Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [NS] Northern Shadow - dyskusja  (Przeczytany 2123 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline firentis

• Użytkownik
    • Piwa: 130
    [NS] Northern Shadow - dyskusja
    « dnia: Sierpnia 16, 2015, 10:32:23 »
    Tutaj prowadzimy dyskusje odnośnie tej gry oraz wszelkich informacji zamieszczanych w tamtym temacie.

Offline Movart

• Użytkownik
    • Piwa: 148
    Odp: [NS] Northern Shadow - dyskusja
    « Odpowiedź #1 dnia: Sierpnia 16, 2015, 14:31:58 »
    Jestem bardzo ciekawy co z tej gry wyjdzie. W 2014 roku dostała się na steam greenlight, ale na razie nie jest dostępna w Early Access. Jednak to co niepokoi, to fakt że newsy pojawiają się dosyć nieregularnie i można czasem odnieść wrażenie, że gra została porzucona.

Offline firentis

• Użytkownik
    • Piwa: 130
    « Odpowiedź #2 dnia: Sierpnia 16, 2015, 14:36:18 »
    Racja, ale ja jestem jednak dobrej myśli. Jak widzimy, oprócz dev blogów pojawiają się jakieś wywiady i podobne rzeczy. Osobiście bardzo podoba mi się gra.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #3 dnia: Sierpnia 16, 2015, 18:22:48 »
    Narazie mnie odrzuca świat wydaję się jakimś kiczowatym kolejnym highfantasy, animacje postaci są drętwe a nie ma nic o tym co ewentualnie miało by przyciągnać gracza. Jedyny ciekawy element to te budowanie, jednak za mało informacji aby coś konkretnego powiedzieć. W tej chwili wyskakują z nikąd i nie wiadomo czy będzie jakaś złożona ekonomia czy kij wie co.

Offline Magnat

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #4 dnia: Sierpnia 18, 2015, 10:57:23 »
    Kilka ukazanych przez twórców elementów wydaje mi się bardzo podobne do Rise&Fall: Civilizations At War. Projekt ciekawy, ale twórcy chyba nie wzięli pod uwagę, że mój komp to maszyna do pisanie. Pewnie prędko nie zagram.