Stara czy nowa 12 nadal 8:2 i to całe odcinanie się od sceny, bo my jesteśmy bleee i fuuu jest śmieszne kiedy po raz kolejny staje przeciwko wam i znowu jest łatwo. Lubie masę osób z dzisiejszej czy starej 12 nawet myślałem, że Baldwin coś zrozumiał, ale jednak zasada jesteś z nami lub przeciwko nam niektórym z krwi nie uchodzi. Wielki szacunek należy się osobom które wręcz wymusiły udział 12pp w MP2017. Nie rozumiem całej tej napinki na ten turniej, że ustawiony pod 16pp i 8pp trzeba pokonać pewien progres którego 12pp nie przeskoczyło. Płacz o to, że grali dla nas "inv" typu Ewok który jest nieaktywnym graczem i w 16pp i 66th, ale w dupie z tym, że z 16pp nie odszedł i był tam kupę czasu przed jakimkolwiek meczem pod tagami 66th. Na waszym miejscu byłoby mi wstyd płakać o kolesia, który nie gra w to prawie rok wbija i nadal was ciśnie. Zobaczyłem MP2017 i pomyślałem, że to będzie dobra okazja zebrać w części stary skład i pokazać naszą dominacje nad takimi płaczkami, bo naprawdę banan z twarzy mi nie schodzi, odkąd zobaczyłem wasze a nasze umiejętności (mam na myśli też dowodzenie i dyscyplinę).