł :/)

4. Ma troche czasu, który jest gotów nam poświęcić (nie szukamy kogoś kto pojawi sie sporadycznie raz na 2 tygodnie)

Osoba chętna powinna zgłosić sie w tym temacie, podając swoje gg. Będzie poproszona o napisanie artykułu na próbę (temat wyznaczy jeden z dotychczasowych redaktorów). Jesli się artykuł ten nam się spodoba, zostanie opublikowany na stronie, a jego autor zaproszony do naszego redakcyjnego składu.

Nie bójcie się! Zgłaszajcie swoje kandydatury!

Offline Misiumen

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    Odp: Poszukujemy redaktora sztuk 1!
    « Odpowiedź #1 dnia: Października 12, 2006, 17:12:02 »
    ja potezny (:D) misiooLlama gotow jest do tej heroicznej pracy :D moje straszliwe i budzace lek gg to 2221426

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #2 dnia: Października 12, 2006, 18:44:12 »
    Hmm a nie potrzebujecie przypadkiem newsmena na strone?;) Wszakze przydalo by sie informowac na bierzaco o nowych modach itp. zaloze sie ze daloby sie dosc czesto o czyms pisac.

PS: acha no i nie dalo by sie zamiescic na gorze forum w layoucie linka do glownej strony? Ja np. mam ustawiona zakladke tylko na forum i tak szybciej dalobysie przemieszczac na strone
    « Ostatnia zmiana: Października 12, 2006, 18:46:02 wysłana przez [POD]J@$ON »

Offline Puzonix

• Użytkownik
    • Constable Hater
    « Odpowiedź #3 dnia: Października 12, 2006, 18:56:10 »
    Heh no w sumie potrzebujemy kazdych rak do pracy. Głównie potrzebne sa nowe artykuły.  Napiszcie coś chłopaki (niekoniecznie wielkiego) bo strona przezywa kryzys. Ja zabiegany, Covall odszedł, mendy od powstania strony nawet przy kompie nie widziałem, soner sie stara jak może, ale wiadomo że sam wszystkiego nie zrobi. Help us :P

Offline soner

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 150
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #4 dnia: Października 12, 2006, 19:21:31 »
    @misiooLlama
    Napisz cos, najlepiej recenzje jakiegos nie opisanego jeszcze moda. To co zrobisz wyslij na email soner@mountblade.info. Zobaczy sie cos wart :)

@[POD]J@$ON
    Newsman tez sie moze przydac. Jezeli posiadasz ciekawe informacje, to slij mailem, pm'em, gg(3005401). Umieszcze je na stronie(bo jak na razie tylko ta droga strona jest aktualizowana), oczywiscie wszystko "pod Twoim nickiem" :)

A co do linka do strony na forum, to bawilem sie juz tym, ale jakos nie moge sie polapac w budowie forum. Niedlugo jeszcze pomysle nad tym i moze cos z tego wyjdzie ;)
    ~Już Cię nie rozumie liżę komuż dupę ale jestem arogancki.Zastawienie wyrazów podobne do tego Jaś jest wysoki ale trochę niski. - acoaco122

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Października 12, 2006, 19:37:35 »
    Ok w takim razie jak tylko napisze jakies newsy to wysle na gg. Moj gg jest w podpisie jakby co.

A do dluzszych textow to sie na prawde nie nadaje bo nie mam ani talentu ani czasu za bardzo, takze to na pewno odpada.

PS: od kiedy covall odszedl? dziwne jeszcze niedawno byl...

Offline soner

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 150
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #6 dnia: Października 12, 2006, 19:53:13 »
    Jakby co to jestem czesto niewidoczny ;]
    Covall odszedl...hm.. 3tygodnie temu oficjalnie mi to powiedzial, no niestety :(
    ~Już Cię nie rozumie liżę komuż dupę ale jestem arogancki.Zastawienie wyrazów podobne do tego Jaś jest wysoki ale trochę niski. - acoaco122

Offline MrocznyBaton

• Użytkownik
    • Śrama
      • pasztetowa-probably the best in the world
    « Odpowiedź #7 dnia: Października 14, 2006, 00:14:20 »
    ja ostatnio zeby forum nie wydawalo sie marte to napisalem o call of juarez, to jest niemalze szczyt moich mozliwosci bo ja zadko trzezwy bywam (z tad te ortografy) ale jakos  nikt nic nie odpisal wiec mysle ze foram nie odpowiada a innych nie znam... a teraz puszcze pierda ^^

drunken masta

Offline Morttis

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #8 dnia: Listopada 16, 2006, 16:08:13 »
    Mogę spróbować=p gg 6638957

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    « Odpowiedź #9 dnia: Listopada 16, 2006, 16:27:17 »
    Na prawde nie musisz sie pytac o pozwolenie - po prostu pisz o tym o czym jeszcze nie bylo (np. recki modow) wyniki przeslij na pw ktoremus z adminow

Offline Ihtior

• Użytkownik
    « Odpowiedź #10 dnia: Stycznia 04, 2008, 19:54:44 »
    ja mógłbym podjąć sie jakiegoś zadania... moje GG :10732889

Offline Gedus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #11 dnia: Stycznia 04, 2008, 22:55:57 »
    ja mógłbym podjąć sie jakiegoś zadania... moje GG :10732889

Jezeli chcesz pomoc to napisz w tym temacie: http://mountblade.info/forum/index.php?topic=571.0

Offline Ihtior

• Użytkownik
    « Odpowiedź #12 dnia: Stycznia 07, 2008, 16:27:16 »
    juz sie wpisalem do tamtego tematu