Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [NW] [16PP] Pułk 16 Piechoty Xięstwa Warszawskiego [Najlepszy pułk w Polsce]  (Przeczytany 62839 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Yoshi / ZayProMer

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    Odp: [NW] [16PP] Pułk 16 Piechoty Xięstwa Warszawskiego
    « Odpowiedź #75 dnia: Kwietnia 19, 2016, 17:06:26 »
    Siema, chłopaki. Cześć Patruk - To Ty próbowałeś trzy razy stworzyć na nowo 12pp, co nie ?
    Cześć ZayProMer, to Ty wysyłałeś mi cztery razy zaproszenie do znajomych na steam, po czym pisałeś do mnie, że chciałbyś zostać moim kolegą lecz ja odrzucałem Twoje zaloty ?

Fajna ekipa, pozdrawiam cieplutko.

Nie, nic takiego nie było. Dodawałem Cię jakies 1.5 roku temu z prośbą związaną jeszcze o pułk, lecz ty wtedy mnie usuwałeś ze znajomych i mówiłeś, że nie chcesz być moją walentynką. Nawet nic nie zdążyłem powiedzieć.

//PS: Nie mam już ochoty prowadzić tej jałowej dyskusji. Wy uważacie swoje, my swoje i tak niech zostanie.
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 19, 2016, 17:18:38 wysłana przez Yoshi / ZayProMer »

Offline Fiszek

• Użytkownik
    • Piwa: -39
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #76 dnia: Kwietnia 19, 2016, 19:36:40 »
    Nigdy nie będzie spokoju :(

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
    • Piwa: 937
    • PodPułkownik 1ppS, Cesarz THD, Giermek 21pp
      • datadream2004 コギ花
    « Odpowiedź #77 dnia: Kwietnia 19, 2016, 19:46:01 »
    PS: Nie mam już ochoty prowadzić tej jałowej dyskusji. Wy uważacie swoje, my swoje i tak niech zostanie.
    Szkoda, że do takiej konkluzji nie doszliście przed rozpętaniem shitstormu. Proponuję o tym pamiętać, nim albo wy, albo 16pp, albo jakikolwiek inny pułk czegokolwiek, wtargnie do tego lub innego wątku z pretensjami. Rozwiązywanie problemów jest zawsze bardziej skuteczne, kiedy załatwia się je drogą prywatną, bez atencji i krzykaczy z obu stron próbujących tylko podgrzać atmosferę (jak choćby IvE) - te czynniki nie sprzyjają skutecznemu załatwianiu sporów. A jeśli nie wierzycie, że są szanse na pozytywne zakończenie "dyskusji", to robienie dramy ma jeszcze mniej sensu. To taka sugestia na przyszłość.
    A, jeszcze jedna informacja, bo widzę po dzisiejszym dniu, że nie jest to rzecz oczywista - nie spamujcie raportowaniem jednej i tej samej wiadomości. Jeśli zgłaszaliście ją pierwszy raz o 14, to robienie tego drugi raz o 19 jest bezsensowne.

Offline Rumcajs z Galapagos

• Użytkownik
    • Piwa: 14
    « Odpowiedź #78 dnia: Kwietnia 20, 2016, 08:02:14 »
    Tak widzę tą całą spinę.
    (click to show/hide)

Offline jurdas

• Użytkownik
    • Piwa: 31
    • PE_giermek_Jurdas
    « Odpowiedź #79 dnia: Kwietnia 20, 2016, 09:14:35 »
    Gdybym był śmiesznym człowiekiem siedziałbym teraz w 16pp

Cóż, mając na uwadze, że siedziałeś w 16, a później próbowałeś dołączyć ponownie twój post brzmi komicznie.

Imo powinieneś skumplować się z ZayProMerem, bo jesteście podobnym typem człowieka - przyjęli was do jakiegoś pułku o dobrej reputacji skilla to uważacie się za nie wiadomo kogo. Prawda jest taka, że w sumie jesteście przeciętniakami - ani zbyt słabi, ani zbyt mocni.

A co do dram na NW obecnym i starym to kłóciłbym się Dyktator. One zawsze były, pamiętam jak po rozpadzie 12pp dołączyłem na kilka tygodni do 5pp, mimo, że w sumie nie przepadałem za DaPietro, ale bardzo lubiłem ZuSa i szukałem czegoś, gdzie mogę wbić kiedy czas mi pozwoli, pograć trochę i miło spędzić czas. Cóż, jak podoficerka dowiedziała się, że byłem w 12pp to czułem się czasami jakbym był trędowaty :D Te dramy zawsze były, tylko nie zawsze wypływały na tawernę. ;) Rozumiem, że w sumie każdy pułk wywodzi się z innego "kręgu kulturowego" (jedni lubią czasem potrollować, inni być sztywni jak nowy kołek w płocie), ale imo to nie powód do bluzgów, sztywniacy powinni się przyzwyczaić po tylu latach, że gość z pułku X będzie im proponował zrobienie loda, a ludzie z X, że gość z pułku Y zachowuje się jakby był przynajmniej na audiencji u papieża. Osobiście lubię, gdy człowiek wbije czasem na GFa, gdy w końcu ma chwilę czasu na to i widzi w swoim czy przeciwnym teamie znajomy tag czy nawet nick i cieszę się, że gram na random serwerze z kimś o kim mam jakiekolwiek pojęcie(na temat jego gry, bo w sumie nawet słowa z co niektórymi nie zamieniłem ;) ).
    Pozdrawiam
    [wycięte z banlisty]blackhawk (13.08.2012) - prowokacje- zakaz pisania do odwołania. //sir Luca

• Użytkownik
    « Odpowiedź #80 dnia: Kwietnia 20, 2016, 09:45:40 »
    Cóż, mając na uwadze, że siedziałeś w 16, a później próbowałeś dołączyć ponownie twój post brzmi komicznie.

Imo powinieneś skumplować się z ZayProMerem, bo jesteście podobnym typem człowieka - przyjęli was do jakiegoś pułku o dobrej reputacji skilla to uważacie się za nie wiadomo kogo. Prawda jest taka, że w sumie jesteście przeciętniakami - ani zbyt słabi, ani zbyt mocni.

A co do dram na NW obecnym i starym to kłóciłbym się Dyktator. One zawsze były, pamiętam jak po rozpadzie 12pp dołączyłem na kilka tygodni do 5pp, mimo, że w sumie nie przepadałem za DaPietro, ale bardzo lubiłem ZuSa i szukałem czegoś, gdzie mogę wbić kiedy czas mi pozwoli, pograć trochę i miło spędzić czas. Cóż, jak podoficerka dowiedziała się, że byłem w 12pp to czułem się czasami jakbym był trędowaty :D Te dramy zawsze były, tylko nie zawsze wypływały na tawernę. ;) Rozumiem, że w sumie każdy pułk wywodzi się z innego "kręgu kulturowego" (jedni lubią czasem potrollować, inni być sztywni jak nowy kołek w płocie), ale imo to nie powód do bluzgów, sztywniacy powinni się przyzwyczaić po tylu latach, że gość z pułku X będzie im proponował zrobienie loda, a ludzie z X, że gość z pułku Y zachowuje się jakby był przynajmniej na audiencji u papieża. Osobiście lubię, gdy człowiek wbije czasem na GFa, gdy w końcu ma chwilę czasu na to i widzi w swoim czy przeciwnym teamie znajomy tag czy nawet nick i cieszę się, że gram na random serwerze z kimś o kim mam jakiekolwiek pojęcie(na temat jego gry, bo w sumie nawet słowa z co niektórymi nie zamieniłem ;) ).
    Pozdrawiam
    Jak mnie nie znasz, to się nie wypowiadaj na mój temat, proszę oraz nie używaj "ZayProMer`a" bo jestem teraz znany pod innym nickiem.

Offline Baldwin

• Użytkownik
    • Piwa: 203
    « Odpowiedź #81 dnia: Kwietnia 20, 2016, 09:59:40 »
    Jak mnie nie znasz, to się nie wypowiadaj na mój temat, proszę oraz nie używaj "ZayProMer`a" bo jestem teraz znany pod innym nickiem.

Nie jesteś znany.

Edit: Oczywiście, że znam granice, Szanowna Moderacjo, z chęcią zaprzestanę udzielania się w tym wątku. Dziękuję za wystosowanie wobec mnie ostrzeżenia werbalnego. Pozdrawiam cieplutko Kochani.
    https://youtu.be/WKfo9naU2Nw
    Uh, I'ma make sure they remember me
    'Cause I walk around with lot of enemies

• Użytkownik
    « Odpowiedź #82 dnia: Kwietnia 20, 2016, 12:42:03 »
    Nie jesteś znany.

Edit: W Polskim społeczeństwie.

Offline SaddamKrK

• Użytkownik
    • Piwa: 59
    « Odpowiedź #83 dnia: Kwietnia 20, 2016, 12:46:58 »
    Nie jesteś znany.

A Ty? :)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Baldwin

• Użytkownik
    • Piwa: 203
    « Odpowiedź #84 dnia: Kwietnia 20, 2016, 14:56:24 »
    A Ty? :)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Za stary na to jesteś ;)
    https://youtu.be/WKfo9naU2Nw
    Uh, I'ma make sure they remember me
    'Cause I walk around with lot of enemies

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    « Odpowiedź #85 dnia: Kwietnia 20, 2016, 16:28:08 »
    Co to za no name z NW? XDDD
    Beka sapiesz się do Jurdasa, który jest o wiele bardziej znany niż ty, excusez moi, jesteś nikim czyli ciężko jest być mniej znanym XDD
    Skądś kojarzyłem twój nick i wiem teraz skąd, jeden z twoich wulgarnych postów z GF.
    (click to show/hide)
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

• Użytkownik
    « Odpowiedź #86 dnia: Kwietnia 20, 2016, 17:30:14 »
    Co to za no name z NW? XDDD
    Beka sapiesz się do Jurdasa, który jest o wiele bardziej znany niż ty, excusez moi, jesteś nikim czyli ciężko jest być mniej znanym XDD
    Skądś kojarzyłem twój nick i wiem teraz skąd, jeden z twoich wulgarnych postów z GF.
    (click to show/hide)
    To nie ja.. co za fake. Prosze o logi przedstawiające, że to ja (Adres IP). haha niezły troll. Po 1. nigdy nie grałem z nickiem Yoshi, tylko 7pp_Kpr_Yoshi, a po 2. nie mam 12 lat. Coś wam nie wyszło ;) Próbujcie dalej, powodzenia i pozdrowionka. To jest żałosne.

//Proszę o interwencje któregoś z moderatorów, przepraszam, ale to jest przegięcie.
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 20, 2016, 17:44:12 wysłana przez Yoshi / ZayProMer »

Offline simskil

• Użytkownik
    • Piwa: 110
    « Odpowiedź #87 dnia: Kwietnia 20, 2016, 17:55:54 »
    Płacz na priv i wypindalaj z tego tematu. Już dość ludzi dostało raka od twoich postów.

PS. Sam się przyznałeś na ts 16pp, (jak jeszcze byłeś) że to było dawno i byłeś głupi. (potwierdzi to parę osób)

• Użytkownik
    « Odpowiedź #88 dnia: Kwietnia 20, 2016, 17:59:16 »
    Płacz na priv i wypindalaj z tego tematu. Już dość ludzi dostało raka od twoich postów.

PS. Sam się przyznałeś na ts 16pp, (jak jeszcze byłeś) że to było dawno i byłeś głupi. (potwierdzi to parę osób)
    Wymyślaj dalej i (potwierdzi to parę osób) haha Ci twoi kolesie z 16pp, którzy i tak wszystko zmyślą. Do niczego sie przyznawałem. Wsumie mam to gdzieś co sobie wymyślacie.
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 20, 2016, 18:12:28 wysłana przez Yoshi / ZayProMer »

Offline Zahari

• Użytkownik
    • Piwa: 113
    « Odpowiedź #89 dnia: Kwietnia 20, 2016, 18:06:25 »
    Jak masz to gdzieś to już się stąd oddal i przestań dramatyzować.
    (click to show/hide)