Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Problem z misją Nowy Chan  (Przeczytany 2028 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline barteczek

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Problem z misją Nowy Chan
    « dnia: Listopada 19, 2015, 21:56:33 »
    Witam, mam problem z fabułą Rzeczpospolitej. Chodzi mi o misje "Nowy Chan" czy jakoś tak, mamy pomóc gościowi przejąć tron. Zrobiłem wszystko co trzeba: Mam po swojej stronie 9 szlachciców, przejąłem wszystkie miasta i twierdza. Reszta szlachciców (11), których muszę przekonać lub uwięzić znikła. Nie mogę ich nigdzie znaleść, około 20-30 dni szukałem ich i obserwowałem te informacje w lewym dolnym rogu. Szukałem już podobnego tematu i dowiedziałem się, że przejdę misję gdy przejmę wszystkie miasta i twierdze Chanu Krymskiego oraz przekonam lub schwytam szlachciców, Ktoś pomoże? Gdzie oni mogą być? :-) Pozdrawiam
    « Ostatnia zmiana: Listopada 20, 2015, 08:25:54 wysłana przez Lew »

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
    • Piwa: 937
    • PodPułkownik 1ppS, Cesarz THD, Giermek 21pp
      • datadream2004 コギ花
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Problem z misją Nowy Chan
    « Odpowiedź #1 dnia: Listopada 20, 2015, 07:52:05 »
    Zawsze można jeszcze z 2-3 miesiące poczekać aż wszyscy ponownie pojawią się na mapie. Jeśli po tym czasie nie pojawią się i nie zaliczy ci questa, no to pozostaje gra od początku albo na starszym sejwie jeśli taki masz.

Offline tachu99PL

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Problem z misją Nowy Chan
    « Odpowiedź #2 dnia: Stycznia 17, 2016, 14:56:17 »
    Szczęść Boże,
    możesz włączyć kody na pokazywanie całej mapy, CTRL+T i widzisz całą mapę. Sprawdzisz gdzie są i już. Poradniki jak włączyć kody i jakie są łatwo znaleźć na googlach.
    Z Bogiem