Witam,
Większa część z was mnie nie zna choć na Tawernie "koczuję" od 5 lat. Do niedawna nie udzielałem się na forum, ograniczałem się jedynie do czytania postów innych użytkowników, ale jak to zawsze bywa w życiu coś się zmieniło. Pokonałem samego siebie i zacząłem zakładać nowe wątki, rozmawiać z niektórymi ludźmi... jak można się domyślić jestem nieśmiały. To dosyć zabawne, wiecie dlaczego? Hm... może dlatego, że jestem już "starym" koniem, który przeżył 20 wiosen i niedługo opuszczę swoje rodzinne gniazdko wyruszając tym samym na podbój tego pięknego świata. Tutaj zatrzymam się na moment gdyż zapomniałem po raz kolejny o swoich manierach, wybaczcie. Na imię mam Maciek, pochodzę z Ciechanowa, ale od kilku lat mieszkam w Warszawie. Ukończyłem tutaj gimnazjum, liceum ogólnokształcące, a teraz jestem na drugim roku stosunków międzynarodowych na Akademii Obrony Narodowej. Jestem dość nudnym i aspołecznym facetem, moje hobby to: historia, piłka nożna, muzyka, poezja oraz wszelkie aspekty związane z militariami. Dodam również, że jestem ateistą, lubię być szczery i nie mam nic do ukrycia. Pochwaliłem się już, że jestem zaręczony? Nie? Jestem zaręczony! No dobra... koniec robienia z siebie pajaca przed innymi ludźmi, muszę być poważny. W końcu... właśnie, zapomniałem wspomnieć o jednej kwestii. Niedawno przypadł mi zaszczyt "kontrolowania" działu z modami do Warband'a, być może niektórzy kojarzą mój nick właśnie z tamtych okolic. Jestem nowy w tych sprawach, potrzebuję trochę wprawy, porad od bardziej doświadczonych osób. Jeśli jakaś miła dusza będzie mieć dla mnie jakąś wskazówkę, albo kilka gorzkich słów kreatywnej krytyki to... piszcie śmiało :)
To by było na tyle jeśli chodzi o mnie, w razie jakichkolwiek pytań, piszcie.
Pozdrawiam,
Gragon.
PS.
Z tego "miejsca" chciałbym podziękować osobom, które do tej pory pisali do mnie i doradzali, a raczej uczyli. Naprawdę bardzo wam dziękuję :)