Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: ConquerOnline  (Przeczytany 1999 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Morttis

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    ConquerOnline
    « dnia: Grudnia 23, 2008, 00:17:26 »
    Witam wszystkich ^^ ja gram teraz w conquera dlatego już dawno pożegnałem się z M&B :P ale widze że wkońcu po ponad 2letniej pracy TW wydało wkońcu na świat swoją gre ^^ Wracajać do couqera link jest tutaj http://co.91.com/, można ściągnąc spokojnie gre, jest ona bezpłatna i jest to gra online, tutaj link do naszego forum http://www.conq.fora.pl/, a tutaj moje filmiki o grze:

- http://pl.youtube.com/watch?v=fB5QX6QWq3E
    - http://pl.youtube.com/watch?v=_6gjtJxEk48&feature=related

reszte filmików znajdziecie w moim profilu ;p pozdrawiam to tyle ^^

PS: jakby ktos byl zaciekawiony grą to rejestrowaćsie na forum i tam pytac o wszystko

Offline Kosiciel

• Użytkownik
    Odp: ConquerOnline
    « Odpowiedź #1 dnia: Grudnia 25, 2008, 21:06:07 »
    Grałem w to kiedyś, niestety graficznie strasznie uboga, o stronie dźwiękowej nie wspominając. Plus, jak niemal w każdym "bezpłatnym" MMO, pełno dzieci z kojeji i jusa kupujących masowo dragonballe, więc i strasznie zawyżających ceny. Oraz mass pk w kopalniach... I wszyscy skaczą jak żaby :D
    ..:: KOSICIEL ::..

Offline Morttis

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Stycznia 04, 2009, 16:18:52 »
    hehehe takiej wypowiedzi o conquerze jeszcze nie slyszalem :P a ty grales w cq 1.0 czy juz w 2.0? Teraz weszło dużo zmian, grafika nie jest porównywalna do M&B ale za to w conquerze podoba mi sie PvP, najlepszy jaki widzialem ;p

Offline RazieL

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Lutego 06, 2009, 22:55:46 »
    Gram w Conquera chyba z 3-4 lata  i powiem ze dla mnie to jedno z najlepszych mmo ( obok stoi Perfect World). Mam z 4 postacie w czym tylko jedną porządnie rozwiniętą Mag wody :)
    Kiedy nieprzyjaciel atakuje, cofamy się;
    kiedy nieprzyjaciel zatrzymuje się, nękamy go;
    kiedy nieprzyjaciel chce uniknąć bitwy, atakujemy;
    kiedy nieprzyjaciel uchodzi, następujemy za nim.

Offline Kuroi

• Użytkownik
    • Who's bad? Who's bad? Who's bad?! I AM BAD!!
    « Odpowiedź #4 dnia: Lutego 06, 2009, 23:01:16 »
    Hmm..ostatnio mam lekką nudę(M&B robi się zbyt łatwe, nawet poziom trudności na max nic nie daje :/) Więc szukam jakiejś alternatywy. jest jedno ale..czy jest to kolejne MMO w stylu "idź i pół dnia zabijaj potworki żeby mieć wyższy lvl bo dopiero wtedy MOŻE będzie jakiś quest"? Bo jeśli tak to ja sobie daruję taka rozgrywkę rodem z Metina....

Offline Glaedr

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    « Odpowiedź #5 dnia: Lutego 07, 2009, 12:57:56 »
    Ja już ściągam :P Jak pogram to opowiem o wrażeniach ;D w Metina2 grałem 2 miesiące więc będę miał dobre porównanie.

Offline RazieL

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Lutego 07, 2009, 16:48:15 »
    W Conquerze jest mało questów to prawda :( jednak zawsze za nie można coś dostać ja na samym poczatku gry robiłem questy lecz potem przestałem
    Kiedy nieprzyjaciel atakuje, cofamy się;
    kiedy nieprzyjaciel zatrzymuje się, nękamy go;
    kiedy nieprzyjaciel chce uniknąć bitwy, atakujemy;
    kiedy nieprzyjaciel uchodzi, następujemy za nim.

Offline Kuroi

• Użytkownik
    • Who's bad? Who's bad? Who's bad?! I AM BAD!!
    « Odpowiedź #7 dnia: Lutego 07, 2009, 18:21:02 »
    To w takim razie gra u mnie skreślona..Nie chcę znowu tracić życia na bieganie za potworkami i bezmyślnym ich zarzynaniu jak prosiaki przed świętami xD

Offline Tario

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Rittes des panter
      • Gry RPG u Taria
    « Odpowiedź #8 dnia: Marca 05, 2009, 22:40:25 »
    Kiedyś grałem w tę gierkę i było fajnie ale przez update już mnie nie łączyło z serwerami.
    Miałem od 10 lvla taką fajną fioletową włócznie której lvl zwiększałem takimi jakby kulami fioletowymi.(Sory ale grałem w to jakieś 5 lat  temu)

Offline MrHK94

• Użytkownik
    • Grzmocić wroga
    « Odpowiedź #9 dnia: Sierpnia 06, 2011, 00:05:48 »
    osobiście powiem wam ze pomimo słabej grafiki bije na ryj takie gry ja metin 2 a no to dlatego ze moim zdaniem jest więcej możliwości w CQ grałem dużo w CQ na globalach a także na priwach LastCO i xanityCO

Offline Alladrix

• Użytkownik
    « Odpowiedź #10 dnia: Sierpnia 07, 2011, 15:24:39 »
    Gram w Conquera chyba z 3-4 lata  i powiem ze dla mnie to jedno z najlepszych mmo ( obok stoi Perfect World). Mam z 4 postacie w czym tylko jedną porządnie rozwiniętą Mag wody :)

Po obejrzeniu wielu filmików na YT stwierdzam, iż stawianie w jednym szeregu PW oraz tej gry nie jest zbyt dobrym pomysłem, ponieważ Perfect World bije ją pod każdym względem...
    Ir Ithil ammen Eruhín
    menel-vîr síla díriel
    si loth a galadh lasto dîn!
    A Hîr Annûn gilthoniel,
    le linnon im Tinúviel!