Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [DC] Deluge Cup 2015 - Zapisy trwają do 18 października.  (Przeczytany 5432 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    [DC] Deluge Cup 2015 - Zapisy trwają do 18 października.
    « dnia: Września 23, 2015, 11:24:57 »
    [DC] Deluge Cup 2015

Zapisy

Zasady turnieju (Proszę zapoznać się przed zapisem) :
    (click to show/hide)

Uprasza się o pisanie w temacie tylko postów zawierających zgłoszenie danego klanu/grupy. Wszelkie inne posty będą usuwane. Pytania proszę zadawać w wątku dyskusji.

Wzór (Do skopiowania)

[b]Nazwa klanu:[/b]
    [b]Skrót klanowy (TAG):[/b]
    [b]Banner :[/b] (obrazek lub w formie linku)
    [b]Kontakt do przedstawicieli (steam, nazwa konta na tawernie):[/b]

Przykład:

(click to show/hide)

Zapisy trwają do 18 października 2015

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Moderator
    • Użytkownik
    Odp: [DC] Deluge Cup 2015 - Zapisy trwają do 18 października.
    « Odpowiedź #1 dnia: Września 23, 2015, 11:34:38 »
    Nazwa klanu: Masoni
    Skrót klanowy (TAG): zwany_Masonem
    Banner : (obrazek lub w formie linku)
    (click to show/hide)
    Kontakt do przedstawicieli (steam, nazwa konta na tawernie): steam: ivedron tawerna: ^IvE
    Lista graczy z opcjonalną listą id:
    (click to show/hide)

Offline Czeremis

• Użytkownik
    • Piwa: 81
    « Odpowiedź #2 dnia: Września 23, 2015, 12:35:34 »
    Nazwa klanu: Hakkapeliter
    Skrót klanowy (TAG): Hakkapelit_
    Banner : (obrazek lub w formie linku)
    (click to show/hide)
    Kontakt do przedstawicieli (steam, nazwa konta na tawernie):
    (click to show/hide)
    Vid Breitenfeld vi togo Pappenheim i vår famn;
    vi skrefvo på Kronenbergs brynja vårt namn;
    vi svedde grått skägg för Tilly vid Lech;
    vi blödde med kungsblod vid Lützens häck.  

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Października 19, 2015, 17:33:25 »
    Z powodu braku zainteresowania Pucharem. Uważam go za nieważny i się on nie odbędzie. Komentować chyba nie trzeba. Po prostu klany widocznie nie są zainteresowane turniejem. Mam nadzieję jednak, że zorganizują one Ligę w której z chęcią wezmę udział. W razie chęci zalecam zgłaszać się do Dyktatora on zapewni dział i pomoc, ja oferuje zaś serwer.

To tyle, dziękuje ludziom co okazali zainteresowanie.

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    « Odpowiedź #4 dnia: Października 19, 2015, 17:38:17 »
    Ogólnie to zapisy były opóźnione o około 3 lata i tak jak mówiłem, ten mod przypomina w tej chwili zombie, półmartwy jeśli chodzi o społeczność, ale daje wywija palcem i próbuje się ruszać. RIP
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Października 19, 2015, 17:57:20 »
    No cóż klany były gotowe i grały. Czemu ostatecznie się nie zapisały? To już nie jest pytanie do mnie :d

Offline Rivet

• Użytkownik
    • Piwa: 128
    • Terror belli, decus pacis
    « Odpowiedź #6 dnia: Października 19, 2015, 18:06:47 »
    https://www.youtube.com/watch?v=-i6rFjNQUwE

No cóż klany były gotowe i grały. Czemu ostatecznie się nie zapisały? To już nie jest pytanie do mnie :d

to tak jak byś zapytał czemu małe dzieci nie chcą bawić się z małym murzynkiem w piaskownicy

Ogólnie to zapisy były opóźnione o około 3 lata i tak jak mówiłem, ten mod przypomina w tej chwili zombie, półmartwy jeśli chodzi o społeczność, ale daje wywija palcem i próbuje się ruszać. RIP

Rivet uczy, Rivet bawi. Jeśli masz pytania odnośnie Epoki Napoleońskiej wal do Riveta

Offline Czeremis

• Użytkownik
    • Piwa: 81
    « Odpowiedź #7 dnia: Października 19, 2015, 21:06:56 »
    to tak jak byś zapytał czemu małe dzieci nie chcą bawić się z małym murzynkiem w piaskownicy

to tak jakby ktoś próbował odwrócić uwagę od faktu że jego klan umarł i przyczynił się tym samym do niewypału turnieju...

Cokolwiek by można powiedzieć o początkowych spinach i wątpliwościach co do sensu tego pucharu i jego zasad, doszliśmy w końcu do porozumienia z liderami klanów, sam z każdym gadałem i przedstawiłem formę kompromisu którą wszyscy zaakceptowali i zapowiedzieli że się zapiszą. A tego nie zrobili, bynajmniej nie z winy organizatorów.
    Więc niech nikt nie wciska kitu że normalnie by się zapisali gdyby były lepsze zasady.
    Tacy niby wszyscy weterani moda chętni na granie i pokazywanie kto tu rządzi, na epickie batalie słowne i filmikowe, a jak przychodzi co do czego to "nie ma ludzi".
    No to trudno, nie będzie, ja się za to nie będę brać, tak z góry uprzedzam.
    Vid Breitenfeld vi togo Pappenheim i vår famn;
    vi skrefvo på Kronenbergs brynja vårt namn;
    vi svedde grått skägg för Tilly vid Lech;
    vi blödde med kungsblod vid Lützens häck.  

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Października 19, 2015, 21:30:02 »
    No niestety taka smutna prawda. Scena Deluga przez cały czas się odgrażała a na koniec po prostu olała sprawę. Nie jest to jednak czas na wyciąganie brudów.

Ja tylko chciałem osobiście podziękować Czeremisowi i Hakapelitom za górę dobrych chęci i współpracę. Moglibyśmy też jednak rozegrać jeden mecz ale to by chyba nie miało sensu i była by to gra o pietruszkę.

Mnie tylko jedno dziwi jak to możliwe, że klany grały w tym czasie mecze między sobą ale do turnieju się nie zapisały. Nie jest to jednak mój problem. Ja za swojej strony dotrzymałem słowa, które dałem, że podejmę się próby zorganizowania turnieju. Dobrze, że ostatecznie zdecydowałem się na turniej testowy bo docelowo miała być to kampanai rozgrywana na mapie. Jednak jeśli nie ma bazy graczy nawet na turniej to nie ma czego nawet zaczynać :P

Offline Rivet

• Użytkownik
    « Odpowiedź #9 dnia: Października 19, 2015, 21:46:13 »
    to tak jakby ktoś próbował odwrócić uwagę od faktu że jego klan umarł i przyczynił się tym samym do niewypału turnieju...

Rivet uczy, Rivet bawi. Jeśli masz pytania odnośnie Epoki Napoleońskiej wal do Riveta

Offline Filcefix

• Użytkownik
    • Piwa: 148
    • Średniowiecze, zabawy tarczą i mieczem.
    « Odpowiedź #10 dnia: Października 19, 2015, 21:48:14 »
     Nie ma turnieju Delunge? Gunwo :( A niby tyle klanów jeszcze gra, a zapisać się ni ma komu, omygy -.-

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #11 dnia: Października 19, 2015, 22:00:18 »
    Twój lider pisał co innego. Wiesz lepiej niż lider? A czemu ChW się ostatecznie nie zapisało to już nie pytanie do mnie.

Mi tam na rękę, że turniej się nie odbędzie. To chyba mi się nie powinno chcieć skoro mam zgraję nieprzyjaznych osób przeciwko sobie. Nie płaczę jednak bo mam ciekawsze rzeczy do roboty. Szkoda mi tylko sceny. A powodów nie było aby się nie zapisać bo mapy i zasady zostały praktycznie nie ruszone.

No ale jak tak bardzo nie lubisz murzynka Rivet to ja tam podtrzymuje propozycje. Zróbcie swoją ligę, serwery i forum dostaniecie :D Wykażcie się czymś innym niż tylko krytykowaniem i hejtowaniem. Droga wolna. Tylko pamiętajcie, że Masoni się zapiszą no i zasady też nam na rękę bo lubimy kampić. Nie musimy być nawet w radzie ligy dostosujemy się do Was całkowicie ^^

No chyba, że te plotki, że po prostu niektóre klany przestraszyły się kompromitacji były prawdziwe. No ale nie chcę mi się wierzyć, że Iwo i Saddam by ulegli takim głosom. Swoją drogą bardzo chciałbym zobaczyć ich deklarację czemu się nie zapisali. Iwo był w administracji i sam nakręcał się na turniej a Saddam sam deklarował chęć uczestnictwa. Cóż.. dziwy, dziwy. No ale to już historia.

Jak Wam nie pasuję moja osoba, zawsze możecie zrobić swoje klocki. Byle by tylko to się na scenie nie odbiło :P

Offline Filcefix

• Użytkownik
    • Piwa: 148
    • Średniowiecze, zabawy tarczą i mieczem.
    « Odpowiedź #12 dnia: Października 19, 2015, 22:06:21 »
     Uważaj bo już oni cokolwiek zrobią, nawet temat nie powstanie. Zawsze zaczyna się na ,,to zrobimy własny turniej,, a kończy na niczym xD

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #13 dnia: Października 19, 2015, 22:10:41 »
    Wiesz, byłbym w stanie z trudem uwierzyć, że niektóre kręgi były by w stanie się nie zapisać aby zrobić po prostu na złość (chociaż to irracjonalne bo to ich mod, to oni lepiej grają i w ogóle wtf?!) No ale przecież klanami kierują Iwo i Saddam a to są poważne i normalne chłopaki to serio by na taką dziecinadę przyzwolili?

Jeśli to jest w ogóle możliwe to nawet lepiej, że ten turniej się nie odbył.

Offline Rivet

• Użytkownik
    « Odpowiedź #14 dnia: Października 19, 2015, 22:13:41 »
    Ive turlaj dropsa do Betlejem "tawerniany celebryto". Zbłaźniłeś się z tym turniejem. Beka z ciebie i z twoich kolegów hahaha . Pozdro600! https://youtu.be/U5eE4BRk2q0?t=19m41s