Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Nations Cup 2016  (Przeczytany 21316 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    Odp: Nations Cup 2016
    « Odpowiedź #15 dnia: Listopada 08, 2015, 17:20:07 »
    Idź szerzyć swój kapitalizm gdzie indziej IvE xD

Ja ci po prostu normalnie odpowiedziałem, nie zgadzając się z twoją opinią. To ty jesteś spięty, skoro od razu zaczynasz się naburmuszać i dawać wstawki, typu jaki to ty jesteś niesamowity z tym, że nie zostałeś kapitanem w 2013 xD Nie pierwszy raz to wstawiasz i zachowujesz się, tak jakbyś wypromował Harmana i odpowiadał za sukcesy jego trzech reprezentacji.
    Nabierz w końcu dystansu do swojego zdania, bo wszędzie, gdzie się wypowiadasz (czy to polityka, czy scena moda Deluge, czy nawet reprezentacja w Nations Cup na warband) zdaje ci się, że twoja opinia jest niepodważalna i tylko ty masz rację. A potem jak ktoś się nie zgodzi, to się boczysz i piętnujesz (typu "jesteś spięty" albo "taka to już jest pokrętna logika wyborców PiS").

Jak pisałem zgłosić może się każdy (dlatego temat powstał tak wcześnie żeby wszystko ogarnąć) ale muszą zrobić to sami i wyrazić chęć do gry. Powiedz im jak chcesz Ive że są zapisy i co trzeba zrobić jeżeli chcą grac ale raczej zgłaszanie ich bez ich wiedzy lub namawianie nie jest dobrym pomysłem.
    Dokładnie tak. Jest w tym roku i tak dużo kandydatów, wiec nikogo nie można namawiać do udziału. Jak ktoś nie chce, to nie. Przymuszanie kogoś do gry najczęściej kończy się klapą.

Pozdrawiam :D
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #16 dnia: Listopada 08, 2015, 17:52:10 »
    Ja wypromowałem Harmana? Przecież ja nawet w żadnym meczu chyba nie grałem. To, że przekazałem kapitana to tylko fakt mojego mądrego posunięcia nic poza tym. Wszelkie zasługi są dla tych co grali i niego. Ja sobie odnotowałem tylko, posunięcie w moich notateczkach. To nie znaczy, że jestem jakiś oh ah. Phi. jestem ostatnią osoba, która mogła by się chełbić sukcesami w NC w żadnej praktycznie nic nie pokazałem może poza skutecznym zabijaniu Chanatu na meczu z Ruskimi w 2010 na zrujnowanym frocie XD Jednak to nie jest istotne a do hombre napiszę.

Offline Krzyżak

• Użytkownik
    • Piwa: 19
    « Odpowiedź #17 dnia: Listopada 10, 2015, 17:51:31 »
    zglaszam sie

Offline Blast

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #18 dnia: Listopada 10, 2015, 22:28:35 »
    zglaszam sie

Polecam tego zawodnika.
     Nastroje w tym temacie panują jakby to były przygotowania do finału Ligi Mistrzów ^^
    Powodzenia w NC, niechaj następny odbędzie się na Bannerlordzie :C

Offline gorNN

• Użytkownik
    • Piwa: 42
    « Odpowiedź #19 dnia: Listopada 13, 2015, 14:59:19 »
    Oj Patryk co byśmy bez Ciebie zrobili cudotwórco !

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #20 dnia: Grudnia 03, 2015, 19:13:37 »
    https://forums.taleworlds.com/index.php/topic,342847.0.html

Został ogłoszony Nations Cup 2016. W roli głównego organizatora mała niespodzianka.
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Baldwin

• Użytkownik
    • Piwa: 203
    « Odpowiedź #21 dnia: Grudnia 03, 2015, 21:19:59 »
    No, dobrze Dykciu, dawaj dawaj.
    https://youtu.be/WKfo9naU2Nw
    Uh, I'ma make sure they remember me
    'Cause I walk around with lot of enemies

Offline Rome

• Użytkownik
    • Piwa: 214
    « Odpowiedź #22 dnia: Grudnia 03, 2015, 21:25:48 »
    Czemu niespodzianka?
    DANCE OR GET BANNED

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #23 dnia: Grudnia 03, 2015, 21:32:59 »
    No, dobrze Dykciu, dawaj dawaj.
    Hm?

Czemu niespodzianka?
    Bo miał być Deacon oraz ogłaszał się jeszcze BlackTide. A sam Lust od dobrych paru lat nie organizował turniejów.
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Bojar

• Użytkownik
    • Piwa: 354
    • A proper wife should be as obedient as slave
    « Odpowiedź #24 dnia: Grudnia 03, 2015, 22:17:46 »
    Może Lust nie był osobą na tym "stanowisku", której się ludzie spodziewali, ale powinien sobie bez problemów poradzić (zwłaszcza mając pomoc takich zasłużonych adminów :P)

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #25 dnia: Grudnia 03, 2015, 22:39:37 »
    Może Lust nie był osobą na tym "stanowisku", której się ludzie spodziewali, ale powinien sobie bez problemów poradzić (zwłaszcza mając pomoc takich zasłużonych adminów :P)

Źle mnie zrozumiałeś. Jest to jak najbardziej pozytywna niespodzianka, ale swój ostatni turniej zorganizował w 2012, dlatego nikt się nie spodziewał raczej, że do tego powróci po ponad 3 latach.
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #26 dnia: Grudnia 03, 2015, 23:03:53 »
    Mnie to akurat nie zaskoczyło, ponieważ chwalił się tym 2 dni temu na swojej tablicy na facebooku. A tak się składa, że z Frankiem mam się w znajomych i aktywnie śledzę jego aktywność na tym portalu społecznościowym.

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    « Odpowiedź #27 dnia: Grudnia 04, 2015, 15:05:15 »
    Będzie drama. Blacktide niedługo też robi temat NC ze swoim admin teamem. Dwa Nations Cup na raz się nie będą raczej toczyć więc ktoś będzie musiał ustąpić.

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    « Odpowiedź #28 dnia: Grudnia 04, 2015, 15:12:03 »
    Ja uważam, że powinni dojść do porozumienia przed i nie zaczynać wątków jeszcze przed ustaleniem ze wszystkimi. Jeśli rok temu Blacktide i spółka organizowała NC 2015, to chyba naturalną rzeczą jest to, by dowiedzieć się, czy on zamierza to prowadzić w tym roku, szukać pomocy itd. To tak jakby WNL w następnym roku zorganizowałbym ja, ponieważ nie mogłem dogadać się z Deaconem co do turnieju, więc postanowiłem zrobić to sobie sam, wraz z moimi współpracownikami. W takim razie ja uważam, że to Blacktide powinien ogłosić oficjalnie czy chce się zajmować tym w tym roku, czy też wyznaczyć nową osobę które chce nim być. Taka naturalna ciągłość organizacji.
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    « Odpowiedź #29 dnia: Grudnia 04, 2015, 15:17:24 »
    Blacktide chciał ale go unikano. Na dzień przed wrzuceniem wątku Deacon mu powiedział że "przedyskutują sprawę". Potem powstał temat i go zlali.