Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Jeńcy w Zamku?  (Przeczytany 864 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline bobek23

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Jeńcy w Zamku?
    « dnia: Grudnia 26, 2008, 16:39:09 »
    Mam taki pewien problem niewiem czy to bug czy tak ma być (jeśli był ten temat to sorry ale nie potrafiłem się go doszukać) otóż gdy jade do jakiegoś zamku to pisze że jest tam 30 jeńców no to ja ide Prison Guarda i pytam się czy mnie wpuści do środka on mnie wpuszcza a tam pusto, (mam wersje gry 1.003) przez całą gre jaką grałem to raz w więżieniu jak byłem to był jeden gostek i nic wiencej i w dodatku nie mogłem znim pogadać, a wogóle pytanie czy jest możliwość najęcia wieżniów z zamku do mojego oddziału?

Offline Credo

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Kaizoku Onii, Ore Wa Naru!
    Odp: Jeńcy w Zamku?
    « Odpowiedź #1 dnia: Grudnia 26, 2008, 17:51:38 »
    To nie jest bug. Czy jeśli zamek ma 100 jeńców, to zmieściliby się w malutkiej salce? Nie, więc w lochach trzyma się tylko lordów i królów.
    Nie możesz rekrutować z CZYJEGOŚ zamku. Ze swojego możesz, jeśli masz tam jeńców. Wchodzisz i dajesz State a garrison here. Bierzesz jeńców do swojego oddziału, wchodzisz w obóz dajesz akcje i rekrutowanie jeńców z oddziału. Chętni dołączą, ale pewnie kiedyś uciekną. A na dodatek za każdego jeńca oddział dostaje -3 morale, czyli za 5 wojaków nic nie płacisz, ale za to -15 morali ma Twój oddział.
    Pozdrawiam.
    Credo
    Japońsko-murzyński twardziel, sądząc po avatarze i sygnaturce.