Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [NW] [16PP] Pułk 16 Piechoty Xięstwa Warszawskiego [Najlepszy pułk w Polsce]  (Przeczytany 63061 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Yoshi / ZayProMer

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    Odp: [NW] [16PP] Pułk 16 Piechoty Xięstwa Warszawskiego
    « Odpowiedź #60 dnia: Kwietnia 19, 2016, 14:51:40 »
    Dobra Japa r*j tam konie bo jak mam czytać lament ludzi z 7pp i z 16pp to mnie moszna ściska. Arek znamy się dobrze przecież wiesz jaki jestem i tu nie wchodzi intelekt xD Dziś siedziały 3 osoby pod nickami typu ruchacz2009 wbiłem zmutowały się to zbanowałem. Mortek pisze w własnym imieniu Patruk więc pisze o swoim banie. Ja się nie czepiam, że ktoś ma bana na waszym tsie wasz ts wasze zasady proste. Trochę szkoda mi marnować czas na takich ludzi, nie powodzi wam się w pułku to trzeba zwalić na kogoś winne, Patruk i tak zaraz zmieni pułk więc naprawdę skończcie tą szopkę. Yoshi jakbyś nie wiedział nawet na NWWC pisze po polsku do przeciwników po pierwsze znam się z nimi po drugie nie zachowujmy się jak pawie na ostatniej bitwie 5pp. ^^ Jestem sb i nie udaje, że znam perf ang i nie wychodzę na debila jako "Sędzia NWWC" z którego każdy się śmieje. : )
    NWWC już prawie nie sędziuje i przyznam, że to ten 1 mecz co sedziowałem w NWWC to była porażka, ale musisz od razu poniżać? Nawet nie widziałeś jak sędziuje i nie masz tutaj prawa sie wypowiadać. Sędziuje wiele turnieji i ludzie chcą, żebym je sędziował więc to co tam sobie ubzduraliście w 16pp to mnie wogóle nie obchodzi. Takie posty to sobie zachowaj dla siebie. I kto sie śmieje? "każdy", uważasz, że 16pp to każdy, nie no tak nisko to już chyba zejść nie można. Serdecznie przepraszam za toksyczne słowa, ale nie spodobało mi sie to co ty napisałeś i miałem prawo tak odpowiedzieć, pozdrawiam.

Offline aroslaw46

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #61 dnia: Kwietnia 19, 2016, 14:53:18 »
    A swoją drogą to hejtowanie Yoshiego za to że jest u nas a nie u ciebie to trochę żałosne z twojej strony
    HAPKOMAH: If i am was polak , i am joined to you :D

Offline Patruk

• Użytkownik
    • Piwa: 14
    « Odpowiedź #62 dnia: Kwietnia 19, 2016, 14:56:04 »
    Dobra Japa r*j tam konie bo jak mam czytać lament ludzi z 7pp i z 16pp to mnie moszna ściska. Arek znamy się dobrze przecież wiesz jaki jestem i tu nie wchodzi intelekt xD Dziś siedziały 3 osoby pod nickami typu ruchacz2009 wbiłem zmutowały się to zbanowałem. Mortek pisze w własnym imieniu Patruk więc pisze o swoim banie. Ja się nie czepiam, że ktoś ma bana na waszym tsie wasz ts wasze zasady proste. Trochę szkoda mi marnować czas na takich ludzi, nie powodzi wam się w pułku to trzeba zwalić na kogoś winne, Patruk i tak zaraz zmieni pułk więc naprawdę skończcie tą szopkę. Yoshi jakbyś nie wiedział nawet na NWWC pisze po polsku do przeciwników po pierwsze znam się z nimi po drugie nie zachowujmy się jak pawie na ostatniej bitwie 5pp. ^^ Jestem sb i nie udaje, że znam perf ang i nie wychodzę na debila jako "Sędzia NWWC" z którego każdy się śmieje. : )
    Już pierwsze zdanie jakie napisałeś świadczy o tym że jest z tobą coś nie w porządku (jesteś największą cebulą jaką kiedykolwiek znałem) i myśle że wiele osób to potwierdzi.A jesli chodzi o mnie wiem jaki jestem i staram się to zmienić w przeciwieństwie do ciebie

Offline SuchaSzmata

• Użytkownik
    • Piwa: 27
    • If your profile picture is from an anime, your opi
    « Odpowiedź #63 dnia: Kwietnia 19, 2016, 14:58:17 »
    A swoją drogą to hejtowanie Yoshiego za to że jest u nas a nie u ciebie to trochę żałosne z twojej strony

Dowaliłeś z tym Yoshim jest on nam potrzebny jak nie wiadomo co.Koleś co odszedł od nas założył swój "pułk" rozwiązał dochodził do jakiś  pułków na tydzień i jest teraz u was no nie powiem jest nad czym płakać.

Offline IndiaN

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    « Odpowiedź #64 dnia: Kwietnia 19, 2016, 15:01:26 »
    Kilka screenów również przedstawiających wasz poziom:
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

I jeszcze serdecznie polecam kanał Pana Filipa: https://www.youtube.com/watch?v=1tk2lD02m4M
    Yoshi ss'ami sie nie chwal bo mogę wstawić moje gdzie mówileś ze mam "Autoblocka" po czym ciągle to pisałem czy chcesz autoblocka żeby cię sprowokować (i bait zadziałał <3)   napisałeś mi na steam ze "Jesteś bachorem na żartach się nie znasz" i zacząłeś mnie wyzywać  napisałeś również coś typu "Ciągle otwieram na eventach wiesz co się liczy tylko eventy może na Gfie zabijasz ale i tak jesteś gównem" po czym mnie zablokowałeś czy usunąłeś ze znaj.
    Pozdrawiam
    (I zakończmy ten shitstorm na priv ;vv)
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 19, 2016, 15:20:49 wysłana przez IndiaN »

Offline Yoshi / ZayProMer

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    « Odpowiedź #65 dnia: Kwietnia 19, 2016, 15:02:37 »
    Dowaliłeś z tym Yoshim jest on nam potrzebny jak nie wiadomo co.Koleś co odszedł od nas założył swój "pułk" rozwiązał dochodził do jakiś  pułków na tydzień i jest teraz u was no nie powiem jest nad czym płakać.
    Rzecz z tym, że nie mieliśmy ludzi i wsumie mogłem to dalej pociągnąć, ale poprostu nie chciałem.. I wogóle jak śmiesz tak mówić. Chodziłem do jakiś pułków na tydzień bo chciałem coś nowego zobaczyć, aż po dołączeniu do 7pp znalazłem coś perfekcyjnego. Bez ludzi toksycznych, bez ludzi nie kulturalnych jak niektóre osoby piszące na tym temacie. Mam nadzieje, że wkrótce to zrozumiecie.

Yoshi ss'ami sie nie chwal bo moge wstawic moje gdzie mowileś ze mam "Autoblocka" po czym ciągle to pisałem czy chcesz autoblocka zeby cię sprowokować (i bait zadziałał <3)   napisałeś mi na steam ze "Jestes bachorem na zartach sie nie znasz" i zacząłeś mnie wyzywać  napisałeś również cos typu "Ciagle otwieram na eventach wiesz co sie liczy tylko eventy moze na Gfie zabijasz ale i tak jestes gównem" po czym mnie zablokowales czy tam usuneleś ze znaj.
    Pozdrawiam

Offline Patruk

• Użytkownik
    « Odpowiedź #66 dnia: Kwietnia 19, 2016, 15:03:09 »
    Yoshi ss'ami sie nie chwal bo moge wstawic moje gdzie mowileś ze mam "Autoblocka" po czym ciągle to pisałem czy chcesz autoblocka zeby cię sprowokować (i bait zadziałał <3)  i zacząłeś pisać mi na steam ze "Jestes bachorem na zartach sie nie znasz" i zacząłeś mnie wyzywać  napisałeś również cos typu "Ciagle otwieram na eventach wiesz co sie liczy tylko eventy moze na Gfie zabijasz ale i tak jestes gównem" po czym mnie zablokowales czy tam usuneleś ze znaj.
    Pozdrawiam
    Zaraził cię wirus 16pp

Offline IndiaN

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #67 dnia: Kwietnia 19, 2016, 15:04:21 »
    Zaraził cię wirus 16pp
    Wydaje mi się ze jestem zdrowy ;))

Offline IndiaN

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #68 dnia: Kwietnia 19, 2016, 15:07:35 »
    Yoshi przecież wczoraj tak ochoczo mnie wyzywałeś a teraz już stałeś się dobrym człowiekiem jak widzę i już nie chcesz mnie wyzywać od bachorów ;c??

Offline SuchaSzmata

• Użytkownik
    • Piwa: 27
    • If your profile picture is from an anime, your opi
    « Odpowiedź #69 dnia: Kwietnia 19, 2016, 15:14:15 »
    (click to show/hide)

Offline Baldwin

• Użytkownik
    • Piwa: 203
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #70 dnia: Kwietnia 19, 2016, 15:14:28 »
    Błagam nie zabijajcie pięknej dramy w zarodku.
    Siema, chłopaki. Cześć Patruk - To Ty próbowałeś trzy razy stworzyć na nowo 12pp, co nie ?
    Cześć ZayProMer, to Ty wysyłałeś mi cztery razy zaproszenie do znajomych na steam, po czym pisałeś do mnie, że chciałbyś zostać moim kolegą lecz ja odrzucałem Twoje zaloty ?

Fajna ekipa, pozdrawiam cieplutko.

https://youtu.be/WKfo9naU2Nw
    Uh, I'ma make sure they remember me
    'Cause I walk around with lot of enemies

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #71 dnia: Kwietnia 19, 2016, 15:15:40 »
    Możesz sobie pisać, co chcesz IvE, ale administracja/moderacja i tak będzie działać, tak jak uzna to za prawidłowe. Przypominam tylko, że takie "dyskusje" (trochę nadużywam tutaj tego słowa ..) są od zeszłego roku dozwolone w tematach klanów. Oczywiście jakiś moderator może uznać inaczej (nie czytam tego, co się tutaj dzieje, bo za szybko nowe posty się teraz pojawiają, więc coś mogłem pominąć) i wyczyścić ten temat. Pilnujcie tylko, żeby nie przekraczać granicy (nie wyzywamy, nie obrażamy, pilnujemy kultury języka etc ..). Dodam też, że mimo pozwolenia na taki syf, w dalszym ciągu obowiązuje regulamin w kwestii tego, jak się pisze posty. Niech to, co piszecie, będzie w ogóle możliwe do odczytania! Tak, przecinki naprawdę mają znaczenie. Nie mówię tutaj o grammar nazi, ale chociażby o najbardziej podstawowych regułach interpunkcji. Jak zaczniecie schodzić na kompletnie nieczytelny poziom, wtedy moderacja jak najbardziej może posty usuwać.

Wtrącę też swoje trzy grosze, jako osoba obserwująca to z boku, nie jako admin. To, co się tutaj maluje, to obraz nędzy i rozpaczy, bo inaczej nie można nazwać tego, w co zmieniła się polska scena NW. Odkąd zniknęły pułki, jak 4pp i 5pp, ludzie, którzy w tamtych pułkach byli pod butem ogarniętych oficerów (albo w ogóle jeszcze nie grali) teraz zakładają swoje pułki i dowodzą swoimi ludźmi. To jest jednak nie jedna i nie dwie klasy niżej od ludzi, którzy prowadzili wyżej wymienione klany. Kiedyś, gdy gracz Native wchodził pograć na NW, to widział często "sztywniaków", którzy z pasją organizują te swoje napoleońskie rekonstrukcje wirtualno-historyczne. Dzisiaj wchodzi się prosto do piaskownicy.
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Peterov

• Użytkownik
    • Piwa: 104
    • Die for the Emperor or die trying
    « Odpowiedź #72 dnia: Kwietnia 19, 2016, 15:18:34 »
    Już wiem, co będę dzieciom czytał na dobranoc. A tak na serio, czy wy serio chcecie się ośmieszyć? Jeśli tak, to świetnie wam to wychodzi 11/10

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    « Odpowiedź #73 dnia: Kwietnia 19, 2016, 15:19:44 »
    A w mojej opinii aktualne pułki i to się dzieję w tych wątkach to apoteoza walki młodego człowieka, walczącego i konkurującego ze sobą. Człowieka - który w końcu w coś wierzy i o coś walczy ! Jak wiadomo dzięki konkurencji i agresji - następuje rozwój. Rozwój to postęp czyli wzniesienie się na wyższy poziom. Dlatego dramo trwaj !

No i chleba i igrzyska dla plebsu !

Offline Patruk

• Użytkownik
    « Odpowiedź #74 dnia: Kwietnia 19, 2016, 15:22:19 »
    Siema, chłopaki. Cześć Patruk - To Ty próbowałeś trzy razy stworzyć na nowo 12pp, co nie ?
    Cześć ZayProMer, to Ty wysyłałeś mi cztery razy zaproszenie do znajomych na steam, po czym pisałeś do mnie, że chciałbyś zostać moim kolegą lecz ja odrzucałem Twoje zaloty ?

Fajna ekipa, pozdrawiam cieplutko.
    Cześć Baldwin