Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Ciekawe bugi ułatwiające i utrudniające gre  (Przeczytany 2290 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Rycerz woku

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Ciekawe bugi ułatwiające i utrudniające gre
    « dnia: Września 10, 2015, 19:54:00 »
    1.Kiedy weżmie się nagrode za eskorte karawany i otrzyma się w mieście eskorte innej można zaatakować bez żadnych konsekwencji poprzednią.
    2.W trakcie misji z aresztowaniem szpiega i mocodawcy zawsze można zwerbować tego pierwszego(ma niesamowite statystki choć niema broni),lub zdobyć ,,płaszcz pielgrzyma,, jeśli go zabijemy(to jedyna metoda pozyskiwania)
    3.Tarcze odbijają kule nawet jeśli mamy ją na plecach pod warunkiem że kula trafi w sam środek
    4.Jeśli buntownicy  zaatakują  nas zaraz po wyjściu z miasta będziemy mogli bronić się na murach z miejskim garnizonem( taki przypadek miałem 2 razy)
    Nie widziałem takiego tematu dotyczącego OiM.Jeśli go nie zauwarzyłem to prosze o informacje,wtedy go przeniose.
    Znacie więcej takich ,,Kwiatków,,?

Offline Pablo1989

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Ciekawe bugi ułatwiające i utrudniające gre
    « Odpowiedź #1 dnia: Września 15, 2015, 00:56:56 »
    Właśnie godzinę temu miałem dziwnego buga.

Otóż Jestem wasalem dla naszych(Rzeczpospolita) i tak nasi oblegają zamek będący w władaniu Szwedów, tak czekam na oblężenie, gdy nagle mnie atakują armie Kozaków co też oblegali nieco dalej zamek co był w władaniu Rzeczpospolitej, no to walka nieco się przedłuża i po jej zakończeniu stało się TO!

"Pojmałem mojego Króla Kazimierza :) a uratowałem jakiegoś lorda Kozaków" a powinno być na odwrót
    Ogólnie :D szkoda mi wypuszczać Kazia bo tak odbijałem od kozaków Kraków a on mi go nie przyznał.

A tak po rozmowie kogoś z naszych gdzie on się teraz znajduje oni mówią że jest w rękach wroga, Tyle :P nikt z moich nie widzi we mnie wroga.
    I'm too fast.  No?  Then why's your leg on the ground
    "Rekrutacja do Legionów Polskich OTWARTA"
    Pisać pod nr gg w tej sprawie 7245052