Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Euro 2016  (Przeczytany 31409 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Euro 2016
    « Odpowiedź #240 dnia: Czerwca 28, 2016, 09:33:42 »
    Natknąłem się na ciekawy komentarz o Miliku to go zacytuję:

Arek Milik Ma 22 lata i 4 miesiące, w tym wieku Lewandowski dopiero przeszedł do BVB i szybko okazał się tam idealnym obiektem żartów, bo nic mu nie wychodziło, w tym wieku Żurawski miał kilka bramek w Ekstraklasie, a Frankowski 4 we wszystkich rozgrywkach, natomiast Milik: 11 goli w Ekstraklasie, 2 gole w Bundeslidze, 32 gole w Eredivisie, 65 bramek łącznie w klubach w których grał, 10 bramek w reprezentacji młodzieżowej, 11 bramek w reprezentacji seniorskiej, Król Asyst Eliminacji Euro z siedmioma na koncie Na obecnych mistrzostwach: Gol, asysta, praktycznie bezpośredni udział we wszystkich 3 bramkach drużyny narodowej i strzelenie karnego, pomimo świadomości jak zjedzony zostanie, jeśli tego nie zrobi. Arek Milik, dla Większości ślepy drewniak, który powinien przestać grać w piłkę. (na podstawie komentarzy z jego profilu). A teraz zamknąć pi...y i czekać na kolejny mecz. Tak powinien strzelić to na pustą, skoro jest taki zawodnikiem. Widać, że ma ciężką sytuację... Na pewno wie, że ciśnie go cały internet, dajcie mu spokój i pozwólcie się wykazać. Lewy też nie strzelił sety i nikt Go nie ciśnie?

No i jak w końcu odpali to hejterzy nie wiem powieszą się na kablach od myszki bo nie będzie chyba na co narzekać.

A na rozluźnienie:

Offline Guzarow

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    • Master of Puppets
    « Odpowiedź #241 dnia: Czerwca 28, 2016, 14:28:15 »
    Ale to nic nowego, jak z Irlandią strzelił pierwszego gola dla Polski w tym EURO to był zajedwabisty, i wogóle krul, a jak teraz miał mniej szczęścia i spudłował kilka razy to wszyscy mają ochote go zrównać z poziomem gówna w kiblu...Polska, mimo, że strzeliła mało bramek, to jednak gra dosyć efektywnie, bo inaczej jak byśmy doszli do ćwierćfinału? Przed EURO był problem, że media "pompowały balonika" jaka to nasza kadra nie jest najlepsza, teraz sie mówi, że słaba gra napastników itd. Ale ja myślę, że to dobrze że u nas bramki strzelał pomocnik Błaszczykowski, bo to może znaczy, że na te najważniejsze fazy, zaczynając z Portugalią, może Lewy z Arkiem sie odblokują, i pokażą, jak strzelali w eliminacjach. Oby chłopaki, wierzę w was i jestem dumny, że wkońcu mamy dobry zespół na poziomie :D
    Pierwsza zasada każdej wojny - zabij, albo zostań zabity.

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    « Odpowiedź #242 dnia: Czerwca 30, 2016, 11:10:59 »
    Już dziś

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #243 dnia: Czerwca 30, 2016, 11:18:52 »

Offline Claudie

• Corleone
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    « Odpowiedź #244 dnia: Czerwca 30, 2016, 11:31:24 »

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #245 dnia: Czerwca 30, 2016, 23:53:14 »
    Dajcie mi tu sanchesa to będę oskarżony o morderstwo a jego skalpu użyję jako mopa.

Dobry turniej naszej drużyny i tak zaszliśmy dalej niż się spodziewaliśmy ale naprawdę blisko było 1/2. Dobrze wróży na przyszłość. Obyśmy mieli okazję wykopać Portugalię z MŚ.
    Kubie trzeba wybaczyć karnego bo to między innymi dzięki jego świetnej grze oglądaliśmy Polskę w 1/4

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #246 dnia: Czerwca 30, 2016, 23:57:06 »
    Nie chcę życzyć nikomu śmierci, ale za tego farta to conajmniej gwałt analny na bramkarzu.

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Lejba Goldszmit

• Użytkownik
    • Piwa: 65
    « Odpowiedź #247 dnia: Lipca 01, 2016, 00:00:24 »
    Mecz dobry, wielkie brawa dla reprezentacji, zaszli daleko.

A Portugalii życzę trafienia na Niemców, a Ci niech zrobią z nimi to samo co z ich byłą kolonią Brazylią, 7:1.
    Ja osobiście jestem (Jarl) za ideą łączenia pułków Legia Nadwiślańska która była między 4pp a 5pp była dobra albo inne korpusy. Jak przedstawiciel polskich pułków są za proszą o komentarz.

Offline Rumcajs z Galapagos

• Użytkownik
    • Piwa: 14
    « Odpowiedź #248 dnia: Lipca 01, 2016, 00:15:28 »
    Ehh..no szkoda, ale nie od dziś wiadomo jakie są karne. Pozytywne zaskoczenie w pierwszej połowie, niestety straciliśmy potem przewagę. Kubie trzeba wybaczyć, jako jedyny może poszczycić 2 golami na Euro 2016 w 90'.
    Nasza reprezentacja odniosła, i tak fajny sukces. Pokazali że stać ich na zwycięstwa. Przed nami wciąż czekają ciekawe mecze, które z pewnością będę oglądał jak i pewnie większość z Was.

Offline Leinnan

• Użytkownik
    • Piwa: 61
    • Szczęść Boże, służby i loże
    « Odpowiedź #249 dnia: Lipca 01, 2016, 00:16:45 »
    Smutek z wyniku i duma z reprezentacji.
    Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens
    steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Offline Guzarow

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    • Master of Puppets
    « Odpowiedź #250 dnia: Lipca 01, 2016, 01:14:30 »
    DZIĘKUJEMY!!! Jesteście wielcy, wielki turniej, bez porażki w regulaminowym czasie, a Portugalia same remisy i półfinał...shit happens :p
    A niech im Belgia lub Walia wpi****oli, nie powinno tam ich być
    Pierwsza zasada każdej wojny - zabij, albo zostań zabity.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #251 dnia: Lipca 01, 2016, 01:45:26 »
    Bardzo dobra gra. Rokująca reprezentacja z wielkim potencjałem na przyszłość. Karne to niestety loteria i tak bywa !

Jestem bardzo zadowolony z tego turnieju ! Wielkie brawa dla chłopaków !

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
    • Piwa: 937
    • PodPułkownik 1ppS, Cesarz THD, Giermek 21pp
      • datadream2004 コギ花
    « Odpowiedź #252 dnia: Lipca 01, 2016, 12:41:37 »
    Ja jestem zadowolony z reprezentacji. Odkładając już wyniki na bok, to przede wszystkim udało im się utworzyć wokół siebie atmosferę, jakiej ja dotychczas nie widziałem. Ze wszystkich turniejów, jakie rozegrali za mojego życia (poza MŚ w Korei, one jakoś nie utkwiły mi w głowie, więc o nich nie będę się wypowiadał) pamiętam, że owszem, jakiś hype na reprezentację był, niezaprzeczalnie. Były koszulki ze Smolarkiem, Lewandowskim czy tam Borucem, było mnóstwo kibiców. Ale do meczu ze Szwajcarią nie spotkałem się z sytuacją, w której gdy Polska gra, na ulicach jest pusto. Dosłownie. Tamtego dnia jechałem stopem do Opola, gdy wysiadłem zaczęła się już druga połowa. I do rodziny szedłem jakieś 25-30 minut. Przez ten czas, idąc przecież przez miasto liczące ponad sto tysięcy mieszkańców, nie spotkałem nikogo. Normalnie miasto duchów, wszyscy przed telewizorami, w pubach i zapewne w jakiejś strefie kibica, bo taka być musiała. Jak wyżej wspomniałem, nie pamiętam żeby dotychczas do takich sytuacji dochodziło, żeby reprezentacja potrafiła zjednoczyć wszystkich przed telewizorami. Zmieniło się to i jest to - obok zajścia aż do ćwierćfinału ME - świetną prognozą na eliminacje do MŚ w Rosji.

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #253 dnia: Lipca 01, 2016, 12:50:45 »
    Jedyną złą prognozą jest tak paskudna lokacja na MŚ jak Rosja xD Po pięknej Brazylii i ładnej Francji duży dysonans. Niezłe korupcje tam musiały się kręcić jak kacapom mistrzowstwa przyznali.
    Już czekam na te ujęcia znad stadionów, dookoła takie coś
    (click to show/hide)
    a z boku obwodnica czteropasmówka bez namalowanych pasów XD

Offline beanshee

• Użytkownik
    • Piwa: 175
    « Odpowiedź #254 dnia: Lipca 01, 2016, 21:01:53 »
    No chyba że wrócą do tradycji wsi potiomkinowskich.
    Łowy zaczęte! Bij, kto w Boga wierzy!
    I grzmij: "Bóg, Anglia, król i święty Jerzy!"