Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [NW] [16PP] Pułk 16 Piechoty Xięstwa Warszawskiego [Najlepszy pułk w Polsce]  (Przeczytany 62837 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Rumcajs z Galapagos

• Użytkownik
    • Piwa: 14
    UUUU 12pp miało maxima który gra u nich regularnie - nie do przyjęcia!
    16pp miało część graczy która przyszła tylko aby grać przeciwko 12pp - spoko
    (click to show/hide)

Offline MrMatinh

• Użytkownik
    • Piwa: 13
    UUUU 12pp miało maxima który gra u nich regularnie - nie do przyjęcia!
    16pp miało część graczy która przyszła tylko aby grać przeciwko 12pp - spoko
    (click to show/hide)
    Nie przeceniajcie się, nie jestescie przeciwnikiem na którego specjalnie bysmy sciągali dobrych graczy.

Offline simskil

• Użytkownik
    • Piwa: 110
    Stara czy nowa 12 nadal 8:2 i to całe odcinanie się od sceny, bo my jesteśmy bleee i fuuu jest śmieszne kiedy po raz kolejny staje przeciwko wam i znowu jest łatwo. Lubie masę osób z dzisiejszej czy starej 12 nawet myślałem, że Baldwin coś zrozumiał, ale jednak zasada jesteś z nami lub przeciwko nam niektórym z krwi nie uchodzi. Wielki szacunek należy się osobom które wręcz wymusiły udział 12pp w MP2017. Nie rozumiem całej tej napinki na ten turniej, że ustawiony pod 16pp i 8pp trzeba pokonać pewien progres którego 12pp nie przeskoczyło. Płacz o to, że grali dla nas "inv" typu Ewok który jest nieaktywnym graczem i w 16pp i 66th, ale w dupie z tym, że z 16pp nie odszedł i był tam kupę czasu przed jakimkolwiek meczem pod tagami 66th. Na waszym miejscu byłoby mi wstyd płakać o kolesia, który nie gra w to prawie rok wbija i nadal was ciśnie. Zobaczyłem MP2017 i pomyślałem, że to będzie dobra okazja zebrać w części stary skład i pokazać naszą dominacje nad takimi płaczkami, bo naprawdę banan z twarzy mi nie schodzi, odkąd zobaczyłem wasze a nasze umiejętności (mam na myśli też dowodzenie i dyscyplinę).
    « Ostatnia zmiana: Maja 27, 2017, 17:11:41 wysłana przez simskil »

• Użytkownik
    Nie chodzi o jednego gościa, już się aż tak się nie okłamujcie :) Nie wiem po co wyciągasz z wora teraz starą dwunstkę ale trudno. Z mojej perspektywy wyglądało to tak jabyście z 12'stki zrobili sobie jakiegoś kozła ofiarnego na którym trzeba się wyżyć lol
    Nie zrozum mnie źle 12 przejebała mecz, turniej jeszcze się nie skończył każdy gra dalej - tyle ode mnie.

Offline simskil

• Użytkownik
    • Piwa: 110
    No to wymień mi kogoś kto naprawdę nie jest w 16pp, a gra dla nas na turnieju. W regulaminie nie ma nic o tym, że nie można grać weteranami za to jest to "10. Obowiązuje zakaz sprowadzania do klanu graczy spoza kraju specjalnie na turniej. Nie dotyczy to graczy mających dłuższy staż w danym pułku i grających stale pod jego tagami i jednym i tym samym nickiem." i dłuższy staż w tym wypadku znaczy grał przed turniejem dlatego grajcie z tymi op graczami i pokażcie, że potraficie z nimi pokonać resztę pułków. :) A staliście się kozłem ofiarnym, bo my na chwile obecna nie mamy innych targetów (Pozdrawiam Baldwina). Cała sytuacja po bitwie, że nagle wam ubywa ludzi z grupy, wasi gracze są zniesmaczeni poziomem pułku, Stasiulek z Zaypromerem i paroma innymi osobami nagle w 15th powoduje turbo beke z tych osób i ich podejścia do gry czy samego czerpania z niej funu(BO TURNIEJ USTAWIONY!!1!!11!).

A no wyciągam starą 12, bo to niby ten sam pułk od 6 lat! :D Niech ktoś 4pp reaktywuje to będziecie jeszcze dłużej trwającym regimentem.
    « Ostatnia zmiana: Maja 27, 2017, 17:11:30 wysłana przez simskil »

Offline Baldwin

• Użytkownik
    • Piwa: 203
    • Steam ID: Mój status Steam
    (Pozdrawiam Baldwina).
    Ja również pozdrawiam!
    https://youtu.be/WKfo9naU2Nw
    Uh, I'ma make sure they remember me
    'Cause I walk around with lot of enemies

Offline Veinrus

• Użytkownik
    • Piwa: 214
    A no wyciągam starą 12, bo to niby ten sam pułk od 6 lat! :D Niech ktoś 4pp reaktywuje to będziecie jeszcze dłużej trwającym regimentem.
    Liczac dni aktywne w 4pp - nie ma szans.

• Użytkownik
    12pp to od dawna nie jest ten sam pułk, siłą rzeczy tak się stało. Nie wiem kto pisał że turniej jest ustawiony xd Ubywanie członków z grupy? Nic nie wiem, chyba że odeszły osoby które, i tak nie grały.
    15th to nie moja bajka...

Offline Amue

• Użytkownik
    • Piwa: 39
    A ja slyszałem, że główne osoby grające aktywnie w 12pp przyszły wczoraj na TS'a 15thYR i powiedziały, że 12pp się rozpada i chcą dołączyć do 15'stki.
    Jeść białych ludzi!

Offline Ragen

• Użytkownik
    • Piwa: 26
    • 5 letni weteran, ex Pułkownik 14. Pułku Piechoty
    Simskilu łatwo by było gdybyście zjechali nas do zera nie tracąc przy tym wiekszej ilosci osób. Pamiętaj, ze w 5 rundzie zostało was ostatecznie 2 więc mozna by rzec, ze ledwo to wygraliscie, a w np. rundzie 6 zostało was bodajże 5..
    Skoro jesteśmy tacy słabi powinniście nas cisnąć niemal bez strat.
    Pomijając Twój płacz dosłownie po każdym pierdołowatym błędzie wykonanym przez nas (których czasem nawet nie było co sędzia dostrzegł) w obawie, że przegracie :P
    Rozumiem jakbyśmy byli bez szans w tym meczu, gdybyśmy wygrali moze jedną runde fartem, to ok. Ale wygralismy na spokoju 2 rundy, plus te 2 przykłady co podałen wyzej gdzie zostalo wam nie wiecej niz 5 osob. Moge ze spokojem powiedziec ze szanse mielismy i to duze, no, ale wyszło jak wyszło.

Głównodowodzący 14pp. Ex Major 16pp, Porucznik 12pp oraz Furier 5pp

Offline MrMatinh

• Użytkownik
    • Piwa: 13
    Simskilu łatwo by było gdybyście zjechali nas do zera nie tracąc przy tym wiekszej ilosci osób. Pamiętaj, ze w 5 rundzie zostało was ostatecznie 2 więc mozna by rzec, ze ledwo to wygraliscie, a w np. rundzie 6 zostało was bodajże 5..
    Skoro jesteśmy tacy słabi powinniście nas cisnąć niemal bez strat.
    Pomijając Twój płacz dosłownie po każdym pierdołowatym błędzie wykonanym przez nas (których czasem nawet nie było co sędzia dostrzegł) w obawie, że przegracie :P
    Rozumiem jakbyśmy byli bez szans w tym meczu, gdybyśmy wygrali moze jedną runde fartem, to ok. Ale wygralismy na spokoju 2 rundy, plus te 2 przykłady co podałen wyzej gdzie zostalo wam nie wiecej niz 5 osob. Moge ze spokojem powiedziec ze szanse mielismy i to duze, no, ale wyszło jak wyszło.

Chcesz nam wmówić, że 8:2 to nie jest łatwy wynik? Co do rundy 5 to rzeczywiscie zostało 2 naszych, ale nie dlatego, że wy gracie jakos super na bagnety, tylko dlatego, że nas tak jak w te 2 rundy które wygraliscie wystrzelaliscie... https://youtu.be/mMCqBGFxPCU?t=21m49s tutaj wszystko widać, idziemy na pałe do przodu, wy nas rozstrzeliwujecie a następnie dostajecie od nas. Trzeba czasami przyjąć prawdę do wiadomosci Ragen, że 12pp jest dużo niżej w walce na bagnety od 16pp co pokazują szarże w tymże meczu. A wasze szanse to pokazuje liga typerów...

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    Ale wy mi skarby materialy piekne dostarczacie

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Tomato

• Użytkownik
    • Piwa: 36
    Ale wy mi skarby materialy piekne dostarczacie
    Ganczo idź spać kotku

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    Odp: [NW] [16PP] Pułk 16 Piechoty Xięstwa Warszawskiego [Najlepszy pułk w Polsce]
    « Odpowiedź #328 dnia: Czerwca 01, 2017, 21:55:20 »
    Hejjj najlepszy pułku w Polsce

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline kurumo

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Odp: [NW] [16PP] Pułk 16 Piechoty Xięstwa Warszawskiego [Najlepszy pułk w Polsce]
    « Odpowiedź #329 dnia: Czerwca 01, 2017, 21:56:51 »
    Hejjj najlepszy pułku w Polsce

No siema