Wiem że admini nie mają na to czasu, ale przydałoby sie małe odnowienie forum, chodzi mi o to że forum jest tylko o grze M&B a w całym forum widze tylko 4 konkretne działy o M&B (Rozmowy o M&B, Pomocy!!!, Screeny i Mody) a reszta zupełnie nie dotyczy M&B, oczywiście nie sugeruje że należy je usunąć (nic z tych rzeczy) tylko powinny (moim zdaniem) powstac nowe działy, a dział np "Rozmowy o M&B" powinien się podzielić na kilka mniejszych działów min: Informacje dla poczatkujących (miejsce gdzie umieszczamy wskazówki dla n00bów, w dziale o pomocy nie ma nic takiego, są tylko zadawane pytania i nic ponadto)
Dział Mody powinien sie rozszerzyć o tyle że powinny być w jednym miejscu dobre opisy modów, a w drugim nowości o modach itd, tak żeby wszystkiego nie mieszać.
Dział "Powitania" jest zupełnie nie potrzebny a "Ogłoszenia" i "Nowości" dałoby sie scisnąc w jeden dział.
Mógły powstać dział "Movie" który mógłby być połączony ze "Sceenami" i inne potrzebne działy których tu niestety brakuje.
Wiem że mój pomysł może sie wydać Wam (Adminom) nie wykonalny, ale przynajmniej można by było zacząć pierwszy krok...
Jestem tutaj nowy i z poczatku miałem duży problem z odnalezieniem potrzebnych mi informacji na forum, dopiero po odkryciu i przeczytaniu wiekszości forum wiem co i jak. Myśle że takie odnowienie było by bardzo przydatne i uprzyjemniłoby to przeglądanie forum, piszcie co o tym sądzicie. Jeżeli potrzebujecie jakiejkolwiek pomocy w odnawianiu forum chętnie napisze potrzebne do tego opisy.
Pozdrawiam
Morttis