Może niektóre argumenty i kandydatury mogą wydać się dość kontrowersyjne, ale myślę, że każdy się ze mną zgodzi.
Bartek- odwalił ostatnio kawał dobrej roboty. Nie wiem czy trzeba to jeszcze jakoś argumentować. W modzie znajdują się dziesiątki nowych modeli ubrań, zbroi, broni. A dużą część z tego wprowadzał w czasie kiedy urodził mu się syn (jeszcze raz gratulacje!). Z wywiadu środowiskowego mogę wnioskować, że tylko "brak wideł" może mu zaszkodzić.
Zbaraski- kiedy innym się nie chciało pojawił się on. W zasadzie pierwszoplanowa postać Deluga w ostatnim czasie. Gdyby nie on Deluge zostałby zapomniany przez wiele osób, szczególnie jeśli chodzi o zagranicę. Prowadził przez chwilę najlepszy klan na scenie. Możliwe, że dlatego bo inne "dały sobie na wstrzymanie".
Mudin i Bambo- na początek wyjaśnienie, dlaczego jako jedna kandydatura. Obaj po równo zasłużyli na wyróżnienie. Jeśli jeden miałby wygrać to lepiej żeby nie wygrał żaden. Są to bracia, których udział w liczbie map w tej chwili wynosi spokojnie ponad 50%. Aktywni od zawsze na scenie, nawet kiedy serwery świeciły pustkami można było ich spotkać. Pomimo tego, że mają ogromny wkład w modyfikację, dużo osób może ich nie kojarzyć jako mapmakerów. Są bardzo skromni. A może po prostu czarni tak mają?
Edti/ Prosiłbym zgłaszać Mudina i Bambo jako jedną kandydaturę. Myślę, że w tym przypadku organizatorzy plebiscytu zrozumieją dlaczego właśnie tak a nie inaczej.