Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Mod 16th century i 1270 AD vs Viking Conquest- Działanie.  (Przeczytany 1258 razy)

Opis tematu: Pytanie o mody.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Jarema123

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Mod 16th century i 1270 AD vs Viking Conquest- Działanie.
    « dnia: Lipca 31, 2015, 12:40:35 »
    Otóż mam zainstalowanego moda Viking Conquest i niby działa i nawet działałby bez  zarzutu gdyby nie to że w czasie gdy wchodzę z mapy do miasta albo vice versa to zacina się na dosłownie parę minut ale że posiadam okręt flagowy i muszę grabić tereny Brytyjskie jest to strasznie uciążliwe więc zrezygnowałem z tego moda ale chciałbym też dodać że zmieniłem komputer, mam teraz procesor dwa rdzenie, 3 ghz, kartę graficzną 3072 mb co daje nieco ponad 3 gb i w ogóle jest na wypasie więc nie sądzę aby VC mógł się tak ciapać przez sprzęt a zwłaszcza że Asasyn Bractwo chodzi mi bez zarzutów na maksimum detalach tak więc sądzę że to mod niedopracowany jest a najgorsze że 26 złotych w piach bo to oryginalna wersja była. I czy mod 1270 AD lub 16 th Century również działa podobnie? no bo VC może nie tyle jest dopracowany co rozległy a mapa ogromna i miast bez liku, a przecież oba mody 1270 AD i 16 th Century również są megarozległe a nawet bardziej, i czy opłaca się te mody instalować jeśli mają tak chodzić i czy w ogóle tak by chodziły by tak?

A i z góry przepraszam jeśli nie tutaj to winno być.