Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [NW] [16PP] Pułk 16 Piechoty Xięstwa Warszawskiego [Najlepszy pułk w Polsce]  (Przeczytany 63109 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline MrMatinh

• Użytkownik
    • Piwa: 13

Dnia 12.05.2017 Pułk 16. Piechoty rozegrał bitwę z 59e Regiment d'Infanterie de Ligne. Starcie rozpoczęło się nieciekawie dla naszego pułku, przeciwnik krótko mówiąc zaskoczył nas swoimi umiejętnościami oraz determinacją. Na szczęście od trzeciej rundy zaczęło się pasmo zwycięstw przerwane tylko raz przez przeciwnika. Nasi gracze okazali się lepsi na bagnety, i mimo przewagi liczebnej przeciwnika najczęściej wygrywaliśmy kolejne szarże. Mecz zakończył się wynikiem 7:3 dla Pułku 16. Piechoty, dziękujemy 59e za mimo wszystko bardzo wyrównane starcie i dobrą zabawę.

(click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    « Ostatnia zmiana: Maja 13, 2017, 10:40:59 wysłana przez MrMatinh »

Offline Fiksiu

• Użytkownik
    • Piwa: 52
    • Non omnis moriar
    • Steam ID: Mój status Steam
    Gratulacje :D

A Solton to już zmienia pułki nałogowo? xD
    Manipulator polskiej sceny NW XDDDD
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Stasiulek

• Użytkownik
    • Piwa: 88
    • 2002 <3
      • Kanał Yt
    Cały czas jest w 12pp. :)
    (click to show/hide)

Offline MrMatinh

• Użytkownik
    Jest w 12pp, był u nas jako gosć:)

Offline MrMatinh

• Użytkownik
    Wątek zaktualizowany.

Offline SoltoN

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • My heroes wore grey!
    Gratulacje :D

A Solton to już zmienia pułki nałogowo? xD

Wiem że jestem trochę spóźniony, ale rzadko wchodzę na tawernę. Akurat Fiksie jestem jednym z tych ludzi, którzy są wierni i siedzą dość długo w pułku. Od kiedy zacząłem grać w NW (3 lata temu) byłem w tylko w 10-ce i wole nie zmieniać się w jednego z tych ludzi, którzy zmieniają pułk po miesiącu. Tutaj byłem tylko na przyjacielskim inv a, że na sparingach nie wolno mieć inv to grałem pod tagami Rek.

Offline Veinrus

• Użytkownik
    • Piwa: 214
    Wiem że jestem trochę spóźniony, ale rzadko wchodzę na tawernę. Akurat Fiksie jestem jednym z tych ludzi, którzy są wierni i siedzą dość długo w pułku. Od kiedy zacząłem grać w NW (3 lata temu) byłem w tylko w 10-ce i wole nie zmieniać się w jednego z tych ludzi, którzy zmieniają pułk po miesiącu. Tutaj byłem tylko na przyjacielskim inv a, że na sparingach nie wolno mieć inv to grałem pod tagami Rek.
    WTF?! ЖDDD

Offline Łukasiewicz

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    Uuuuu 16stka zaorana.

Offline Stasiulek

• Użytkownik
    • Piwa: 88
    • 2002 <3
      • Kanał Yt
    Nie trzeba grać koniecznie pod "Rek", przecież można sobie dać od razu "Grena". ;P
    (click to show/hide)

Offline Tomato

• Użytkownik
    • Piwa: 36
    Nie ma to jak butthurt z samego rana.

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    O co tu chodzi?

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Fiksiu

• Użytkownik
    • Piwa: 52
    • Non omnis moriar
    Dobra nie, nie będę szkalował, to niepolityczne. Temat invów jest wystarczająco już rakowy, zwłaszcza gdy trwają mistrzostwa :P

Spoko Solton, wiedziałem o tym, ale po prostu musiałem xD Nie obrażaj się plzz
    « Ostatnia zmiana: Maja 26, 2017, 15:45:59 wysłana przez Fiks »
    Manipulator polskiej sceny NW XDDDD
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline simskil

• Użytkownik
    • Piwa: 110

Od kiedy na sparingach nie można mieć inv? :D

Nie trzeba grać koniecznie pod "Rek", przecież można sobie dać od razu "Grena". ;P

No można też reaktywować pułk i dać sobie płk co jak widać w obu przypadkach nic nie zmienia. : )

Offline IndiaN

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    Grenadier Tigrisiek jest najlepszym przykładem, który nawet nie jest polakiem. ;)
    « Ostatnia zmiana: Maja 26, 2017, 17:58:48 wysłana przez IndiaN »

Offline VVESPAR

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    • I Konfucjusz Warbanda
    Grenadier Tigrisiek jest najlepszym przykładem, który nawet nie jest polakiem. ;)

Potwierdzone info.

Pamiętaj kim jesteś, noś pochodzenie jak zbroję, bo świat Ci tego nie zapomni.