Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Nations Cup 2016  (Przeczytany 21353 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    Odp: Nations Cup 2016
    « Odpowiedź #75 dnia: Stycznia 31, 2016, 22:43:05 »
    Liczę, że Prince zmontuje konkretny skrót po NC z udziałem polskiej repry, jak to miało miejsce w poprzednim roku.

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    « Odpowiedź #76 dnia: Lutego 01, 2016, 13:45:57 »
    Serwery NC znowu żałosne, klasyk od paru lat
    (click to show/hide)
    zdecydowanie pomogło to irlandczykom ugrać rundę, gość przez którego przeszła mi nachylona utrzymał potem flagę i zebrał 4 hity od sebka, padł po piątym ale już po czasie XD

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    « Odpowiedź #77 dnia: Lutego 01, 2016, 13:50:25 »
    Wiecie może, czy ten Posh z irlandzkiej drużyny, to przypadkiem nie jest ten sam Posh który grał w NW i prowadził 17e?
    « Ostatnia zmiana: Lutego 01, 2016, 14:26:19 wysłana przez Warder »

Offline Warhammer

• Użytkownik
    • Piwa: 52
    « Odpowiedź #78 dnia: Lutego 01, 2016, 14:28:35 »
    Ja nawet serwera znaleźć nie mogłem XDDD

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #79 dnia: Lutego 01, 2016, 14:51:57 »
    Wiecie może, czy ten Posh z irlandzkiej drużyny, to przypadkiem nie jest ten sam Posh który grał w NW i prowadził 17e?
    Tak, to ten Xd
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    « Odpowiedź #80 dnia: Lutego 01, 2016, 16:09:07 »
    Tak, to ten Xd

Czo ta Irlandia xD

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #81 dnia: Lutego 04, 2016, 17:09:07 »
    Watly się hemoroidów chyba nabawił bo znowu swoje bóle tyłka eksponuje publicznie :D
    (click to show/hide)

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    « Odpowiedź #82 dnia: Lutego 04, 2016, 17:19:46 »
    Beka max hahha

No ale jak dostają na treningu od repry, która ma w składzie jakiś złamasów z 5 rezerwy typu IvE to się nie ma co dziwić.

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #83 dnia: Lutego 04, 2016, 17:27:35 »
    Watly (ask Ceasar for scrim): the thing is: it technically wasn't against the rules, since the rules were poorly designed
    Watly (ask Ceasar for scrim): but when they wanted to change it, both Polish admins refused to since they "would have lost to BeNe if that loophole wasn't there"

Dobrze wiedzieć, że któryś z adminów z AE przekazuje jakiemuś Watly'emu nasze dyskusje na zamkniętym forum adminów, a ten potem mówi to na prawo i lewo xD

Tak odnośnie tego fragmentu, chyba warto w takim razie opublikować o co dokładnie chodzi, skoro zadufane w sobie pszczółki nie mają z tym problemu. Na podstawie zeszłorocznego finału, postanowiono dodać możliwość wymuszenia startu gry bez względu na sytuację, jak problem z serwerami, przez adminów, sędziów i ... kapitanów grających drużyn. Zaprotestowałem przeciwko temu ostatniemu, dodatkowo Harman próbował wyjaśnić im, że wschodnie nacje mają pod górkę z obecnymi serwerami, ale nie dotarło niestety. Co tam, że dzięki temu kapitanowie drużyn mogą wymuszać start i przeważać w ten sposób wynik finału mistrzostw świata - ważne, żeby koledzy z AE mogli wygrać turniej za wszelką cenę. Choćby mieli sobie przyznać walkowera, jak to zrobili w pierwszym ECS, czy poprzez kapitana wymusić start meczu, gdy jedna z drużyn ma problem, który wywołuje sam serwer.
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #84 dnia: Lutego 04, 2016, 17:31:37 »
    Żenada. I tak znowu dostaną baty i się skończy :D
    Chociaż BeNe w tym roku to chyba do półfinału nawet nie dojdzie jak nawet Barbarian ich wczoraj jechał

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    « Odpowiedź #85 dnia: Lutego 04, 2016, 17:41:01 »
    Jeśli się nic nie wydarzy dziwnego, to o ile BeNe wygra z Francją i wygra grupę to dostanie po dupie już w ćwierćfinale od Rusków. BeNe ma 3 graczy na wyższym poziomie, reszta to jakieś przeciętniaki z mocno zawyżonym ego, którzy myślą, że jak rok temu wygrali po błędach Turcji w półfinale i awansowali do finału, to teraz z miejsca są faworytami co najmniej do finału XD Analogicznie rozumując to Polska powinna co najmniej wygrać NC, a reszta teamów walczy tylko o to by dostac bęcki od dwóch wyżej wymienionych drużyn w półfinałach. Plus z tego co widze, to Megamen nie zaszczyci fanów swoją obecnością w NC 16 :(((
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline PriNce17

• Użytkownik
    • Piwa: 74
    • "Każdy szermierz dupa, kiedy wrogów kupa."
    « Odpowiedź #86 dnia: Lutego 04, 2016, 18:49:04 »
    Watly się hemoroidów chyba nabawił bo znowu swoje bóle tyłka eksponuje publicznie :D
    (click to show/hide)

Mnie nie usunął

(click to show/hide)

Offline Rome

• Użytkownik
    • Piwa: 214
    « Odpowiedź #87 dnia: Lutego 04, 2016, 20:22:33 »
    Mnie też nie. :c
    DANCE OR GET BANNED

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    « Odpowiedź #88 dnia: Lutego 08, 2016, 10:38:07 »
    Po oddaniu walkowera przez Hiszpanię, przed naszymi rysuje się ciekawa sytuacja.

Po pierwsze mamy zapewniony awans do dalszej części rozgrywek.

Po drugie niezależnie od wyniku z UK zmierzymy się z kimś z grupy B. Na pewno przejdzie dalej Finlandia (no chyba, że jakimś cudem przegrają z Austrią) o drugiem miejsce zawalczy Turcja i Ameryka. Tutaj wynik szerze mówiąc może być każdy.

Trafimy więc albo na Finlandię, która jest nieobliczalna. Turcję lub Amerykę. Najbardziej niewygodny przeciwnik to oczywiście Ameryka. Po porażce Turcji z Finami a remisie NA z Finami, to NA jest faworytami. Wychodzi na to, że jeśli wygramy z UK to raczej  trafimy na NA, jeśli przegramy to raczej na pewno trafimy na Finów. I tak źle i tak niedobrze. Ciekawa sytuacja, najlepiej by było nie trafić na NA.

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #89 dnia: Lutego 08, 2016, 11:11:33 »
    Turcja nie była w tym roku solidna i finowie ich zaskoczyli w czym mocno pomógł czynnik nowej mapy. Myślę że jakby mecz miał miejsce drugi raz to Turcy by wygrali.
    Dlatego lepiej trafić na Finlandię albo TR niż USA - kiepski team z dużą przewagą przez home-away system. Granie połowy meczu na pingach powyzej 120 to katorga. Mam nadzieję że USA straci szanse na awans po karach za czity Arysa :D