To bylo tylko moje zdanie. I tak mam zawsze racje to nie musze nic udowadniac xd
Nie IvE, tu nie chodzi o wyrażanie zdania. Ty próbujesz znowu jakieś dramy i spiny nakręcać, by potem samemu paść jej ofiarą, gdy się obrazisz na wszystkich dookoła, którzy nie podzielają twoich poglądów. Dlatego też prosiłem, byś się tutaj nie wypowiadał, bo naprawdę nie potrzeba w tym temacie jaśnie oświeconych proroków, którzy poznali jedyne prawdziwe tajniki dotyczące wszystkiego na tym świecie. I dalej nie wiem, co miał znaczyć docinek "tonący brzytwy się chwyta", bo kompletnie nie pasuje do kontekstu, a zabrzmiało tylko, jakbyś miał z tyłu ból o coś, choć sam nie wiem o co.
DLA ZAINTERESOWANYCH:Najlepiej by było, gdybyście podrzucili temat w swoich klanach. Jeżeli znajdzie się
łącznie (nie tylko z jednej drużyny) co najmniej te 10 osób, to wtedy chętnie wyjaśnię dokładniej, jak wygląda taki WNL (dodam tylko na wstępie, że potrwa 7 tygodni ligi + 3 tygodnie fazy pucharowej, bo wiem, że dla wielu czas jest istotną kwestią). A jeśli nie będzie kompletnie zainteresowania, to też miło by było, gdybyście dali tutaj znać, żebym wiedział, że sprawa zamknięta. Nic nie szkodzi w takim wypadku, żadnej presji nie ma. Ważne, by się to odbylo tylko wtedy, gdy naprawdę znajdzie się grupka osób, które chciałyby w takim czymś pograć, ale nie mają swoich teamów na Native.