Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Odp: [Mount & Blade Bannerlord] Sacred Band  (Przeczytany 5695 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: [Mount & Blade Bannerlord] Sacred Band
    « dnia: Sierpnia 05, 2015, 20:01:31 »
    Bieżące informacje:

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

05.08.2015 Najstarszy klan w Polsce, ogłasza jako pierwszy swoją gotowość do gry w Bannerlodzie i otwiera oficjalną sekcje. Więcej informacji już niedługo.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

06.08.2015 Ogłasza się, że wszyscy starzy członkowie zarówno REF i SZ są mile widziani w szeregach klanu. Na tawernie został utworzony a raczej reaktywowany stary dział klanowy. Wszystkie osoby zainteresowane dostępem do niego proszone są o wysłanie do mnie PW.

07.08.2015 Został utworzony nowy projekt sygnaturki klanowej na bazie starej. Wszystkich zainteresowanych sygnaturką z grona starych klanowiczów zapraszam do naszego działu. Jak uzyskać dostęp jest opisane w poprzednim ogłoszeniu.

09.08.2015 Zdecydowałem zamknąć temat do odwołania. Otworzymy go kiedy uznamy to za stosowne. Najprawdopodobniej w przypadku osiągnięcia zdolności meczowej na WB lub przed premierą gry.

« Ostatnia zmiana: Sierpnia 09, 2015, 12:42:26 wysłana przez ^IvE »

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
    • Piwa: 937
    • PodPułkownik 1ppS, Cesarz THD, Giermek 21pp
      • datadream2004 コギ花
    Odp: [Mount & Blade Bannerlord] Sacred Band
    « Odpowiedź #1 dnia: Sierpnia 05, 2015, 20:04:17 »
    Powodzenia już wkrótce :D
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 05, 2015, 22:32:34 wysłana przez Lew »

Offline Dawry

• Użytkownik
    • Piwa: 9
    Odp: [Mount&Blade 2:Bannerlord] Święty Zastęp (Sacred Band)
    « Odpowiedź #2 dnia: Sierpnia 05, 2015, 22:07:47 »
    Powodzenia

Offline Bojar

• Użytkownik
    • Piwa: 354
    • A proper wife should be as obedient as slave
    « Odpowiedź #3 dnia: Sierpnia 06, 2015, 00:58:08 »
    Wystarczyło zapowiedzieć i przedstawić bannerlorda i już można bylo spotkać na serwerach "starych" graczy. Mam nadzieję Ive że to nie jest tylko chwilowa aktywność :). Powodzenia

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #4 dnia: Sierpnia 06, 2015, 01:02:38 »
    Nie wierz w ich aktywność- SRC_Barbarian nie był jednym z nich, to tylko pic na wodę, sztucznie podwyższający aktywność :o

Przy okazji IvE zapomniał dopisać, że klan jest w pełni kompetytywny również na trybach Siegie oraz Capture the Flag. Już dziś rozegrał pierwszy mecz xD
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline AdamKur

• Użytkownik
    • Piwa: 66
    « Odpowiedź #5 dnia: Sierpnia 06, 2015, 01:20:25 »
    Powodzenia! Teraz też będzie wysyp klanów jak po ogłoszeniu L'Aigle'a? :)
    "My name is Ozymandias, king of kings:
    Look on my works, ye Mighty, and despair!"

Offline Movart

• Użytkownik
    • Piwa: 148
    « Odpowiedź #6 dnia: Sierpnia 06, 2015, 10:33:36 »
    Przy okazji IvE zapomniał dopisać, że klan jest w pełni kompetytywny również na trybach Siegie oraz Capture the Flag. Już dziś rozegrał pierwszy mecz xD

Nie zapominajmy o trybie "Search and Destroy". :)

Próbowaliśmy również naszych starych taktyk, "mur tarcz" nie okazał się jednak tak przydatny jak kiedyś. :<

A co do SRC_Barbariana, Ive ostatecznie rozprawił się z kompromitującą przeszłością. :)

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Sierpnia 06, 2015, 10:50:45 »
    Taktyka była dobra to po prostu przeciwnicy oszukują. A ten podszywany Barbarian widać, że to Dyktator bo bardzo przeciętny był . Będziemy aktywni w miarę naszych możliwości. Jesteśmy zajętymi młodymi ludźmi nie zawsze mamy czas. Gdy wyjdzie Bannerlord pewnie zwiększymy aktywność. Kto wie jednak czy w międzyczasie nie zagramy jakiegoś sparingu.

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Sierpnia 06, 2015, 11:49:27 »
    A co do SRC_Barbariana, Ive ostatecznie rozprawił się z kompromitującą przeszłością. :)

No nie wiem

Taktyka była dobra to po prostu przeciwnicy oszukują. A ten podszywany Barbarian widać, że to Dyktator bo bardzo przeciętny był . Będziemy aktywni w miarę naszych możliwości. Jesteśmy zajętymi młodymi ludźmi nie zawsze mamy czas. Gdy wyjdzie Bannerlord pewnie zwiększymy aktywność. Kto wie jednak czy w międzyczasie nie zagramy jakiegoś sparingu.

No dobra, to w takim razie chyba czas podsumować? Na miejscu pierwszym... random, który przypadkowo wszedł na serwer dołączając do meczu, gratulujemy! (niestety nie ma go już na screenie, bo zażenowany poziomem przeciwników wyszedł) Na miejscu drugim podszywany i przeciętny Barbarian, również gratulacje! Dobra, przejdźmy do miejsca ostatniego, bo to chyba ludzi najbardziej interesuje [werble] oryginalny barbarian!
    (click to show/hide)
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #9 dnia: Sierpnia 06, 2015, 11:51:24 »
    Owszem to jednak nie świadczy o mojej słabości a o nadzwyczajnych umiejętnościach naszych wspaniałych kuszników ! Ty sam nie byłeś dla mnie w sumie żadnym problemem.

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #10 dnia: Sierpnia 06, 2015, 11:53:22 »
    Owszem to jednak nie świadczy o mojej słabości a o nadzwyczajnych umiejętnościach naszych wspaniałych kuszników ! Ty sam nie byłeś dla mnie w sumie żadnym problemem.

Zgadzam się, żadnym problemem. No może poza tymi kilkoma razami, gdzie musieliśmy walczyć... i tą dziurą, w której siedziałem z flagą, zanim Chidori przyszedł i zarżnął bez litości. Ile razy próbowałeś? 3? Trafiłeś choć raz w ogóle? xD
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #11 dnia: Sierpnia 06, 2015, 11:55:04 »
    Zgadzam się, żadnym problemem. No może poza tymi kilkoma razami, gdzie musieliśmy walczyć... i tą dziurą, w której siedziałem z flagą, zanim Chidori przyszedł i zarżnął bez litości. Ile razy próbowałeś? 3? Trafiłeś choć raz w ogóle? xD

Zresztą ten tryb wygrała moja drużyna, nie Twoja a liczy się skuteczność i doskonała taktyka. Dlatego Twoje bajania i podpierania się fragami proszę zostawić w dziale Galeria Sław tam gdzie napinaczy miejsce. Proszę nie wylewać swoich frustracjii. Ginięcie w dziurze to był element taktyczny. Pozdrawiam cieplutko ;)

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #12 dnia: Sierpnia 06, 2015, 12:08:08 »
    Zresztą ten tryb wygrała moja drużyna, nie Twoja a liczy się skuteczność i doskonała taktyka. Dlatego Twoje bajania i podpierania się fragami proszę zostawić w dziale Galeria Sław tam gdzie napinaczy miejsce. Proszę nie wylewać swoich frustracjii. Ginięcie w dziurze to był element taktyczny. Pozdrawiam cieplutko ;)
    Przecież mnie przekupiłeś, żebym uciekał z waszą zdobytą flagą, gdy wygrywaliśmy 14:12  (gra była do 15) i potem drugi raz, gdy było 14:14. To jest ta doskonała taktyka? :<
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #13 dnia: Sierpnia 06, 2015, 12:12:14 »
    Przecież mnie przekupiłeś, żebym uciekał z waszą zdobytą flagą, gdy wygrywaliśmy 14:12  (gra była do 15) i potem drugi raz, gdy było 14:14. To jest ta doskonała taktyka? :<

Dokładnie, cel uświęca środki. Wracając do głównego tematu, niedługo przedstawię nowe wersje sygnaturek i odświeżony banner !
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 06, 2015, 12:56:05 wysłana przez ^IvE »

Offline Rizzet

• Użytkownik
    • Piwa: 59
    • 12345pp
    « Odpowiedź #14 dnia: Sierpnia 06, 2015, 19:13:18 »
    ten tryb wygrała moja drużyna, nie Twoja

Większość meczu byłeś w naszym teamie - powinieneś zostać ubiczowany za zdradę. Poza tym źle napisałeś, powinno być:

ten tryb wygrała za mnie moja drużyna

#magwęglapamięta