Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Pomoc z damą!  (Przeczytany 2498 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Krwawy94

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    Pomoc z damą!
    « dnia: Października 09, 2015, 18:36:17 »
    Zabiegałem o damę (Lady ALfrun) kiedy jeszcze raczkowałem miałem około 30+ relacji z nią wygrałem dwa pojedynki o nią, ale nadal nie posiadałem dworu więc nie mogłem jej zabrać a cały czas gadała że brat jej nie pozwoli Logarsson. Zrobiłem królestwo swoje i dostałem misję by ją odwiedzić w innym królestwie ale miałem z nim wojne więc jej nie odwiedziłem. Gdy wojna się skończyła już niemam z nią konkurów piszę że jest gotów mnie wspierać brat dał błogosławieństwo i to tyle nie mogę jej spotkać choć teraz jest w moim królestwie a jak jakimś cudem ją spotykam to niema nowych dialogów. Da się jakoś to naprawić lub zresetować? Jbc zwykły m&b warband bez modów.

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    Odp: Pomoc z damą!
    « Odpowiedź #1 dnia: Października 09, 2015, 22:11:55 »
    Wybrałeś lady Alfrun ? Radzę zmienić wybór. Też do niej kiedyś startowałem w tej grze, nawet udało mi się po wygraniu dla niej turnieju umówić się z nią z Sargoth, w kuźni koło karczmy. Ja otwieram drzwi, a tam dwie postacie. Okazało się, że lady Alfrun ściska się i całuje z królem Ragnarem. Lepiej zmień ten wybór na Lady Glunde. Ona przynajmniej jest lojalna.

Offline Krwawy94

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Października 09, 2015, 22:46:08 »
    Wbijam w to co ona tam robi wkurza mnie to że straciłem wgl możliwość jej spotkania a tak poza tym to ragnara i nordów juz rozwaliłem. I sądzę że to chyba losowo jest kto lojalny lub nie.

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Października 09, 2015, 22:53:33 »
    Nie wiem, bo kolega miał kiedyś tak, że widział jak Lezalit (nie zwerbowany do jego armii) ściskał się i całował się z Lady Alfrun. Ona jest chyba takim NPC, ktoremu przypisany jest brak lojalności i rozpusta.

Offline Krwawy94

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Października 09, 2015, 23:02:03 »
    Może ale ja chcę się dowiedzieć czemu on jest gotowa mnie wspierać a nie mogę jej spotkać prawie, mówią że jest w zamku brata idę tam a jej niema choć wcześniej była a jak ją spotkam na uczcie to tylko mogę się jej spytać o kogoś. Chce ją na żonę bo ma blond włosy i jakoś normalnie wygląda a nie jak małpa jakaś.  -.-

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Października 09, 2015, 23:12:11 »
    Zadam Ci proste pytanie - chcesz ją za żonę z miłości, czy chcesz zamoczyć tylko przed pójściem na wojnę z np. Rhodokami ?

Ja na Twoim miejscu szukałbym lojalnej lady, która będzie Cie wspierać, będzie Twoim najwierniejszym lordem. Pamiętaj, że wrogów należy trzymać blisko, ale nie może nim być Twoja lady. Dlatego zrezygnuj z niej, tylko dlatego, że jest miss Calradii. Jeśli Twoja sytuacja będzie się komplikować, ona ucieknie do innej nacji i stracisz wszystko - denary, królestwo i miłość. A uwierz, że wtedy jedyne co Ci pozostanie to słuchać pieśni trubadurów o władcy, który miał wszystko i w ułamku sekundy stracił wszystko przez ślepą miłość z Lady Alfrun. Przemyśl moje słowa.

Offline Krwawy94

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Października 10, 2015, 00:36:55 »
    Mam całość khanatu nordów sułtanatu, połowę vaegirów i przeciwko skłóconych między sobą rhodoków i swadie więc chciałem ją na żone bo raczej nic konkretnego się nie stanie. Chce po prostu ją ale nie mogę coś się chyba popsuło.

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Października 10, 2015, 00:40:30 »
    Hmm możliwe. A jak wciskasz alt +f4 podczas gry co Ci się pojawia ?

Offline Krwawy94

• Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Października 10, 2015, 01:25:43 »
    Wyłącza mi się gra jak klikam alt+f4, możliwe jest to że przez te zwlekanie jej odwiedzin przez wojnę dała se siana i po prostu nie chce już mnie? Dało by się jakoś to zresetować w plikach lub komendą?

Offline Bojar

• Użytkownik
    • Piwa: 354
    • A proper wife should be as obedient as slave
    « Odpowiedź #9 dnia: Października 10, 2015, 02:21:23 »
    Chcesz zresetowac kobietę komenda...? Ach marzycielu, nie jesteś pierwszym ani pewnie ostatnim, który poszukuje odpowiedzi na to pytanie :) Ale propozycja kamilo jest chyba najlepsza znajdź sobie inną...

Offline Krwawy94

• Użytkownik
    « Odpowiedź #10 dnia: Października 10, 2015, 03:09:23 »
    Chodziło mi o to że w skyrimie takie cuda się robiło myślałem że tu też się da, to która najlepsza na żonę i w miarę wygląda żebym nie wymiotował za każdym razem jak ją widzę?