Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [NW] [16PP] Pułk 16 Piechoty Xięstwa Warszawskiego [Najlepszy pułk w Polsce]  (Przeczytany 62834 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    Nazwa tematu zostaje:)
    Zobaczymy ;)

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline VVESPAR

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    • I Konfucjusz Warbanda
    « Ostatnia zmiana: Lipca 04, 2017, 14:28:50 wysłana przez VVESPAR »
    Pamiętaj kim jesteś, noś pochodzenie jak zbroję, bo świat Ci tego nie zapomni.

Offline Ganczo

• Użytkownik
    Logi lepiej dajcie. Bo zaczynacie być hehe nudni.

Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Łukasiewicz

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    • Steam ID: Mój status Steam
    Ganczo, 16pp wygrało, 8pp dostało w dupę po co drążyć temat ? W 16pp grali invite weterani, a w 8pp grali invite ludzie z 10ph.

Offline Luther

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    Ganczo, 16pp wygrało, 8pp dostało w dupę po co drążyć temat ? W 16pp grali invite weterani, a w 8pp grali invite ludzie z 10ph.
    I tu się mylisz. My zapisaliśmy się jako VIe a nie 8pp.

Offline IndiaN

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    Spokojnie zawisza wróci do domu i wszystkie wątpliwości znikną ;) Proszę o cierpliwość.

Offline Sharpshooter

• Użytkownik
    • Piwa: 38
    Spokojnie zawisza wróci do domu i wszystkie wątpliwości znikną ;) Proszę o cierpliwość.
    Jakie niby wątpliwości? Widać wszystko wyraźnie na poście od Veinrusa na temat tych logów.

Offline VVESPAR

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    • I Konfucjusz Warbanda
    Jakie niby wątpliwości? Widać wszystko wyraźnie na poście od Veinrusa na temat tych logów.

Chodzi o SS-y związane z oszustwem ze strony VIe :)

Pamiętaj kim jesteś, noś pochodzenie jak zbroję, bo świat Ci tego nie zapomni.

Offline Sharpshooter

• Użytkownik
    • Piwa: 38
    Chyba że tak, sry mój błąd.

Offline Ganczo

• Użytkownik
    Fajny ukrainiec z tego komara cnie najlepszy pulku?

Offline Michus

• Użytkownik
    • Piwa: 13
    Najlepszym pułkiem i tak zostaniemy mimo dyskwalifikacji (którą również powinniście otrzymać), Komar to Polak nie Ukrainiec (to wiedzieliśmy), widzę natomiast, że jesteś bardzo na bieżąco i wiesz co się dzieje w NW. Pozwole Ci wytłumaczyć, że Alucard w NWWC grał dla reprezentacji Ukrainy. Dlatego mówimy, że Ukrainiec. Bo jaki to Polak co wbija swoim nóż w plecy na meczu z nimi?

"Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna" ~ Stephen King – Stukostrachy

Offline Ganczo

• Użytkownik
    Najlepszym pułkiem i tak zostaniemy mimo dyskwalifikacji (którą również powinniście otrzymać), Komar to Polak nie Ukrainiec (to wiedzieliśmy), widzę natomiast, że jesteś bardzo na bieżąco i wiesz co się dzieje w NW. Pozwole Ci wytłumaczyć, że Alucard w NWWC grał dla reprezentacji Ukrainy. Dlatego mówimy, że Ukrainiec. Bo jaki to Polak co wbija swoim nóż w plecy na meczu z nimi?
    Lygryss dowodzil reprezetnacja Kazachstanu.

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    Lygryss dowodzil reprezetnacja Kazachstanu.

Nie. Po pierwsze byłem V-ce Cpt, a Cpt był Netoman. Także proszę nie umniejszać jego zasług! Po drugie, reprezentacja została jedynie zgłoszona i przyjęta, co było raczej strollowaniem organizatorów. Wypisaliśmy się jednak gdy autentyczni Kazachowie coś do nas pisali, że chcieliby zagrać, reprezentować swój kraj. Oczywiście, nie chcieliśmy też ryzykować banów na serwerach turniejowych. Także strollowaliśmy jedynie organizatorów no oraz tawernę 4 ways, bo Blacha walczył o moda i umieścił ten oto wywiad na stronę :

http://www.mountblade.info/newsy/202

Offline Ganczo

• Użytkownik

Nie. Po pierwsze byłem V-ce Cpt, a Cpt był Netoman. Także proszę nie umniejszać jego zasług! Po drugie, reprezentacja została jedynie zgłoszona i przyjęta, co było raczej strollowaniem organizatorów. Wypisaliśmy się jednak gdy autentyczni Kazachowie coś do nas pisali, że chcieliby zagrać, reprezentować swój kraj. Oczywiście, nie chcieliśmy też ryzykować banów na serwerach turniejowych. Także strollowaliśmy jedynie organizatorów no oraz tawernę 4 ways, bo Blacha walczył o moda i umieścił ten oto wywiad na stronę :

http://www.mountblade.info/newsy/202
    Wiedziałem, że sprowokuję Cię do wyjścia z cienia! Czy Warriors of Kazachstan planuje gościnny występ w następnym PP?

Czy 16pp zdejmie w końcu ten tytuł?

Offline Michus

• Użytkownik
    • Piwa: 13
    Dlaczego mam coś zdjąć?

"Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna" ~ Stephen King – Stukostrachy