Brak Rikiego :( RiP Score [ * ]
Mimo to dobry wynik, dobra robota. Slavic, JHS, Godygamer, Fwuffy, Smeagol ... masa koksów.
Riki, nie jest taki mocny już. Przynajmniej gdy grałem w 77y aktywnie, bo miałem czas, to po dłuższej przerwie raczej nie był najlepszy na meczach. Raii, Buda, Abekrampe, dobrze zazwyczaj grają.
+ Nie ma Gaza na screenie, ani Abekrampe. Na żadnym z nich xd A co by nie mówić ale Godygamer, Scarface, to odpowiadają raczej za epokowe klęski niż sukcesy - typu przegrana w NWLu z 66pp, głównie dlatego, że poza lataniem po mapie jak mucha wokół gówna, to jeszcze część graczy wprost podważała ich autorytet. Ale, możliwe, że Rai dowodził, bo co by nie mówić, on ogarnia.
Nie mniej jednak, teraz chwila na prowo, które w sumie, nie jest prowem, zbanujcie mnie czy coś tam, ale większość polskich pułków, jak tu stoicie ta ekipa w normalnym meczu ( 77y jest słabe na gfach, bo nie gra ich nigdy xd potem zapisuje się na turniej, dostaje łomot i "wtf") by rozwaliła do 1,2 MAX, a szesnastka ugrała te 4 rundy xd. + 77y, jest w tym okresie całkiem mocne xd przynajmniej gdy grałem tam jeszcze bardziej aktywnie, to jednak wygrywali z większością pułków bitwy.