Oj naturalnie!
Fragmentu Armagedonu wymiatają! Oczywiście, że z Lambadą przerysowałem i naturalnie Terminator to jest dobry film. Samą parodię Terminatora znam już pamięć - genialne!
Dowcip leży w tym, żeby to w czymś słabym znaleźć coś dobrego, no inaczej nie ma w tym nic ciekawego.
Można w tym pokazać masę dziwacznych wyjątków, myślę że filmy katastroficzne po prostu są kręcone właśnie dla tych scen, dlatego nie przypadkowo fajnie się je ogląda. Inna bajka to ktoś taki jak Russ Meyers, który stworzył cykl genialnych filmów dokumentalnych z II wojny, a potem wziął się za kręcenie właśnie filmów, który miały tylko jeden atut. Ale za to duży i wystarczający dla jego kariery.

On sam stał się natchnieniem dla kolejnych twórców bo w tym wszystkim czuło się charakter, co stworzyło całą szkołę kinematografii kręconej przez byłych wojskowych, z tak pięknymi tytułami w swoim dorobku jak np. "Bitwa ponad gwiazdami", również z atutami.

Jednak dla mnie najważniejsza jest celność w wyłapywaniu pewnych zjawisk.
To o co mi chodziło najlepiej widać tutaj, Agis.
Tu też przecież czekasz, na TEN moment!
Tu jest wszystko co sam mógłbym powiedzieć! W zasadzie to teraz mógłbym już tylko opowiadać o tym, co powiedział Beavis!
Mój zachwyt nad tą postacią w końcu doczekał się należnej mu oprawy, dziś mogłem pokazać światu co na prawdę rozrywa moje wnętrze! Stąd nowy avek i możliwość pokazania pracy, która przekracza ograniczenia formy.